Sınırları çizilmeyen bir evlilik

benim annem de kemik erimesi başlangıcı var. 5 10 yıl sonra benim annemin de çişini kakasini ben ya da gelini temizleyecek
bir sınav mıdır diye düşünüyorum..
Ben hassas oldugum konuda uyardim sadece.ben mesela kizlarim kaka kacirdigindada sliplerini yikayamam esim yikar.kendi annem olsa onada yapamam.benim icin zor olan noktadan girdim.yinede her anlamda yanlis karar evlilik

kardeşlerimle bunun pazarlığını yapamam kendileri de annesine babasına düşkün insanlardır bakarlar ama sözleşme yapamam diyor sırf onun için evlenmiyor öylen nolsaydi ailesi bi kaç kişiyle tanıştırmış ama istememiş. bizimle birlikte kalacaklar. surda kaç yıl ömürleri kalmis falan diyor

Ben hassas oldugum konuda uyardim sadece.ben mesela kizlarim kaka kacirdigindada sliplerini yikayamam esim yikar.kendi annem olsa onada yapamam.benim icin zor olan noktadan girdim.yinede her anlamda yanlis karar evlilik

olabilir herşeyin hayırlısı

kendisi bu konuda hassas evlenirsek eğer
beni ihmal etmez mutluluğunu önemser sorumluluklarını bilir.

Burda birsürü millet yazip çizmis oldugu halde, halen kendini atese vermeye düsünüyorsun.
Peki sen bilirsin.

Sadece sunu söyleyim, seni ihmal etmeseydi, seni anne babasina bakmaya zorlamazdi. Anne babayi ayri eve ikna ederdi, kardeslerinin yaninda. Sen ayni evde yasamak istemedigini dile getirdiginde o kadar kolay senden vaz geçmezdi "peki ne için ograsiyoruz o zaman" diyerek.

Dile simdi cici gelin oynamak kolay geliyor. Sevgilinin gözünde büyüdügün hosuna gidiyor. Ancak is basa gelince ve en basit eve canin ev isi yapmak istemediginde, dizi bakmak istediginde karsinda seni yargalayan kaynana olunca anlayacaksin burda ne demek istedigimiz. Yani es ile sirnasmak, seksten felan daha bahs etmedim.

Hepsini okuyamadım, tek erkek evlat mı nişanlınız?
Çok saçma bir bakış açısı var.
Sizde kaldıklarında o değil siz yapacaksınız hizmetlerini.
Kız evlatları birlikte bakmaya gönüllüyken böyle saçma sapan konuşması çok düşündürücü.
Anne baba bu atacak haliniz yok elbet bakacaksınız ama yedi evladın olduğu yerde bir kişinin böyle sorumluluğu üstlenmeye çalışması anlamsız.
Ailenizin gönlü yok, eğitiminiz denk değil, bir de böyle sorunlar... sizin iş olmaz bence ( burda sorundan kastım aileye bakmak değil adamın tuhaf inadı, bu konu gider başka konu gelir)

Sevgiliyken bunu söylemek o kadar kolay ki. Ben de eşim sevgilimken benim için dağları deler sanıyordum, şu an hastayım kendisi bir şey olursa beni ara diyerek okey oynamaya gitti

bunu ben de söyledim.
çok mu zenginiz çok mu paramız olacak diyor.

2.500tl/7= 358tl eder kişi başı
Kabul etmiyorlarsa eğer herkes 2 ay bakacak dönüşümlü
Sevgilin bu konuda böyleyse eğer başka konularda da çekinebilir dikkatli olun bile bile lades demeyin

Sevgiliyken bunu söylemek o kadar kolay ki. Ben de eşim sevgilimken benim için dağları deler sanıyordum, şu an hastayım kendisi bir şey olursa beni ara diyerek okey oynamaya gitti

sevgiliyken birşey demeyelim o zaman zaten çok farklı sevgililik evlilik

eğitim olarak o da üni mezunu. maaş denk değil onu söyliyorsanız.
kendini geliştiren okuyan araştıran yazılar yazan biri
boş beleş değil.
inadı tuhaf evet.

Ah yaşanmadan anlaşılmıyor.
Evlilik yolunda kayınvalidemle gül çiçektik. Hala aramız iyidir ama o eski sevgi kelebekliğimiz yok. Sadece birbirimizi idare ediyor saygıyı koruyoruz.
Kayınpederimi çok severdim evlendikten sonra saçma sapan şeyler yaşadık görüşmüyoruz.
Yani o zamandan bu zamana hislerimiz öyle değişti ki...
Genelde de hep öyle.
Evlilik öncesi yaparız gibi geliyor. Ama evlenince yapamayacağımızı anlıyoruz. Kapana sıkışmış gibi oluyoruz.

Eger katlanicaksan devam et he yani sana 2 3 ay diyo ya inanma bizimkide oyleydi ama sonuc evliliginden tat alamayan bir kadin benim gibi olma derim

eğitim olarak o da üni mezunu. maaş denk değil onu söyliyorsanız.
kendini geliştiren okuyan araştıran yazılar yazan biri
boş beleş değil.
inadı tuhaf evet.
Kendini geliştirmiş ama bu devirde hala kayınvalide/kayınbabayla birlikte yaşamak gerektiğini savunuyor. İlginç.

Eger katlanicaksan devam et he yani sana 2 3 ay diyo ya inanma bizimkide oyleydi ama sonuc evliliginden tat alamayan bir kadin benim gibi olma derim

kim evliyken mutlu ki herkes şikayetçi burda evelenecem diye direniyorum.kime sorsan pişman im der . çok mutluyum diyenler az.
valla hayırlı olan ne ise Allah kalbimi ona meyletsin

Kendini geliştirmiş ama bu devirde hala kayınvalide/kayınbabayla birlikte yaşamak gerektiğini savunuyor. İlginç.

annesi hasta diye gözümün onun de olsun istiyor ne diyim Allah hiç bir anne babayi kimseye muhtaç ettirmesin elden ayaktan düşürmesin.

kim evliyken mutlu ki herkes şikayetçi burda evelenecem diye direniyorum.kime sorsan pişman im der . çok mutluyum diyenler az.
Evleneceksiniz tabi ki evlenin ama herkes evliliğinde sıkıntı çekiyor diye bir nevi kendinizi kandırmayın.

Hayatın olağan akışında olan sıkıntılar başka ama size , fikirlerinize, önem veren bir eşiniz olduğunda esktra bir sıkıntı çekmiyorsunuz. Her zaman bir orta yol buluyorsunuz.

Burası bir derdim var köşesi. Tabi ki mutsuzluklarıni dile getirecekler. Buna güvenip kendinizi bununla avutmayin. Mutlu olan da var olmayan da. Ama siz evlenmek istiyorsunuz belli ki bile bile kabul ediyorsunuz bakıcılığı. Zaten evlendikten birkaç ay sonra temelli size yerlesecekler hiç mutlu olamayacaksiniz. Mutsuz olmak için evleniyorsunuz en acısı da bunu biliyor olmanız. Bırakın başka birini sevip evlenirsiniz başka adam mı yok

evlenmek istiyorum ama şuan neye karar vereceğimi bilmiyorum ya vazgeçtiğim için pişman olursam tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…