Sınırları çizilmeyen bir evlilik

evet kesinlikle haklısınız

Ne güzel ki erkek arkadaşın gayet dürüst davranıyor
Kendi ailesine yapacağın iyiliğin karşılığını vermeye de niyetli
Zaten çok yaşlılar Allah yine de geçinden versin ama kaç yıl daha yaşayacaklar
Şu unutulmamalı ki her evlilikte sorun oluyor

kim evliyken mutlu ki herkes şikayetçi burda evelenecem diye direniyorum.kime sorsan pişman im der . çok mutluyum diyenler az.
valla hayırlı olan ne ise Allah kalbimi ona meyletsin
Amin canım hakkinda hayirlisi olsun

evlenmek istiyorum ama şuan neye karar vereceğimi bilmiyorum ya vazgeçtiğim için pişman olursam tekrar.

Neye pişman olursunuz adamın anne babasına bakmıyorsunuz diye mi? Emin olun kurtulmuş olursunuz illa bakilacaksa evliliğin tadını çıkardıktan sonra bakılmalı bence. Daha yeni gelinken evinizde 2 yaşliyla yaşamak istemezsiniz bence. Hem Daha 31 yaşındasınız yaşlı değilsiniz ki niye bu kadar umutsuzsunuz

zaten evlenirsek 1 yıl sonra gelecekler hemen değil.

karşılığını kesinlikle verir. yolun başında sikinti olması biraz geriyor insani

annesi hasta diye gözümün onun de olsun istiyor ne diyim Allah hiç bir anne babayi kimseye muhtaç ettirmesin elden ayaktan düşürmesin.
Amin. Anne babasına kardeşleriyle birlikte dönüşümlü bakacağının teminatını vermeli size. Benim ailem öyle yapmıştı. Ayıp değil bu. Herkesin bir düzeni olmalı. Bakıcı ya da yakın/altlı üstlü oturma gibi alternatifler de var tabii. Bunları oluşturmadan evlenmeyin derim. Sizi kaybetmek istemiyorsa kendisi de zaten şartları olgunlaştırır.

kim evliyken mutlu ki herkes şikayetçi burda evelenecem diye direniyorum.kime sorsan pişman im der . çok mutluyum diyenler az.
valla hayırlı olan ne ise Allah kalbimi ona meyletsin

Buraya bakmayın. Burası dert köşesi. Çok mutlu evlilik var.
Ama tabii aile yanına gelin giden bir eve sığmaya çalışan mutlu olan yoktur. Bu konuda haklısınız.
Çekirdek aile bir arada yaşayan çiftlerde mutlu olan çok.
Ama kaynana kayınbabayla yaşayıp da mutlu olan, işte onu bulamazsınız

Ben

Ben burası için demedim kendi çevremden ailemden duyduklarımi söylüyorum.

evet kesinlikle haklısınız
Birde şunu söyleyeyim bende Erzurum'luyum, dedemi 16 yıldır 4 evladı sırayla 3 'er ay olacak şekilde bakıyorlar, kız yada erkek evlat ayırmadan. Rahmetli anneannemde aynı şekilde yıllarca bakıldı. Ama hep tektiler, çift olarak hayatlardalarsa yakınlardan ev tutulup yardımcı olunuyor benim çevremde.

Öyle damadımın evinde rahat edemiyorum gibi birşey de yok. Ben anne baba hakkını da çok önemserim ama aynı evin içi gerçekten farklı oluyor. Bir evlada yüklenen anne babanın da vicdanını sorgularım zaten. Anne babanın düşünmediği yerde eş girebilmeli devreye. Ama sizin sevgiliniz de o ışık yok.

Kimin ne olacağı belli olmaz olmuyor da ama senin sevgilinde kardes sayısı fazlaymış
Kabul ediyorum mustakbel kayinbaban ve kaynanan cok genc sayılmazlar ama sonucta elden ayaktan düşmemişler.
Evlat olarak annesini babasini düşünmesi güzel ama o kadar uzun süre senin evinde kalirlarsa ne evliliginden birşey anlarsın ne kocandan.
Bir kere yeni evli diye bir kavram var.
Hic mi üstün basin rahat oturmak istemeyeceksin?
Ve ya ne bilim uzanmak falan
Yemeklerini çaylarını çamaşırlarını sen yapcaksin zaten yapılır da Allah rızası için ama bu kadar kardeslerse donusumlu bakilsin
Ya da bir ev tutulsun herbirinden para çıksın erzak,fatura parasi vs
Nedir bu aileyle yaşama tantanasi

Ayrıca sakin yuksekten salliyorum gibi düşünme benim kaynanam parkinson hastası burda konularim var,gece kalkiyor ev icinde geziyor naptigini bilmiyor ona ragmen gel dememize ragmen gelipde kalmıyor

Ilerde evini satacak biz ev alcaz karsi bina ya da yan daire gibi sey yapcaz. Bilmiyorumki nasil bir hastalik alzhmeir falan a çevirir mi ALLAH korusun ve kayinbabam da yok benim. Bence onun ailesi biraz arsız.

Bizim 93 yaşında alzaymır olan bi büyük annemiz var,60 yaşından beri çocuklarının yanında kalıyor. 33 yıl dile kolay ve son 5-6 yıldır ciddi bakım gerektirir bi halde ama tüm çocukları ondan haklı olarak bezmiş durumda. El insaf yahu bazı yaşlılar cidden çok bencil. Halbuki elleri ayakları tutarken insanları bezdirmeseler.

Konusahibinde olduğu gibi iki tane yaşlı çocukların yanına nasıl sığacaklarını düşünüyorlar hayret ediyorum kör topal ayrı bi evde birbirlerini idare ederler böyle sığıntı gibi yaşamak onlara ağır gelmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…