- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Herkes soruyo ki zaten farkedince sabahları işyernde kahvaltı yapıyorum öğlen az yiyorum falan saklama gereği duymuyorum niye saklıyım ki diyette olduğumuDiyetteysen bile bunu herkesin bilmesimi lazim yaa anlamiyorum
Niye soyleyesinki? Yoo dersin gecip gider.. herkes bilince abartiliyo cunkuHerkes soruyo ki zaten farkedince sabahları işyernde kahvaltı yapıyorum öğlen az yiyorum falan saklama gereği duymuyorum niye saklıyım ki diyette olduğumu
Evet çok çirkince ama dediğim gibi kızın hreketleri konuşmaları tahrik edici seviyedeSizde çok hatalısınız ,çok yanlış davranmışsınız saç başa kavga nedir ya,ne kadar çirkin birşey..
Suan esim ameliyatta sinir stres o dereceyim şimdi senin bu başına geleni okuyunca daha da kötü oldum o kızı bana verseler de bütün bu durumların üstüne bende hıncımı alsam sinirimi ondañ çıkarsam bu ne be saçıni başını yolsaydin iyiceİşyerindeki kızla kavga ettik saç saça baş başa
Ellerim ayaklarım titriyo hala çıldırcam
Biraz önce yemekteydik bizim işyerinde de stajyer bi kız var burda çalışan bi abinin kızı daha 19 yasında ama aklı beş karış havada
Ben diyet yapıyorum 2-3 haftadır bu kızda bana özeniyo yani işyerindekilerin hepsi farkında ben ne giysem gidip ondan alıyo makyajını benm gibi yapmaya çalışıyo falan neyse bunlar ufak detaylar
Bugün de sabahtan bizim odaya geldi kelebek abla 1 ayda 11 kilo verebilir miyim ben diyet yapcam falan dedi bende mümkün değil çok zor dedim
Yemeğe gittik bu kız taze fasulyenin yanına kuskus koymuş bende onu yersen zayıflayamazsın ama o sonıcta makarna türü dedim
Sonra aşçı da oda mı diyet yapıyo dedi bende evet 11 kilo vercem diyo bende sağlıksız olursun diyorum dedim
Sonra sen kaç kilosun diye sordular oda 56 dedi aşçı ablada 50 kilo falan duruyosun dedi
Diğer ablada yok kız ne ellisi dedi bende aynen abla kilıosunu gösteriyo benm kardeşim 52 kilo beli incecik dedim
Sonra bu kızda bi afra tafra topladı yemeğini gitti çöpe döktü
Sonra ne oldu sana niye böyle yapıyosun yanlış bişey mi dedik kilosunu gösteriyo dedik dedim
Deme o zaman deme ben sevmiyorum benim istediğim gibi konuscaksın diye cırladı bana
Bnde yok ya ben senin istediğin gibi mi konuşmak zorundayım madem rahatsız oluyosun kendin söyleme kilonu ne var bunda dedim sonra sanane kızım sanane diye bağırmaya başlayınca bende düzgün konuş diye ayağa bi kalktım kız bana bi bardak suyu fırlattı üstüme doğru
Bnde yapıştım saçına bildiğin saç baş giriştik sonra ayırdılar
Babası falan gelnce seni öldürürüm kızım seni gebertirim diye deli gibi bağırıyor ağzını kapatıyolar hala bağırıyor ama apartmanda yankılanıyo sesi
Elimde olsa kafasını kopartıp eline vercem o derece sinirliyim
İşyerindekiler o deliye sen niye uyuyosun diyolar bana napacaktım kız bana 1 bardak suyu fırlattı
Herkes o zaten rahatsız psikolojisi bozuk diyo stajyer bi kızın ergen tavırlarını mı çekmeye geldim ben bu işyerine
Patron da şimdi odaya geldi sana yapılan saygısızlık bana yapılmştır bidaha buraya gelemez bu kaçıncı vukaatı dedi
Boynumda altın zincirim vardı onuda koparttı salak
Söylcem patrona kessinler maaşından yaptırcam
Ben yaptıklarımı kıskanıyo demedim zaten bana bunu işyerindekiler diyo seni örnek alıyo kelebek keşke kıyafetlerini makyajını vs. örnek alacağına huydan suydan kapsa diyeHa birde şu kıskanılıyorum paniği çok gereksiz. Sizin yaptıklarınızı yaptığında illaki kıskanıyor olmaz belkide beğendi ve örnek alıyor olamaz mı? Ayrıca o kıyafetler ve makyaj modeli yalnızca size özel değil. Kıskanıyor değilde demekki zevklerimiz aynı olarak düşünseniz belki kendinizi kıza karşı doldurmamış olurdunuz.
Neresinden tutulsa gereksiz bir konu bence. Geçmiş olsun. Önemli olan yaşadığınızdan ders almanız.
Herkes aynı cevabı verecek diye bir durum söz konusu değil ama bana da yok be 65 göstermiyosun diyolardı ordan briide onun göbeğe toplanıyo diyince evet evet siz farkında değilsiniz falan diyorum19 yaşında kızla yarışa girmişsin sonucu bu olur işte,
ne gerek vardı yok kilosunu gösteriyor demeye, orda kıza bir iltifat edilmiş niye atlıyorsun?
düşünsene biri sana kilonu ya da ne bileyim yaşını falan göstermiyorsun diye iltifat ediyor, x bir kişi atlayıp hayır gösteriyor benim kardeşim de rererö diyor.
ne gereksiz ve hasetçe bir davranış.
birbirinizden betermişsiniz.
Amacım yanlışımı örtmek değilPatron bana hak verdi, o kiz herkesle kavgalı diye kendi yanlisini örtmeye çalışma boşuna..
Ben ne utancam yarezil iğrenç bir duruma düşmüşsünüz ikinizde...yahu sanane milletin kilosundan yemeğinden? ne takıntı yapmışsın önüne gelene anlatmışsın. kız laf arasında soruvermiş ne kadar uzatmışsın.... neyse ki iş yerinde sizler gibi insanlar yok.. rezalet tek kelime ile. senin durumuna düşsem bir dakika daha duramazdım o iş yerinde utançtan..
Bunu yapanlar bir de,ben ne dedim ki anlamadım demiyorlar mı,tam şenlik...Herkes kendine çarpacak lafı havada yakalıyor ama ağzından çıkanlara,ne dedimkibana birisi kilonu göstermiyorsun diye iltifat ederken ordan biri atlayıp hayır gösteriyor, benim kardeşm zart zurt dese, kıskanma şişko, diye gömerim onu oraya.
kız laflarını toparlayamamış suyla saldırmış, ortalık cennet mahallesine dönmüş.
Patron ben haklı haksız aramıyorum o burda küçük ve yaptığı ilk saygısızlık değil bu 3 olduBen oatron olsam stajerin sacini basini yolacak kadar gözü donen bi calisan istemezdim.
Kiza saygisizlik etmissiniz. 19 yasinda bir kizin kilosu uzerine neden o kadar muhabbet donderiniz ayaküstü? Dogru mu? Kizin size soykedikleri sacmalik. Suyu dokmesi saygisizlik. Sizin sac bas yolmanizsa bence adi yok davranisinizin.
Patronun ikinizede kizmasi gerekirdi.
Herkes aynı cevabı verecek diye bir durum söz konusu değil ama bana da yok be 65 göstermiyosun diyolardı ordan briide onun göbeğe toplanıyo diyince evet evet siz farkında değilsiniz falan diyorum
Ayrıca ben konuya atlamadım zaten hep birlikte ulu orta sohbet ediyoduk
Kardeşimle olan farklı bir konu biz onu ogün çözdük ve çok pişman oldum zatenGeçen konuda da kardeşinizi dövmüştünüz. Şiddet eğilimi hoş bir şey değil yalnız. Son zamanlarda çözemediğiniz problemleriniz var da bu şekilde mi yansıtıyorsunuz bilemiyorum ama bir an evvel çözüm bulmaya bakın.
Bunu yapanlar bir de,ben ne dedim ki anlamadım demiyorlar mı,tam şenlik...Herkes kendine çarpacak lafı havada yakalıyor ama ağzından çıkanlara,ne dedimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?