• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirle ayrıldım :(

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
Merhaba arkadaşlar. Art arda konu açmak doğru mu bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Bana iş saatlerinden dolayı vakit ayırmayan sevgilimden bahsetmiştim önceki konumda. Dün gece 10 da buluştuk. İşleri o saatte bitti çünkü. Kızmıyorum anlıyorum onu. Ancak yanıma bir geldi, beş karış surat. "Çok kötüyüm, depresyondayım, çok çalışıyorum" gibi bunalımlı laflar... Yine anlamaya çalıştım, ilgi gösterdim, tavsiyeler verdim. Ancak ben yakınlarımın kötü ruh hallerinden çok kolay etkilenen biriyim. Dolayısıyla etkilendim. Beni eve bıraktıktan sonra telefonla aradım. Aklım onda kaldı çünkü. Bana "Sen iyi misin?" dedi. "Bilmiyorum iyi değilim galiba" dedim. "Tamam neyse ben uyuyorum" dedi kapattı. Bir canım bile demedi. Çok bozuldum haliyle. İki üç tane sitemli mesaj attım. Bu hareketlerine üzüldüğümü, amacımın kavga etmek olmadığını da belirttim. Sabah görsün anlasın istedim. Ama sabah bir telefon geldi. Bir hışımla beni aradı beyefendi. "Ne bu yazdiklarin şimdi?" diye. Bu sekilde yapamıyorum çok yoruldum dedim. "Ayrılmak istiyorsan, sevmiyorsan söyle ayrıl" dedi. Öyle birşey istemediğimi söyledim. Geçiştirdi kapattı telefonu. 5 dk sonra geri aradım güzelce konuşalım diye. Müsait değilim çalışıyorum dedi. Sadece 5 dk ayır bana dedim. Ayıramam dedi kapattı. Ben de o hışımla özetle "Ayrılmak istiyorum. Seni mutlu edemiyorum. Sen egoist bir adamsin. Beni bir daha arama." diye mesaj attım. Cevap da vermedi zaten. Şu an kendimi berbat hissediyorum. Bana zorla bitti dedirtti sanki. Benim bir kulağımı çekin tavsiye verin lütfen. Ben napayım. Çaresiz kaldıkça saçmalıyorum. :(

Canm cocugun bkdr yogun ve yorgn bi doneminde ona boyle tepkile vermen hos olmamis yani sana demis cok clisiyrm yorgunum senin tamam deyip ona gerekli destegi verip kendini geri ckmeliydin bisure ozaten seni seviyosa arar ilgi gsterirdi bi sure sonra sn brz bencillik ypmissin cok uzerine gtmissin hersey ters tepmis suan o saglikli dusunucek durumda degl uzerine hc gtme tamam hayatm anliyrm flan de gec sahsen ben nisanliym baktm cok yrgn cok yogun hc uzerine gtmiyrm gttikce olaylar iyice buyuyor cunku ben snn yernde olsam suan ayrildn bari sozunun arkasinda ol birkac gun arama rht brk cocugu dusunme payi ver derm

Merhaba arkadaşlar. Art arda konu açmak doğru mu bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Bana iş saatlerinden dolayı vakit ayırmayan sevgilimden bahsetmiştim önceki konumda. Dün gece 10 da buluştuk. İşleri o saatte bitti çünkü. Kızmıyorum anlıyorum onu. Ancak yanıma bir geldi, beş karış surat. "Çok kötüyüm, depresyondayım, çok çalışıyorum" gibi bunalımlı laflar... Yine anlamaya çalıştım, ilgi gösterdim, tavsiyeler verdim. Ancak ben yakınlarımın kötü ruh hallerinden çok kolay etkilenen biriyim. Dolayısıyla etkilendim. Beni eve bıraktıktan sonra telefonla aradım. Aklım onda kaldı çünkü. Bana "Sen iyi misin?" dedi. "Bilmiyorum iyi değilim galiba" dedim. "Tamam neyse ben uyuyorum" dedi kapattı. Bir canım bile demedi. Çok bozuldum haliyle. İki üç tane sitemli mesaj attım. Bu hareketlerine üzüldüğümü, amacımın kavga etmek olmadığını da belirttim. Sabah görsün anlasın istedim. Ama sabah bir telefon geldi. Bir hışımla beni aradı beyefendi. "Ne bu yazdiklarin şimdi?" diye. Bu sekilde yapamıyorum çok yoruldum dedim. "Ayrılmak istiyorsan, sevmiyorsan söyle ayrıl" dedi. Öyle birşey istemediğimi söyledim. Geçiştirdi kapattı telefonu. 5 dk sonra geri aradım güzelce konuşalım diye. Müsait değilim çalışıyorum dedi. Sadece 5 dk ayır bana dedim. Ayıramam dedi kapattı. Ben de o hışımla özetle "Ayrılmak istiyorum. Seni mutlu edemiyorum. Sen egoist bir adamsin. Beni bir daha arama." diye mesaj attım. Cevap da vermedi zaten. Şu an kendimi berbat hissediyorum. Bana zorla bitti dedirtti sanki. Benim bir kulağımı çekin tavsiye verin lütfen. Ben napayım. Çaresiz kaldıkça saçmalıyorum. :KK43:
belki de daha iyi olmuş boşver 5 dk bile ayırmayan adamla olmazdı zaten bence

Çok çok iyi yapmışsın hiç canını sıkma..

Canm cocugun bkdr yogun ve yorgn bi doneminde ona boyle tepkile vermen hos olmamis yani sana demis cok clisiyrm yorgunum senin tamam deyip ona gerekli destegi verip kendini geri ckmeliydin bisure ozaten seni seviyosa arar ilgi gsterirdi bi sure sonra sn brz bencillik ypmissin cok uzerine gtmissin hersey ters tepmis suan o saglikli dusunucek durumda degl uzerine hc gtme tamam hayatm anliyrm flan de gec sahsen ben nisanliym baktm cok yrgn cok yogun hc uzerine gtmiyrm gttikce olaylar iyice buyuyor cunku ben snn yernde olsam suan ayrildn bari sozunun arkasinda ol birkac gun arama rht brk cocugu dusunme payi ver derm
Öyle olacak zaten arayamam artık. Terslenecek gücüm kalmadı. 5 dk ayırsa zaten güzelce konuşurduk. Çok sinirlendim hırs yaptım ters şekilde ayıramam diyince. İşte üslup o kadar onemli ki. O da biliyordu aslında ayrılmak istemediğimi. İşine gelmiştir belki böyle olması. Dediğiniz gibi hiç konuşmamak en iyisi.

Karşı taraf ayrılık lafını gevelememiş olsa neyse de, lafı oraya getirmesinden sonra böyle olması belki de daha iyi oldu.

İlişkide küçük,büyük herhangi bir mevzuda hemen ayrılık lafı geçmesi hiç ama hiç sağlıklı değil.

ya gerçekten 5 dk ayıramayacak durumda olabilir, amiri patronu başında olabilir bu kadar fevri mesajlar yağdırmasan iyiymiş, gerçi o da çok masum değil, sen gece 10 kadar onun işi bitsin diye bekliyorsun en azından bi saatliğine şartelini kapatabilir, o da çok istekli değil gibi, yani bence boşver

Bence de biraz ayrı kalın
Zaten madem bir şey yaptınız sinirli de olsa yaptığınızın arkasında durun geri adım atıp yalvarmayın hoş değil
Onun size ulaşmasını bekleyin sorunlarınızı konuşursunuz bir kararverirsiniz o zaman :)
Üzülmeyin seviyorsa mutlaka gelir size

Merhaba arkadaşlar. Art arda konu açmak doğru mu bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Bana iş saatlerinden dolayı vakit ayırmayan sevgilimden bahsetmiştim önceki konumda. Dün gece 10 da buluştuk. İşleri o saatte bitti çünkü. Kızmıyorum anlıyorum onu. Ancak yanıma bir geldi, beş karış surat. "Çok kötüyüm, depresyondayım, çok çalışıyorum" gibi bunalımlı laflar... Yine anlamaya çalıştım, ilgi gösterdim, tavsiyeler verdim. Ancak ben yakınlarımın kötü ruh hallerinden çok kolay etkilenen biriyim. Dolayısıyla etkilendim. Beni eve bıraktıktan sonra telefonla aradım. Aklım onda kaldı çünkü. Bana "Sen iyi misin?" dedi. "Bilmiyorum iyi değilim galiba" dedim. "Tamam neyse ben uyuyorum" dedi kapattı. Bir canım bile demedi. Çok bozuldum haliyle. İki üç tane sitemli mesaj attım. Bu hareketlerine üzüldüğümü, amacımın kavga etmek olmadığını da belirttim. Sabah görsün anlasın istedim. Ama sabah bir telefon geldi. Bir hışımla beni aradı beyefendi. "Ne bu yazdiklarin şimdi?" diye. Bu sekilde yapamıyorum çok yoruldum dedim. "Ayrılmak istiyorsan, sevmiyorsan söyle ayrıl" dedi. Öyle birşey istemediğimi söyledim. Geçiştirdi kapattı telefonu. 5 dk sonra geri aradım güzelce konuşalım diye. Müsait değilim çalışıyorum dedi. Sadece 5 dk ayır bana dedim. Ayıramam dedi kapattı. Ben de o hışımla özetle "Ayrılmak istiyorum. Seni mutlu edemiyorum. Sen egoist bir adamsin. Beni bir daha arama." diye mesaj attım. Cevap da vermedi zaten. Şu an kendimi berbat hissediyorum. Bana zorla bitti dedirtti sanki. Benim bir kulağımı çekin tavsiye verin lütfen. Ben napayım. Çaresiz kaldıkça saçmalıyorum. :KK43:
sevgilin pek te senle görüşme heveslisi değil gibi.
belki o da bitirmek istiyordu.
zorla diye bişey yok.
zaten zoraki görüşüyormuşsunuz.
bir süre sessizde kal derim ben dinlersen tabi:))
bitirmekte kararlı ise dönüş yapmayacaktır.
ee sen de zorlama artık o saatten sonra

Erkeklerin ilişkiden sıkılıp ama ayrılmakta istemedikleri yanımda kalsın ne zararı varki diye düşündükleri veya da vicdani sorumluluktan kurtulup ayrılık lafını kadına ettirmek istedikleri zaman sundukları iki bahaneden biri çok yoğunum .ikinci sorunlarım var.Isteyen , özleyen,sesini duymak isteyen insan ne olursa olsun vakit ayırır.Bunları tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorumki iyi yapmışsın.

Bence istemeyen bir insan olsa zaten o saatte işten çıkıpta vakit ayırmazdı bence. Örneğin ben onun yerinde olsam belki "bugün görüşmesek olur mu inan çok yorgunum" bile diyebilirdim. İnsanız illaki gergin olduğumuz dönemlerde fevri hareketlerde bulunabiliyoruz bence istemiyorsan ayrılalım demeside tamamen sinirle söylenmiş bir söz ki sizinde bir hışımla ayrılmak istiyorum yazmanız gibi aslında. Böyle dönemlerde bir tarafın alttan alması lazım diye düşünüyorum. Malum hiç birimiz dört dörtlük değiliz yada ben mi fazla iyimser bakıyorum bilemiyorum :))

Back
X