Sınırları çizilmeyen bir evlilik

aklı başında olan herkes böyle yapar düşünür. kimsenin düzenine oturmazlar. Gec mis olsun
kaynananızı da kutluyorum.

beklentileri var onu anladım.
ama hayırlısı neyse o olsun insaAllah.

Dönüşümlü olarak bakılması en güzeli hem kimseye fazla yük olmaz hem yalnız kalmazlar 2 ser ay kalsınlar her bir cocugunda.. birlikte yasamak zor olay uzun sureli olunca karsilikli sevgi saygi da kalmiyor. Birlikte bir sure ayni evde yasadim ordan biliyorum isin sonunda dusman olursunuz. Esinizle de araniz acilir..

L

Yaptığım araştırmalar neticesinde, parkinsonun kesinlikle alzheimarı getirdiğini okudum.ne yazık ki rahmetli halam da parkinson ve son zamanlarında alzheimara yakalanmıştı.dilerim tıp ilerler de böyle sevdiklerimizi gözümüzün önünde hafıza ve hatıralarını kaybettiklerine tanık olmayız

tüm sayfalari okudum. düsündüm durdum. allaha büyük konusmak istemiyorum annem babam var ikiside rahatsiz ama gencler ve su an rahatsizliklarina ragmen iyiler. allah onlarla sinamasin beni. elden ayakdan düsürmesin insallah. kendi ailem bu durumda olsa ne yaparim bilmiyorum simdiden bisey diyemem ama onlari tanidigim kadariyla ne bende nede diger kardeslerimde kalmak istemezler.
eger bir gün kv bana yerlesmek isterse yine büyük konusmayayim rabbim beni onla sinamasin onuda elden ayaktan düsürmesin insallah ama bosanirim da kabul etmem. bana ettiklerini bir allah bir ben bilirim. cig cig etimi kesip yese doymaz.

Tahmin etmistim. bilgilendirme icin tesekkur ederim. Cunku zaten beyinle daha dogrusu uyku ile alakali bir hastalık aslinda rem uykusuna dalamiyor parkinsonlular. Insallah umudumuz önce ALLAH tan sonra hekimlerden

dönüşümlü bakılmasına okeyim.
ama bunun siniri yok kardeşler arasında ağız birliği yok gerçi sadece benim ki farklı konuşuyor.

anlamlara kaynana ve kayınbaba misafir olunca görüyordum eşleri ile de tartışıyorlardı normalde çok iyi anlaşırlar.

☹maalesef aynı düşünüyorum. Yine de Allah ne onları Bana ne beni onlara muhtaç etmesin

Ben de misafirlik dışında uzun süreli kalan insan istemem. Kendi anam babam dahil. Bakıcı tutsunlar 7 kardeş.
Bakıcı tutsunlar nedemek ya bu nebiçim üslup anne baba onlar 7 çocuk dünyaya getirip buyutmusler 7 çocuk da bi zahmet baksınlar 2 ay 2 ay kalsalar zaten senede kaç kere kalacakki valla eğer çocuklarını seviyorsanız analarını babalarında sevin bizahmet

Kesin konuşmuyorsa evlenme derim ben. Hiç bir şey dışardan bakıldığı gibi olmuyor ki ben razı bile olurdum hep bakmaya ama karşındakiler esin de dahil bazen sana uymuyor. Iyi niyetin suistimal ediliyor. Hep kötü oluyorsun

Kaç kaç
Erzurumluyum
Biz de mantık şu: Kız bakmaz, damatla kız mutlu olsun, ama gelin eşek gibi bakmalı

Nereden mi biliyorum?
7 kız kardeşe rağmen dedemle babaanneme yıllardır her kış 3 4 ay bakan annemden :)

Kaç diyorum sana
Sonra annem gibi sinir hastası olursun

☹maalesef aynı düşünüyorum. Yine de Allah ne onları Bana ne beni onlara muhtaç etmesin
amin amin.
bu degil bundan onceki hamileligimde 30. haftada erken dogum riskim vardi doktor hastanede yat dedi ama en büyügüm rezil olmasin diye yok evde yatarim dedim. her gün ama her gün benim oldugum yere geldi arkadaslarini basina topladi piknikler mangallar yapti da demedi ki sen dinlen bi tas corba getirim sana. ha beklentim yok ondan ama bunu bana yedi kat yabancilar teklif etti de anne dedigim kadin anani cagir da gelsin sana baksin dedi.... o yüzden kimse benden bisey beklemesin

Seni çok çok iyi anlıyorum canım ☹ benimde 2 hamileligimde çok kötü geçti mide bulantısı hiç bise yiyememe yapamama hastanelerde serumlarla yaşadım. Ilki bile bu kadar koymamıştı ama bu defa kızıma bakmak zorundayım ama makarna dahi yapamadm da torunu için bi çorba yapıp gönderemedi. Evet beklemek değil ama insan yine de bekliyor tabi ki yedi kat yabancı baktı bana arkadaşlarım geldi gitti de . Kendimden geçtim insan torunu için yapmaz mı diye düşündüm tabi ki bende. Ve smdi seninle aynı düşünüyorum benden kimse bise beklemesin hep yalnızdım hala da yalnızım

Ben de eşim de ogretmeniz. Alzheimer hastası anneme abim ve ben dönüşümlü bakıyorduk abimle eşi arasında bakma konusunda sorun yaşandığı için ben demeden eşim annemi alıp evimize getirdi. Gelinin yapmadığını damat yaptı... Allah kalbimize merhamet versin. Hesaplı kitaplı evlilik hayal edenlerin de huzuru bulacağına inanmıyorum.
Konu sahibi kardeşim siz iyi niyetle başlayın emin olun evinizden bereket mutluluk eksik olmayacaktır.

çok Gecmis olsun.Allah yardımcınız olsun .
amin insaAllah.
böyle ağır bir hastalığı varsa ben zaten bu kadar düşünmezdim Allah rizasi eyvallah derdim. annesi yurumek te zorluk cekiyor idrarını uzun süre tutamıyor. yani bakıma muhtaç kadın hizmet edilmesi gerekir.
ama dediğim gibi erkek arkadaşım bütün sorumluluğu kendinde bulduğu için korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…