- 3 Ekim 2010
- 11.549
- 3.976
- 448
- Konu Sahibi LilYumiyum
-
Hepsi ayrı ayrı olsun istemiyorum ki.. Söz olsun sadece dediler isteme olmadan bu benim kırıldığım nokta =) Yoksa aynı gün olmuş farklı gün olmuş önemli değil=)
Yok bence haklısın..
Karşılıklı tanışmışlıkları war, sohbet etmişlikleri war..
Neden piyon gibi sözlünüz ortada, annem şunu dedi, sende annene söyle..
Annen cewabı werir, sende o cewabı sözlüne söylersin, sözlünde annesine söylerr
sonraa annesi cewap werirr ooooooo böylee uzar giderr buu saçma yanii...
Belki klasik bir cewap olucak ama, sözlünle konuş iyice..
Seni anlaması lazım.. Hem onuda bi sıkıntıdan kurtarmış olucaksın, tabi anlarsa
O nasıl bişeymiş yahu? Allahın emri demeden biz yüzük takmaya geldik, çıkarın bakalım yüzükleri mi diyecekler? :44:
Teşekkür ederim =) Çok farklı yorumlar geldi bir ara ben bile acaba ki dedim.. Anlatmak istediğim bunlardı sağolun =)
söz bohçasıymış, nisanda söz olursa bilezik iyi olmazmış, mayıstaki daha iyi olurmuş. 10 dakikalık yola 2 kere gelmediler mi??
Sen şimididen böyle vites 5 te gidersen vay haline diyorum.
Şimdiye kadar sözle isteme hep birlikte duymuşumdur bir garipseyen sensin. Tabi senin tercihin ama bir kaç ay sonra da kvalide konuları açman kaçınılmaz.
. Arayıp müsaitseniz söz yapmaya geliyoruz mu diyeceksiniz dedim. söz olduğu gün isteme olacak işte dedi. Bunu da kabul etmedim. İki kere gelmek zor geliyor on dakikalık yere sanki.
Canım ama ben bir önceki yorumumu buna istinaden yapmıştım, istemeden direkt söz yapmak zaten mantıksız, ama sen burada aynı gün isteme ve sözü kabul etmedim mesafe yakın diye demişsin, bende acaba ben mi yanlış anladım demiştim?:44:
Yok hayır hızlı yazarken arada hata olmuş alttaki yorumlarda yanlış yazdığımı açıkladım.. Önce bana söz olacak sadece dedi isteme olmayacak evlenme teklifi ettim zaten dedi ben bu şekilde konuşunca o zaman aynı gün olsun uzatmadan yazdım ondan yanlış anlaşılmalar oldu sanırım.. Bende başta sinir olduğum için ona bu şekilde yorumda bulundum
Anladım, istenmeden yüzük takmak bana da tabiki saçma geldi, sana evlenme teklif etmiş, yüzük takmış olabilir ama senin başında büyüklerin var, çok geleneksel bir insan olmamama rağmen istenmeden söz takılma olayına bende karşı çıkardım açıkçası, ne kadar birbirimizi seviyor, istiyor ailelerimiz bunu zaten bilip ona göre davranıyor da olsa, orada babanın rızası alınmak zorunda, yav çocuklar zaten birbirini sevmiş, kız evlenme teklifini de kabul etmiş istesek ne olur istemesek ne olur? Böyle bir düşünce tarzı olamaz yani.
Tam mutluyum herşey yolunda gidiyor mutlaka bir aksilik çıkıyor. Buraya yazınca rahatlıyorum bazen bakıyorum ortada sorun bile yok belki yine böyle olur.. Benim nisan mayıs gibi sözüm olacak. Ben evlenme teklifi aldım aileler tanıştı. Geçen erkek arkadaşımla kafede oturuyoruz sözden konu açıldı. Önce söz bohçasını sordu. Yengesi annesine sormuş ne alçaksınız falan gibilerinden o da bohça istemediğini nişanda olacağını söylemiş. Bizim sözle nişan arası bir seneyi bile geçebilir o nedenle annem en azından ufak tefek şeylerde olsa verilsin diyordu. Ben anneme daha önceden durumu az çok bildiğim için istemediğimi söylüyordum o da kabul etti ne diyebilir ki.. Sonra da istemeye gelmeden söz olacak diye konuşuyorlarmış. Ben evlenme teklifi almışım zaten yüzüğüm de varmış gelip söz yapacaklarmış sadece. Bunu duyunca sinir oldum haliyle. Arayıp müsaitseniz söz yapmaya geliyoruz mu diyeceksiniz dedim. söz olduğu gün isteme olacak işte dedi. Bunu da kabul etmedim. İki kere gelmek zor geliyor on dakikalık yere sanki. Sonra tamam söylerim evdekilere dedi. Birde aslında söz tarihi nisan olacaktı. Söz bileziği için para yetmemiş mayıs gibi olsun mu diye sordu. Nisan da da olur ama iyi bir şey alamayabilirim dedi ona da tamam dedim. Çünkü iş değiştirdi iki aylık maaşını tam alamadı.. Herşeyi biliyorum falan ama yine de çok kırgınım.. Belli etmedim ona çünkü bizim için uğraşıyor askerden geldiğinden beri ama ocaktan beri sürekli erteliyoruz buda beni üzüyor. Birde annesine kırıldım bilmiyorum hakkım var mı buna aslında çok iyi çok anlayışlıdır.. Böyle şeyler olunca ben kendimi çok kötü hissediyorum.. Şimdi yorumu size bırakıyorum umarım yine benim kuruntularımdır..
hanımlar bir şey merak ediyorum ailelerin bir birbirleriyle tanışması olmadan isteme ve nişan olayı bir arada olsa olur mu ?böyle yapan oldu mu aranızda.
Tam mutluyum herşey yolunda gidiyor mutlaka bir aksilik çıkıyor. Buraya yazınca rahatlıyorum bazen bakıyorum ortada sorun bile yok belki yine böyle olur.. Benim nisan mayıs gibi sözüm olacak. Ben evlenme teklifi aldım aileler tanıştı. Geçen erkek arkadaşımla kafede oturuyoruz sözden konu açıldı. Önce söz bohçasını sordu. Yengesi annesine sormuş ne alçaksınız falan gibilerinden o da bohça istemediğini nişanda olacağını söylemiş. Bizim sözle nişan arası bir seneyi bile geçebilir o nedenle annem en azından ufak tefek şeylerde olsa verilsin diyordu. Ben anneme daha önceden durumu az çok bildiğim için istemediğimi söylüyordum o da kabul etti ne diyebilir ki.. Sonra da istemeye gelmeden söz olacak diye konuşuyorlarmış. Ben evlenme teklifi almışım zaten yüzüğüm de varmış gelip söz yapacaklarmış sadece. Bunu duyunca sinir oldum haliyle. Arayıp müsaitseniz söz yapmaya geliyoruz mu diyeceksiniz dedim. söz olduğu gün isteme olacak işte dedi. Bunu da kabul etmedim. İki kere gelmek zor geliyor on dakikalık yere sanki. Sonra tamam söylerim evdekilere dedi. Birde aslında söz tarihi nisan olacaktı. Söz bileziği için para yetmemiş mayıs gibi olsun mu diye sordu. Nisan da da olur ama iyi bir şey alamayabilirim dedi ona da tamam dedim. Çünkü iş değiştirdi iki aylık maaşını tam alamadı.. Herşeyi biliyorum falan ama yine de çok kırgınım.. Belli etmedim ona çünkü bizim için uğraşıyor askerden geldiğinden beri ama ocaktan beri sürekli erteliyoruz buda beni üzüyor. Birde annesine kırıldım bilmiyorum hakkım var mı buna aslında çok iyi çok anlayışlıdır.. Böyle şeyler olunca ben kendimi çok kötü hissediyorum.. Şimdi yorumu size bırakıyorum umarım yine benim kuruntularımdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?