Sınırları çizilmeyen bir evlilik

Duyar kasmaya geldim.
Sevgilin çok güzel konuşmuş. Tesir edemeyeceği şeyler inçin söz vermemiş. Dereyi geçmeyi beklememiş. 7 kardeşten illaki birileri çıkıp bakacaktır. Zaten şuanda tam anlamıyla bakıma muhtaç değiller anladığım kadarıyla.
Hem konu sahibi arkadaşım bu adamların Azrail kardeşi olsa kaç yaşına kadar müddet verir sence.

erkek arkadaşım ben bakacam yaşadıkların sürece.
zaten bi kaç yıl ömürleri kalmis pazarlığını yapamam diyor
O zaman sizde beraber yaşayacaksınız kabul edin evliliği bu kadar basit aslında. Annesi 73 yaşında kadın belki 90 küsür yaşına kadar yaşayacak. Biraz daha yaşlandılar mı, oradan oraya gezmek istemeyecekler. Gelsin yıllarca beraber yaşama durumu. Hâlbuki bir ev tutulup yakınınıda oturabilirler.

evet çoğu evlikler ailelerin araya girmesiyle biter.

Ama başka biri ile de olsa 5 yıl sonra annesi hastalansa gelip biz de kalsa o zamann ne farkı kalıyor? böyle de düşünüyorum
Soyle dusun o insanlar yatalak olursa altindan kakasini cisini alabilecekmisin cevabin evetse evlen.cunku bu isler dusundugun kadar basit degil.yasli insanlar agzini kapatip yemek yiyemez sapirdatir bunlar seni rahatsiz edermi.bana gore bitirmelisin

Nuh cugum cok iyisinde azrailden once bi surec oluyo ya hani o cok kotu zorlar kizi diye dusunuyorum ...ayy cok merhametsizim.benim midem biraz hassas sanirim en kotusunu yazdim konu sahibine

Bence annesi babasi vefaat edene kadar sevgili kalin.. Sorun ortadan kalksin :) evlenmek için aceleci olma israrli olma ailen ile mutlu isen bekle derim.

annesinin kalçası kırık idrar kaçırma oluyor uzun süre tutamıyor bostan ile hareket ediyor babası dinç biri.
azrail önce benim canımı da alabilir

Erzurumlular biktirana kadar yatılı kalmayı çok severler. Onlarda bir hafta misafirlik diye bir şey yoktur şehir dışına bir yere gidiyorlarsa en az bir ay kalırlar bunda da bir sakınca görmezler çünkü misafir gibi hissetmezler kendilerini orası ogullarının dolayisiyla kendi evleridır.

Zaten yaşlı insanlar yaşayacakları şurda kaç sene. Tabi Allah bilir kimin önce öleceğini ama mevzu daha farklı bir soruna gebe bence. Ben mesleki eşitliği önemsiyorum. Sizin ve eşinizin meslekleri uyumsuz. Bu sıkıntı olacak bir durum. Bunun üstünde daha çok düsünmelisiniz bence. Ayrıca yazılanlardan anladığim farklı kültürlerinizin olduğu. Sizin iş sıkıntılı gibi

Daha önce yaşadığınız çok büyük bir travma var sizin, bu nedenle çok fazla üzüntü ve stresi kaldırabileceğinizi sanmıyorum,bu sizi çok zorlar. Ayrıca bu yaşa kadar aileniz de sizi darlamamış rahatlığa epey alışmış olmalısınız.erkek arkadaşınız bu konuda çok net, lafı dolayıp çevirmiyor, bu bir açıdan iyi,perşembenin gelişi çarşambadan belli yani.bütün karar size ait yani,siz kendinizi ateşe atacak mısınız ?

Daha kac sene yasayacaklar allah askina? Biz de bu duruma dusmeyecek miyiz? Anne baba bu. 7 kardes degil tek cocuk da olabilirdi. Ben bu konu da hassasim anne baba bakilir. Bakilmak zorunda. Bence bu tartisilamaz bile.

annesinin kalçası kırık idrar kaçırma oluyor uzun süre tutamıyor bostan ile hareket ediyor babası dinç biri.
azrail önce benim canımı da alabilir
Aynen aynen sıralama değişik pek anlaşılamıyor kimin önce neden öleceği.
Size tavsiye vermek istemiyorum başımda böyle bir sıkıntı yok çünkü. Belkiler ile hareket etmenizden başka çareniz yok.
Hayat silsilesinde ilerlerse sizin için. Yaşanmamış yaşanması muhtemel olan şeyleri planlamak pekte akıl işi değil. Bence anne babasından önce siz müstakbel eşinize sınırlarınız çizin o zaman.
Bu durum başa gelirse ben şunları yapabilirim bunları yapamam dersiniz. Karşı tarafda kendini ona göre ayarlar.

Valla bizim bir tarafta Erzurumlular ama kimsenin evinde kalmazlar. Kendi yağında kavrulurlar. Ayrı evde dururlar. İnsanda bitiyor iş birazda

Uzun aureli yatili kalindiginda kendi evinde misafir olursun. Esinle ozelin kalmaz. Agiz tadiyla tartisamazsin bile. Istedigin gibi banyo yapamazsin. Istedigin yere gidenezsin. Kendi ailene bile gitsen girdigini ciktigini hesap verirsin. Her yonden sorun. Cocuk yetistirsen iayedifin gibi yetistiremezsin. Ilk basta bu durumu kabul edersen sonradan hayir demen daha zor.
Sevgilin vazgecilmeyecek biri mi?
Sen bu fedakarligi yaparsan sevgilin ne fedakarlik yapiyor mesela? Senin icin neyinden vaz gecti? Fedakarlik tek tarafli olursa hep senden beklenir. Daha simdiden sorun baslamis. Yol yakinken ayril. Cok basin agrir cunku. Bir gun degil iki gun degil bir omur evinde ozelin olmayacak. Istedigin gibi duzenin de olmayacak.

Gerçekten merak ediyorum, neden bu kadar özensiz yazıyorsun? Yazdıklarını okuyor musun?

Konun içinse bence erkek arkadaşınla uygun değilsiniz ya o adam seni çok zorlayacak gibi geldi bana, yuvarlak konuşmaları çok rahatsız edici. Neden siz bakıcaksınız ev tutulsun daha mantıklı.

defalarca konuştuk ama bir yere bağlayamadım hiç bir şeyin garantisi yok hiç birşeyin garantisini veremem belki çok başka sıkıntılarımiz olacak diyor

Şuan ayıp olan birşey yok konudan anladığım kadarıyla ailesi yasli sadece hasta degiller

defalarca konuştuk ama bir yere bağlayamadım hiç bir şeyin garantisi yok hiç birşeyin garantisini veremem belki çok başka sıkıntılarımiz olacak diyor
Öff ne saçmalıyor Allah aşkına ya resmen seni bilinmeze atıp , istemediğin şeyleri kabul ettirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…