- 17 Ağustos 2017
- 22
- 42
- 3
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Oysaki koton her üründen yalnızca bir tane üretir. Bence diktirmiş olabilir. Aaa ne kadar kıskançVay arkadas herkes kelebegi kiskaniyor ya acaba kiskanilmanin yolu birinin sacina yapismaktan mi geciyor
Yarin ilk isim sekreter kizin sacina yapismak olacak .
Gecen kotondan gomlek almistim aynisi onda da varmis kesin beni kiskaniyo mikrop
Oysaki koton her üründen yalnızca bir tane üretir. Bence diktirmiş olabilir. Aaa ne kadar kıskanç
Hala ısrarla aynı şeyi söylüyorsunuz, evet olgunlukla alakası yok . Karakter meselesi işte. Yani kızın karakterinde sorun var anlatabiliyor muyum ? Yani o yaptığı haraket , konu sahibinin onu kaale almaması gerektiğini konuyu uzatmamasını gerektiğini destekler nitelikte.Tabiki gunah yaptığı hareket olgunluklada alakası yok doğru... BeniM burda anlatmak istediğim çoğumuz o yaşlarda olgun olmayan davranışlar sergilemisizdir.. birilerine özenmek. Tuhaf saç makyaj yapmak.. Demek istediğim 19 olgunluk yaşı değil... çöpe ekmek yemek atmakta olgunlukla alakası yok... En basit örnek siz kalipda bozulan bir tabak yemeginizi yahut kuflenen ekmeginizi ne yapiyorsinuz
Sanane kızın saçından sizene kızın saçından? Sizi ilgilendirmeyen şeylere niye karışıyorsunuz. Saçının pembe olmasının sana ne zararı var ya da kaynak yaptırmasının? 14 yaşında gözükebilir olabilir sananee? Bence sana müstehak başına gelen. Seni ilgilendirmeyen konulara karışmamayı öğren yoksa sinirden elin ayağın daha çoook titrer
Ben kimseyi ezmedim ezmeye de çalışmadım bu birburdan bakınca siz kızı kıskanıyor gibi duruyorsunuz.
19 yaşında madem aklı havada
sizde yasinizin verdiği ağırlıkta olun.
ondan fazlaniz var eksiginiz yok yazdiklarinizda.
ne gereksiz bir işyeri yahu
ne iş yapıyorsunuz siz orada.
hekes boş beleş galiba kızın saç rengini el birliğiyle degistirdiginize göre.
kusura bakmayın ama yaşını küçük bulup ezmişte ezmişsiniz.yaklaşımınız hiç dostça "ablaca"değil bunu geçelim.
iş yerindeki koca koca insanlarin da size gaz verip stajer diye kıza anlamsizca kin tutmaları ne manasız.
babasının hatrina orada diye mi bu önyargı?
hadi sizide geçtim yemekcisinden tut çalışanına kadar yok seni kıskanıyor
yok sana özeniyor bilmem ne
ne biçim bir yaklaşım.
patronun yerinde olsam kople bir temizlik yapardim o işyerinde.
herkesin çok boş vakti var anlaşılan..
Eyeliner bile suruyo dusunebiliyor musun
Ben kimseyi ezmedim ezmeye de çalışmadım bu bir
Hatta bende stajyerlik yaptım afedersiniz eşek gibi çalışıyodum bu kız geçen ben fatura sıralarken işin yoksa bunları sıralar mısın dedim de aldı klasörü gitti masasına fırlatarak attı patronda yine ona kızdı sen onlardan iş öğrenceksin onlar çalışan olmasına rağmen sıralıyo sen de bende sıralayayım da yanlarına gidip iş öğreneyim demiyosunda trip yapıyosun dedi
Ben herkes beni kıskanıyo demedim demiyorum da bu kız içinde demedim
Kızın saç rengi gerçekten çok kötü duruyodu yasından ldukca büyük göstermiş onu ve turuncu pembe arası bi renk bak ne güzel renkler var böyle yapma saçına yazık etme dedik kötü mü bunu demek
Bu kadar insan bu kadar şey söyledi. İnsan hiç mi düşünmez acaba gerçekten hatalı mıyım diye?bence bu olanlardan ders alması gerekiyor ama hala 'ne utanıcam' diyecek kadar yüzsüz
Ya benim konumda tek bir cümlede o beni kıskanıyo yazmış mıyım ?Vay arkadas herkes kelebegi kiskaniyor ya acaba kiskanilmanin yolu birinin sacina yapismaktan mi geciyor
Yarin ilk isim sekreter kizin sacina yapismak olacak .
Gecen kotondan gomlek almistim aynisi onda da varmis kesin beni kiskaniyo mikrop
Hala ısrarla aynı şeyi söylüyorsunuz, evet olgunlukla alakası yok . Karakter meselesi işte. Yani kızın karakterinde sorun var anlatabiliyor muyum ? Yani o yaptığı haraket , konu sahibinin onu kaale almaması gerektiğini konuyu uzatmamasını gerektiğini destekler nitelikte.
Farkındaysanız atılan yemek durduk yere sinirle atılmış bir yemek. Küflenen veya bozulan değil..[/QUOTE
Bir önceki mesajinda o olgunlukda biri olsaydı yemeği çöpe dokmezdi diyorsunuz..Şimdi de yemeği çöpe dokmenin olgunlukla alakası yok karakterle alakali diyorsunuz... Lütfen karar ver artıkHala ısrarla aynı şeyi söylüyorsunuz, evet olgunlukla alakası yok . Karakter meselesi işte. Yani kızın karakterinde sorun var anlatabiliyor muyum ? Yani o yaptığı haraket , konu sahibinin onu kaale almaması gerektiğini konuyu uzatmamasını gerektiğini destekler nitelikte.
Farkındaysanız atılan yemek durduk yere sinirle atılmış bir yemek. Küflenen veya bozulan değil..
Ya tek bi sorum var, sana ne?Arkadaslar sadece bu anlattıklarıma bakarak yorum yapıyosunuz kız için haklı olarak
Kısaca özet geçeyin kız yalan makinesi
Kızın saçları geçen ay pespembeydi kızım o renk çingen gibi duruyo diyerek zorla boyattık saçlarını işyerindekilerle
Gitti yapay saç taktırdı
Dün sabah işyernde geldi makyaj yoktu öğleden sonra bana kelebek abla ben senin gibi eyeliner çekemiyorum dedi bende gel düzeltelim getir eyelinerı dedim ya ben sabah uyku sersemi yaptımda ondan yapamadım babam acele ettirdi diyo
Halbuki işyernde gözünde yoktu
Siagara kullanıyor bakkalcı geçen sigara vermemiş sen 14 yasında gösteriyosun demiş
Daha aklıma gelmeyen bi dünya şey
Yani zerre kadar kzı çekemeyeceğim bir huyu suyu yok
Ya benim konumda tek bir cümlede o beni kıskanıyo yazmış mıyım ?
Siz bunu nerden çıkartıyosunuz kız beni kıskanmıyor bende onu kıskanmıyorum
Aramızda öyle bi pozisyon yok işyerndekiler kelebek sana özeniyo diyorlar mevzu sadece gömlek değil ben işyerndekilerin dediğini diyorum sizlere
Ayrıca ben onun saçına keyfime yapışmadım kız bi bardak suyu dökünce ne yapsaydım
bütün iş yeri bir olmuş kelebek seni kıskanıyor diye tutturmuş.Ben kimseyi ezmedim ezmeye de çalışmadım bu bir
Hatta bende stajyerlik yaptım afedersiniz eşek gibi çalışıyodum bu kız geçen ben fatura sıralarken işin yoksa bunları sıralar mısın dedim de aldı klasörü gitti masasına fırlatarak attı patronda yine ona kızdı sen onlardan iş öğrenceksin onlar çalışan olmasına rağmen sıralıyo sen de bende sıralayayım da yanlarına gidip iş öğreneyim demiyosunda trip yapıyosun dedi
Ben herkes beni kıskanıyo demedim demiyorum da bu kız içinde demedim
Kızın saç rengi gerçekten çok kötü duruyodu yasından ldukca büyük göstermiş onu ve turuncu pembe arası bi renk bak ne güzel renkler var böyle yapma saçına yazık etme dedik kötü mü bunu demek
İnsanın karakteri oturdukça insan da olgunlaşır.Bir önceki mesajinda o olgunlukda biri olsaydı yemeği çöpe dokmezdi diyorsunuz..Şimdi de yemeği çöpe dokmenin olgunlukla alakası yok karakterle alakali diyorsunuz... Lütfen karar ver artık
.. Tamam sensin ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?