canım benim bende yeni nişan taktım. bizde de oldu aynı muhabbet hatta kayınvalidem neyi sorun etti biliyor musun "neden bohça 3 krem almışız" hahahaayyt bak şimdi gülüyorum ama bu 3 krem olayına öyle bozulmuştum ki, sonradan anladım onlar eski kafa şekerim. bu bohçada çok sıkıntı yaşandı bizde söz nişan bi arada oldu ben dedim ki sevgilime ben bohça alışverişine baş başa gitmek istiyorum ama annende gelmek isterse söyle buyursun gelsin. benimki ben ne istersem öyle olsun ister sormamış annesine, gidicez gelcen mi demiş kadıncağız da tamam gidin demiş, evde yatalak hastası 4 yaşında çocuğu var nasıl pat diye gelsin dimi. ben bunu sonradan duydum ama kayınvalidem baya tavır yaptı bu meseleye...
sana tavsiyelerim hiç takma bu senin nişanın, ben bişi olduğunda bizde adet böyle üzgünüm kız tarafının adetine göre yapılır dedim ve sustular. kendi isteklerini sakın erteleme o aynı gün olma muhabbeti bizde de oldu hatta benim babaannem dedi bende dedim ki ayol benden bıkkınlığınız mı var hemen al git mi yapacaksınız iki kere gelsinler aynı gün içinde karga tulumba istemem dedim ... önemli olan senin kararlılığın yani.
bir de nişanlımla bir oyun oynamaya karar verdik sizde deneyin. sizin tarafa ortak isteklerinizi senin isteğin, onların tarafa da oğullarının isteği gibi söyle. onlar aksi bi şey istiyorlarsa sen onları savunuyormuş gibi yap ama sevgilin de ortak kararınız kendi kararı isteği gibi bastırsın o zaman hiç bişi diyemiyolar. kız bizden yana ama oğlumuz böyle istiyor napalım diyorlar
mutluluklar canım. bu arada başta ne kadar sıkıntılar yaşamış olsak da şu an kayınvalidemi kendi annemden daha yakın hissediyorum gerçekten iyi niyetli ve tam beklediğim anneliği yapıyor. sizde öyle olursunuz inşallahhh