Sinirden elim ayağım titriyor

Ben ne utancam ya
Utanılacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum
1 bardak suyu üstüme yiyecek bir şey de yapmadım
milletin saçına yapışıp kavgaya tutuşmuş, cemi cümleye rezil olmuşsun. daha ne yapacaksın utanmak için?

ayrıca kızın seni değil senin kızı kıskandığını düşündüm ben milletin iltifatlarına atlamalar , kızın laf arasında sorduğu bişeyi önüne gelene anlatmalar, yemeğine karışmalar, "hiç de bile o kilolu bi kereee" diye laf sokmalar bişeyler bişeyler.. bildiğin çekememişsin kızı... her neyse zaten hanginiz hanginizi çekemiyorsa da farketmez , sonuç ikiniz için de rezalet

Kadın ona iltifat anlamında demedi kendi gördüğü şekli öyle dedi çünkü samimi değiller iltifat edecek kadar
Kızım sen manyakj mısın deli misin 50 kilo falansındır ne diyeti dedi hatta sonradan bana sana özeniyo ben onu anladım ondan öyle dedim dedi kadın
Diğer ablada yok kız ne ellisi diynce aynen abla o kilosunu gösteriyo dedim ama art niyetli değl anlatamıyorum sanırım gayet sohbet havasında konuşuyoruz bunları
Ayrıca rahatsız olduğunu bana bağırıp çağırarak su dökerek mi ifade etmesi gerekir siz her kilonu gösteriyosun diyene su dökseniz ohooo
Ama size su dökene ne yapardınız onu merak ettim

Kardeşimle olan farklı bir konu biz onu ogün çözdük ve çok pişman oldum zaten
Ama bu kızın suyu dökmesinden sonra olanlar oldu
Size su fırlatan bi insana siz ne yaparsınız merak ediyorum

Farklı konu olabilir ama bulduğunuz çözüm hep aynı. Şiddete başvuruyorsunuz. 28 yaşındayım bugüne dek kimseye fiziksel şiddet uygulamadım. Kimsenin saçına yapışmadım, tokat atmadım vs. Aklıma gelen ilk şey bu olmaz. Suratıma su atılmadı ama daha farklı şekillerde zor durumda kaldığım oldu. Ben bu tip olayları uzatma taraftarı değilim, gerginliği, yüksek sesi, tartışmayı sevmem. Cevap bile vermem genelde. Ama siz vurmayı, saça yapışmayı vs. seçiyorsunuz. Bu bir sorun kabul etmeseniz de.

Patronda ilgincmis kizin yaptigi saygisizlikta sizin ki ne? Resmen saldirmissiniz.
Suyu dokmesi hata tabi ki saygisizlik ama sizin cevabinizda affedilir degil.

sen kaç yaşındasın ya kusura bakma da çocukla çocuk olmuşsunuz yani...
iki güzel söz söylemek çok mu zor da gidip kilonu çok gösteriyorsun bi senin beline bak bir kardeşimin tarzı laflar...ne gerek var yani...haksızsınız valla kusura bakmayın

Kiza iltifat edilmesini bile inkar ediyosun ya,pes

Çiğlik pespayelik, basitlik pacadan akiyor.
Zarafet, kibarlık, seviye, nezaket... Hiç duydunuz mu bunları?
Insan ilişkilerinde önemlidir bunlar aklınızda olsun.
Dedikodu sizde, mahalle ağzı sizde, fitne fesat sizde...
Işten ayrildiginiz gün orda parti verecekler haberiniz olsun.
Iki kitap okuyun, bir film izleyin rahat bırakın iş arkadaşlarınızı.

Bugun yine bi baskasi adina utandik

ya ne farkeder ne amaçla söylediği, güzel bişey söylemiş, kızı mutlu edecek bişey söylemiş,
sanane ki sevincini kursağında bırakıyorsun?
sana, kelebek hiç 65 durmuyorsun dediklerinde, yooo 65 duruyor, benim kardeşim 60 incecik deseler ne hissedersin? gelir burda konu açarsın kız bana böyle dedi kıskanıyorrr diye,
kabul et yaptığın şey inanılmaz saçma, baya yani parodi gibi.

ayrıca ben kimseye böyle bir şey yapmayacağım için şu yaşıma kadar üstüme su döken de, yüzüme çemkiren de olmadı, olursa da deli galiba der, güvenliği arar kovdururum, işyerinde tekme tokat kavga etmem kimseyle.

22 yasındayım evet benden küçük
Dayanamadım onun o tepkileri karsısında sessiz kalamadım sanane sanane diye bağırıyor benm istediğim gibi konuscaksın diyo bana

vala ben aranızda fark göremedim. sende de yeteri kadar olgunluk göremedim. madem kızdan çok hazzetmiyorsun o gelsin istediği muhabbeti açsın sen muhattap olmamalıydın. neyse artık olan olmuş her yaşanan insanlar için birer ders.

Kızın kıskanacağım bir durumu yok benim gözümde
O benden kilolu bi kere muahbbeti hiç olmadı çnkü ben zaten kızdan kiloluyum 61 kiloyum ama kızla kendimi kıyaslama içini girmedim girmem de
O sana özeniyo diye işyerindekiler diyo ama kötü niyetle değil kelebek sen ne giysen gidip ondan alıyo saçını sen gibi yapıyo şimdi de diyet hevesinde sen yapoyosun ya dediler hatta bende amannn ne yaparsa yapsın dedim
Siz istediğiniz gibi düşünün ama zerre kadar kızı çekemeyecek bir durumum yok
Ben kendi adıma şu konuda utanıyorum keşke ona hiç sormasaydım tabakları alıp gittikten sonra
Sormamda ki amaç da oyle atarlanacak ne dedim ki ben sana anlamında sordum art niyetle değil yani

50 kilo durmuyor,kardeşimin beli incecik diyerek kıza kalın belli demişsin aşağılamışsınız.

bak bunu sen yazmışsın.kadın açık açık iltifat etmiş,öyle düşünmese bile

Şahsen bana da siz o kızı kıskanıyorsunuz gibi geldi eğer kızı kafaya takıp kıskanmasaydınız ne yediği şeylere karışır ne ona söylenen sözlere atlar ne de kızla muhattap olurdunuz..
Kıskanmış olsam size söylerim zaten emin olun :)
Ya kızlar o benden zayıf napıyım kıskandım falan diye
Ama inanın öyle bir durum yok ortada onun da beni kıskandığını düşünmüyorum zaten
Yediği şeylere karışmadım yemeğe gitmeden önce kelebek abla bende diyet yapcam sen ne yiyosun sen ne yersen bende ondan diyim falan dedi bende bilgilendirmek amaçlı dedim bak ama o kuskusu yememen lazım diyette o bir makarna türü dedim oda yooo o makarna değil ki dedi hatta bende sonra bişey demedim
Kilo konusunda da aşçı abla ona iltifat anlamında demedi sana özeniyo ondan diyet yapcam diyo kelebek bende sen 50 kilo varsın yoksun ne diyeti bu anlamında dedim diyo Bende anladım zaten çnkü iltifat etmek farklı o an ki ortamı biliyorum
Diğer ablada yok kız ne ellisi kilousnu göstriyo dynce bende aynen abla kilosunu gösteriyo benm kız kardeşim 52 kilo beli inceceişk dedim onuda kıyaslamak için değil 52 kilo olmasına rağmen ince belli sen ondan daha toplusun 50 değilsindir anlamında dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…