şimdi kim haklı ben bulamadım:(

Napıyosun sen bi açıklama bekliyorum dedi

Arkadaşım,
Eski sevgili konusunda kapris yapmak, senin ne kadar özgüvensiz olduğunu gösterir.. Bırak sonrasında uzatmak, baştan taktığını göstermekle bile hata yapmışsın...

Ben başka bir şey soracağım.. Eşinizin tepkisi gerçekten yukarıda ki gibi mi oldu?... Gelişigüzel, bilindik bir tepki değil... Kızgınlıktan çok, azarlama ve üstünlük seziliyor... Normal bir tepki değil.. Şimdi diğer arkadaşlar belki neden buna taktığımı düşünecek... İlişki içerisinde "çocuksu musunuz?" yoksa eşinizin "narsist" bir tarafı mı var... Ben bu tür tepkileri doğal tartışma ortamlarında "tehlikeli" buluyorum.. Yanlış anlamayın beni... Tehlikeli derken, "sosyapat bir eşiniz var" demiyorum =) yani doğal bir tepki değil demek istiyorum..

Sadece sordum...

Selamlar,

bu arada eltilere pek güven olmaz diye biliyorum
tabi her elti aynı değildir illaki
laf taşımasndaaa

canım şöyle açıklayayım eşim şiddet bayana el kaldırmak konusunda çok hassas yani onun deyimiyle bi bayan namussusluk yapmadığı sürece ona el kalkmaz ve kendide söyler şaka dahil olsa birbirmize vurmayalım ve ben o sinirle vurunca napıyorsun bi açıklama bekliyorum dedi ve muhtemelen su üstüne çıkmaya çalışıncada iyice sinirlendi evin içinde ben o beni hep şımarık kız çocuğuyum onun ve sanırım o an benden öyle bi tepkiyi beklemiyordu ve bana söylediği bir laf var beni bi bayanla el ele bile görsen önce sor yargılama güvenilmemek ona verilebilecek ona göre en büyük ceza 2 yıllık ilişkimiz sürecinde ben raslamadım üstünlük teoriside hiç sergilemedik birbirmize ve 5 aydır 2. kez tartıştık küsme derecesinde .

=) "Şımarık kız çocuğuyum" demişsiniz, ne güzel.. Şımartılmak her kadının hakkı...
Benim sorumun içerisinde vardı zaten, cevabını vermişsin, başka bir şey yazmaya gerek yok.. Eşinizin tavrı bundan ileri gelmiştir...

Selamlar,

bu arada eltilere pek güven olmaz diye biliyorum
tabi her elti aynı değildir illaki
laf taşımasndaaa

CANIM benim elti kimse tarafından pek sevilmez çünkü lafını dank diye söyler başlarda çok temkinliydim ama öyle şeylerini anlattıki şaşırdım ben cesarete bak dedim ama dediğin gibi sonuçta elin kızı bide asıl güvenmeye gelinlik konusunda herkes bana karşı çıktı oda kız gelinliğini nasıl isterse öyle yaptırcak tabiki bana yaptırdığınız gelğinlik hala içimde ukte bari ona yapmayın dedi herkesin içinde ben şok oldum bide aramızda 15 yaş var 37 yaşında eltim dediğin gibi bazı konularda onun gazına çok geliyorum özellikle bana söylediği laf çok yakın olma mesafeni koy o yzden hep mesafeliyim ama onun dışında bi sorun yok şimdilik ben ona fesatlık düşnmüyorum umarım oda düşünmüyordur..

yaşı bayağı varmış..görmüş geçirmştir,tecrübelidir tabi canm..
düşünmüyordur tabiki ama temkinlimsin diye merak ettm..temkinli olmakta fayda var her zaman :)
eşinlede eltinlede muuutlu günler diliyorum sizeee

Son düzenleme:

hayırlısıyla bugün akşam bitse allahım son bi saat çıkmamıza kalbim gümlüyor:) bu arada sana özelden yazamadım bugün msaj sayımın 100 olası lazımmış bende bugün seni eklicektim :)))

hayırlısıyla bugün akşam bitse allahım son bi saat çıkmamıza kalbim gümlüyor:) bu arada sana özelden yazamadım bugün msaj sayımın 100 olası lazımmış bende bugün seni eklicektim :)))
ay valla bende merak ettm yaa
aaa ben ark listeme eklemştm diye hatırlıyorum amaa..

senin hatan yok bence...eskiyi bi zahmet kapatsın sevgili eşin..hatta mümkünse şakasını bile yapmasın..bunun şakasını ne bir erkek nede bir kadın kaldırabilir..

bununda ayrıca, özgüvenle alakası yok..

o konuşmuyor suratmı asıyor..sende konuşma...o kendince nekadar haklıysa en az sende okadar haklısın...filmin adını söylemiyiversin..sordunmu sen ona filmin adını ?

hem bana onu unuttur kelimesi çok ağır düşmüş...şakası bile olmaz..yani , eşinin eline vurman bu lafın yanında devede kulak kalır..

hiçbir kadın gereksiz yere kocasıyla ağzının tadını bozmaz..söylediğkleri lafı tartmıyorlar, kırıldığında suratın düştüğünde adına trip diyolar...

manyağız ya biz..kalbimizmi var bizim..duygularımız mı var..kırılmayız gücenmeyiz..biz anca trip yaparız...onlardaki mantık bu...

haklısın canım..çookk haklısın..

arkadaşım o filmin ismi güllişah değilki 'GARİP' güllüşah başka bir filminin ismi buda benim garibime gitti :)

Son düzenleyen: Moderatör:
evet eklemişsin bende ondan yazıcaktım kalp kalbe karşı diye . akşama gelince serviste eminim konuşmucak neyse eve gidicem yemek yapıcam bide tutturursam özür diler heralde :) offf kocam offffff napıcam ben senin patavatsızlığın bennim bu kıskançlığımla normalde içimde yaşıyorum ama dün noldu oofff seninnnn biiiiipppppppp GÜLLÜŞAHMISIN NE haltsın hıhh(((((((( gerzek kızz

Ben sizi haksız bula bula okurken

'O zaman düzgün davran unuttur' dediğini duyunca şok oldum

Unutmamış mı yani ? Bir de senden mi talep ediyor unuttur diye ?

Pes..

Ben sizi haksız bula bula okurken

'O zaman düzgün davran unuttur' dediğini duyunca şok oldum

Unutmamış mı yani ? Bir de senden mi talep ediyor unuttur diye ?

Pes..

zoruma zaten ogitti üsteleyince iiyice zırvaladı o kıza karşı olan kinimi biliyooor ve böyle birşeyi söyleyip ne olursa olsun beni sinirlendiriyor.

bende sinir olurum..biraz kırılayım bozulayım...

hayatım tamam naz yapma diyor ya benim koca

yada niye trip atıyorsun şimdi diyor yaa

illet oluyorum yeminle..

kardeşim kırıldım ben kırıldım...anlıyormusun kırılıp döküldüm paramparçayım şu an..ne tribi ne nazı ya.. diyorum daha çok kızıyorum..

dün akşamda bizim evde yaşandıda gerginlik..naz yapma hayatım dedi bana..sinir oldum ayrıca..

işim gücüm yok sana naz yapıcam ben..iki çocuktan sonra
allam yaa

canim boyle kucuk meseleler icin birbirinizi uzmeye degermi su iki gunluk hayatta .herseyi esimizden beklemeyelim bence git konus ve ozur dile koluna vurdugun icin .eski sevgili konu hakkinda esin haksiz ama once barisin sonra bu meseleyi bir daha acmayin.

oof kocam demeee..
off ben ooff de
bu arada bazı arklar "unuttur demiş sana aaa" falan die tepki vermşler ya
oraya hiç taklma "hatırlatma" demek istemiş adam
bak mesela bu durumndan ben bile ders aldım
sende ders almş olacaksn şekerim hiiiç takma..

ne özür dilemesi ya ? ne diycek ay kocacım eski sevgilini unutturamadıgım ıcın ozur dılerım mi diycek bide ufak tefek meseleler dıosunuz şaşırıorum ya iyi davan unuttur demesi ufak tefek olaymı ya ?

Biz kadın milleti erkekleri bu çenemizle hayatlarından bıktırıyoruz bazen. Ne gerek vardı ki o kadar tepki vermeye. Haksızsınnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…