- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
bakmak sorun değil ben belli bir sınırı olsun tek bana kalmasınlar. herkes baksın ben de bakayım.2 3 ay dışımı sıkar bakarim. alt ve üst sınıri yok bu konumunun.
erkek arkadaşıma mi kardeşlerine mi inanayım.kardesleri size yük olmazlar bizim yanımızda kalıyorlar diyor erkek arkadaşım biz de kısa da kalabilirler uzun da buna hazırlıklı ol diyor.
Kendisine baksım diye mi yaptılar çocıkları? Ya da yaparken çocuklara mı sordulsr?Bakıcı tutsunlar nedemek ya bu nebiçim üslup anne baba onlar 7 çocuk dünyaya getirip buyutmusler 7 çocuk da bi zahmet baksınlar 2 ay 2 ay kalsalar zaten senede kaç kere kalacakki valla eğer çocuklarını seviyorsanız analarını babalarında sevin bizahmet
Yaaa iki tane yaşlı insan. Biri 80 diğeri 73. Iki ayda bir ordan oraya, surdan şuraya. Ben 9 aylık bebeğimin uyku saati rahatı bozulmasın diye bir yere gidemiyorum. Yaşlı başlı insanlara günah değil mi onlar da çocuk gibiler şu an.Acık ve net olmaz o iş
Tamam annedir babadır bastacıdır ama 7 evlat varken neden bitek siz ? Neden döndürülmüyor ay ya hepsinde
Ve daha yeni evli olacaksınız
Kendinize bunu yapmayın
Evladı bakar mı sizce ? Konu sahibi ilgilenecek evin herşeyiyle, işten gelecek birde evde ekstra bir mesai yapacak çünkü evde 2 tane yaşlı insan var. Eşide anne babasına bakmış olacak karısı üzerinde n. Bizim erkekler anne babalarına bakma olayını çok yanlış anlıyor malesef.Yaaa iki tane yaşlı insan. Biri 80 diğeri 73. Iki ayda bir ordan oraya, surdan şuraya. Ben 9 aylık bebeğimin uyku saati rahatı bozulmasın diye bir yere gidemiyorum. Yaşlı başlı insanlara günah değil mi onlar da çocuk gibiler şu an.
Gelin bakmak istemiyorsa da bakmasın çünkü evladı bakmak zorunda ama dönüşümlü bakmak da çok acımasızca
Annen baban çok haklıymış. Seni yetiştirenler senin neye katlanıp katlanmayacağını bilmiyorlar mı?
7 evlattan biri muhakkak merhametle sevgiyle bakacaktır. Ayrıca diyorum ki gencecik yasta bile yatağa mahkum bir sürü insan varken, sanki hiç başımıza gelmeyecekmiş gibi, yatalaklık hastalık sadece yaşlılara mahsusmuş gibi nedir bu acımasızlık.Yaaa iki tane yaşlı insan. Biri 80 diğeri 73. Iki ayda bir ordan oraya, surdan şuraya. Ben 9 aylık bebeğimin uyku saati rahatı bozulmasın diye bir yere gidemiyorum. Yaşlı başlı insanlara günah değil mi onlar da çocuk gibiler şu an.
Gelin bakmak istemiyorsa da bakmasın çünkü evladı bakmak zorunda ama dönüşümlü bakmak da çok acımasızca
Gayet de tanıyorlar seni ve o yüzden karşı çıkıyorlar.biliyolar dir çok tanıdıklarını zannetmiyorum beni.
üniversite atanma hep başka şehirlerde oldu.
karakterimi çok bilmezler. sessiz sakin bir yapım var üşengeçlik de var bu nedenden annem haline bak hele nasıl yapacaksın yazik degil mi sana diyor.
Evladı bakar mı sizce ? Konu sahibi ilgilenecek evin herşeyiyle, işten gelecek birde evde ekstra bir mesai yapacak çünkü evde 2 tane yaşlı insan var. Eşide anne babasına bakmış olacak karısı üzerinde n. Bizim erkekler anne babalarına bakma olayını çok yanlış anlıyor malesef.
Allah aşkına!!! Biz elimize valizimizi alalım. Iki ay bir yerde, sonra başka bir yerde kalalım. 10 günlüğüne bir yere gidiyorum da nevrim dönüyor.7 evlattan biri muhakkak merhametle sevgiyle bakacaktır. Ayrıca diyorum ki gencecik yasta bile yatağa mahkum bir sürü insan varken, sanki hiç başımıza gelmeyecekmiş gibi, yatalaklık hastalık sadece yaşlılara mahsusmuş gibi nedir bu acımasızlık.
Dedem 16 yıldır evlatlarıyla kalıyor 3 'er ay olacak şekilde. Tek bir evlatta kalmakta doğru değil bence. Az buz bir zaman değil ki bu, beraber kalan insanı gelin yada damat onlarıda düşünmek lazım.Allah aşkına!!! Biz elimize valizimizi alalım. Iki ay bir yerde, sonra başka bir yerde kalalım. 10 günlüğüne bir yere gidiyorum da nevrim dönüyor.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
İnşallah düşündüğünüz gibi olur ama ev işini kadının görevi gibi görüyorsa hiçte öyle olmayabiliyor maalesef.erkek arkadaşım annesi babası banyo yapınca kapının önünden ayrılmıyor hani kayar düşerlerse duyayım diye.
bu kadar ince düşünen bir insan evlendiğinde de bütün her şeyi bana bırakmaz kendi de elinden gelenini yapar ha benim kadar yapar mi bilemiyorum..
kesinlikle ayrılGünaydın Güzel kadınlar
Bir kaç kez konu actim burda. Evleneceğim insani ailem istemiyor diye. Benden 7 yaş büyük meslek olarak ben öğretmenim sevgilim güvenlik. annesi 73 babası 80 yasinda. Sevgilim Erzurumlu ama Istanbul da yaşıyor. Anne ve babası kışın 7 8 ay oğlunun yanında kalıyorlar.yazin da memleketine dönüyor. Sevgilimin erkek kardeşi de yeni evlendi. Bekar olan bir tek benim sevgilim.
7 kardeşler. erkek kardeşi eşine 4 5 ay annem babamla de kalacaklar demiş tamam denmiş mevzu bitmiş.kiz kardeşleri siz çalışıyorsunuz annem babam hanıma muhtaç faydanız olmaz bizim yanımızda kalırlar ya da ev tutarız bize yakin diyorlar.
Ama benim erkek arkadaşımla biz yıllardır bu konuyu konusuyoruz.Kendisi bana annem babama kardeşlerim de illa ki bakarlar gelir götürürler süreç içerisinde olur bu ama ben sana bunun planlamasını sözleşmesini yapamam. 2 3 ay diyemem diyor.
Ben de diyorum ki ya gitmek istemezlerse,kardeşlerin bakmam istemezse ya da nereye kadar köye gidip gelecekler bir yerde durmaları gerekecekse o zaman nolur diye soruyorum.
Bana o zaman onlara git diyemem. nerde rahat edeceklerse orda kalırlar
biz b kardeşlerim de vefasiz çıktıktan sonra onlarla konuşmanın önemi de yok diyor. huzursuz mutsuz olursak nolur diyorum. mutsuz huzursuz olmaması için ugrasacaz diyor. 2 3 ay kalacaklar desem girmezlerse bana hani 2 3 ay kalacaklardı niye gitmedi diyeceksin.benim için fedakarlık yapacaksın o zaman yeri geldiğinde ben de senin ailen için elimden gelenini yaparım diyor
73 80 yaşında olup kendi düzenleri nasıl olacak kurulu bir duzene girecekler?
Ben ona 2 3 ay bakarım daha fazlasını yapamam dedim o da ben sana net bir zaman veremem diyor kardeşler hepsi biz de bakarız diyor ama annem kızları nereye kadar bakacaklar diyor
erkek arkadaşım bana anne baba konusunun sınırlarını cizmiyor. işi sans oyununa çevirdi.
Birbirini seven insan anne baba yüzünden bitirir mi?
Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Ben de sizin gibi düşünüyorum amaEvladı bakar mı sizce ? Konu sahibi ilgilenecek evin herşeyiyle, işten gelecek birde evde ekstra bir mesai yapacak çünkü evde 2 tane yaşlı insan var. Eşide anne babasına bakmış olacak karısı üzerinde n. Bizim erkekler anne babalarına bakma olayını çok yanlış anlıyor malesef.
İnşallah düşündüğünüz gibi olur ama ev işini kadının görevi gibi görüyorsa hiçte öyle olmayabiliyor maalesef.
Muhakkak öyle, Allah hepsine sağlık versin ama yaşayacağız bir şekilde bu durumu. Mühim olan orta yolu bulmaya çalışmak eşler olarak.Ben de sizin gibi düşünüyorum ama
böyle bir durum varsa evliliği tercih etmezsiniz eğer size zor geleceğini düşünüyorsanız. Ama böyle bir durum olmasa da illaki bu durum birgün başa gelecek. Ya sizden ya da eşinizden.
Siz üç ay arayla farklı yerlerde kalmak ister misiniz? Ben istemem açıkçası. Adapte olmam çok zor olur.Dedem 16 yıldır evlatlarıyla kalıyor 3 'er ay olacak şekilde. Tek bir evlatta kalmakta doğru değil bence. Az buz bir zaman değil ki bu, beraber kalan insanı gelin yada damat onlarıda düşünmek lazım.
Bence de olması gereken o ama babalarımızın nesli için bu biraz daha zor kabul edilesi bir durum. Ki benim dedem ayrı ev tutulsa evlatlarım beni başından attı diye düşünür. O yüzden bunu buldular çözüm olarak.Siz üç ay arayla farklı yerlerde kalmak ister misiniz? Ben istemem açıkçası. Adapte olmam çok zor olur.
Kimsenin minnetine de bırakılmamalı. Onlara ayrı ev tutulmalı. Sürekli ilgi alaka gösterilmeli. Temizliğine bir gündelikçi tutulur gibi.
Maksat onları baştan atmak değil rahat etmelerini sağlamak. Gelin damat evlat dirdiri cekeceklerine kendi başlarına kalıp kafa dinlemeleri gerek.
Bence de olması gereken o ama babalarımızın nesli için bu biraz daha zor kabul edilesi bir durum. Ki benim dedem ayrı ev tutulsa evlatlarım beni başından attı diye düşünür. O yüzden bunu buldular çözüm olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?