Sınırları çizilmeyen bir evlilik

E soyledim işte...aynı seyleri donduruyorsun..

Kendisine baksım diye mi yaptılar çocıkları? Ya da yaparken çocuklara mı sordulsr?

Annen baban çok haklıymış. Seni yetiştirenler senin neye katlanıp katlanmayacağını bilmiyorlar mı?

Acık ve net olmaz o iş
Tamam annedir babadır bastacıdır ama 7 evlat varken neden bitek siz ? Neden döndürülmüyor ay ya hepsinde
Ve daha yeni evli olacaksınız
Kendinize bunu yapmayın
Yaaa iki tane yaşlı insan. Biri 80 diğeri 73. Iki ayda bir ordan oraya, surdan şuraya. Ben 9 aylık bebeğimin uyku saati rahatı bozulmasın diye bir yere gidemiyorum. Yaşlı başlı insanlara günah değil mi onlar da çocuk gibiler şu an.
Gelin bakmak istemiyorsa da bakmasın çünkü evladı bakmak zorunda ama dönüşümlü bakmak da çok acımasızca

Evladı bakar mı sizce ? Konu sahibi ilgilenecek evin herşeyiyle, işten gelecek birde evde ekstra bir mesai yapacak çünkü evde 2 tane yaşlı insan var. Eşide anne babasına bakmış olacak karısı üzerinde n. Bizim erkekler anne babalarına bakma olayını çok yanlış anlıyor malesef.

Annen baban çok haklıymış. Seni yetiştirenler senin neye katlanıp katlanmayacağını bilmiyorlar mı?

biliyolar dir çok tanıdıklarını zannetmiyorum beni.
üniversite atanma hep başka şehirlerde oldu.
karakterimi çok bilmezler. sessiz sakin bir yapım var üşengeçlik de var bu nedenden annem haline bak hele nasıl yapacaksın yazik degil mi sana diyor.

7 evlattan biri muhakkak merhametle sevgiyle bakacaktır. Ayrıca diyorum ki gencecik yasta bile yatağa mahkum bir sürü insan varken, sanki hiç başımıza gelmeyecekmiş gibi, yatalaklık hastalık sadece yaşlılara mahsusmuş gibi nedir bu acımasızlık.

Gayet de tanıyorlar seni ve o yüzden karşı çıkıyorlar.

erkek arkadaşım annesi babası banyo yapınca kapının önünden ayrılmıyor hani kayar düşerlerse duyayım diye.
bu kadar ince düşünen bir insan evlendiğinde de bütün her şeyi bana bırakmaz kendi de elinden gelenini yapar ha benim kadar yapar mi bilemiyorum..

Allah aşkına!!! Biz elimize valizimizi alalım. Iki ay bir yerde, sonra başka bir yerde kalalım. 10 günlüğüne bir yere gidiyorum da nevrim dönüyor.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Allah aşkına!!! Biz elimize valizimizi alalım. Iki ay bir yerde, sonra başka bir yerde kalalım. 10 günlüğüne bir yere gidiyorum da nevrim dönüyor.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Dedem 16 yıldır evlatlarıyla kalıyor 3 'er ay olacak şekilde. Tek bir evlatta kalmakta doğru değil bence. Az buz bir zaman değil ki bu, beraber kalan insanı gelin yada damat onlarıda düşünmek lazım.

İnşallah düşündüğünüz gibi olur ama ev işini kadının görevi gibi görüyorsa hiçte öyle olmayabiliyor maalesef.

kesinlikle ayrıl

Ben de sizin gibi düşünüyorum ama
böyle bir durum varsa evliliği tercih etmezsiniz eğer size zor geleceğini düşünüyorsanız. Ama böyle bir durum olmasa da illaki bu durum birgün başa gelecek. Ya sizden ya da eşinizden.

Muhakkak öyle, Allah hepsine sağlık versin ama yaşayacağız bir şekilde bu durumu. Mühim olan orta yolu bulmaya çalışmak eşler olarak.

Evliliğin başında böyle bir durumla karşılaşmak sorun aslında. Evliliğin biraz daha ilerleyen yıllarında olsa eşler birbirini tanır, neyi ne kadar yapacağını görür, eşinin ne kadar yardımcı olacağını bilir ona göre birşeyler yapılır. Ama şuanda konu sahibi için herşeyi muallak.

Dedem 16 yıldır evlatlarıyla kalıyor 3 'er ay olacak şekilde. Tek bir evlatta kalmakta doğru değil bence. Az buz bir zaman değil ki bu, beraber kalan insanı gelin yada damat onlarıda düşünmek lazım.
Siz üç ay arayla farklı yerlerde kalmak ister misiniz? Ben istemem açıkçası. Adapte olmam çok zor olur.
Kimsenin minnetine de bırakılmamalı. Onlara ayrı ev tutulmalı. Sürekli ilgi alaka gösterilmeli. Temizliğine bir gündelikçi tutulur gibi.
Maksat onları baştan atmak değil rahat etmelerini sağlamak. Gelin damat evlat dirdiri cekeceklerine kendi başlarına kalıp kafa dinlemeleri gerek.

Bence de olması gereken o ama babalarımızın nesli için bu biraz daha zor kabul edilesi bir durum. Ki benim dedem ayrı ev tutulsa evlatlarım beni başından attı diye düşünür. O yüzden bunu buldular çözüm olarak.

aynı durum erkek arkadaşının nakledince de var.bize bakamadılar bizi başlarından atarlar diye düşünür.bu yüzden kendilerini kötü hissetmemesi için erkek arkadaşım ayrı ev meselesini kabul etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…