sinirlenince nasıl sakinleşiyorsunuz

Ben derin nefes almaya çalışırım ya da tırnaklarıma bakarım.
Ama kontrolü kaybettiğim de olmuyor değil. O zaman duyduklarıma ben bile şaşırıyorum.

sakinleşemem en az bir saat başka birşeye odaklanamam sinirimden
daha da kötüsü birde kin tutarım keşke değiştirebilsem

hemen nejat ışlerın ah şarkısını açıp bı sıgara yakarım
bu ıkılı oldumu acayıp sakın uysal bı ınsan oluyorum nedense
amaaa sevgılım sınır ettıyse eğer ve yanımdaysa
ya çok pıs ısırırım, yada sınırım geçene kadar onun başının etını yer, bağrırım

canım gerçekten çok zor oluyo bu.ben çabuk gerilen çabuk sönen biriyim,ama öyle bağırmalarım küfürlerim yoktur.

çoğu zaman sinirlensem de ezik davranıyorum gıkım çıkmıyo içimde patlıyo.ama eğer haklıysan tepkini belli et ki sıkıntı olmasın,zaten ancak bu şekilde sakinleşebilirsin.yersiz yere sinirlendiğinde de güzel bi müzik aç eşlik et,en yakınındakiyle dertleş,az uyumak az yemek gibi seni yıpratacak şeyler yapma kafanı ruhunu bedenini dinlendir.

hatrlıyorum da bi kere pazarda ürün bakıyodum,küçük bi tezgahtı iki kadın önündeydi ben aradan elimi uzattım beğendiğimi almak için,ikisi de tesadüfen aynı anda birbirine yaklaştı bileğim arada sıkıştı,sonra dönüp bana bağırdı kadın atlama üstüme diye,ben de yorgundum cazgırlığın c'si olmayan biriyim bağırmaya başladım kilolu bi kadındı bütün tezgahı kaplamışsın zaten iki saattir arkandayım insan nezaketen azıcık kaykılır,bi liralık ucuz adi şeyler için iki saattir bişey almadan tezgahın önünde dikiliyosun vs. kendimi kaybettim mahalle karıları gibi konuştum,yanındakiyde kızıydı o da bana bi iki kızdı ama korktular biraz benden,hayır bendeki de akıl,ikisi dövseler beni kıpırdayamam ufacık boyumla mafyalık taslıyorum

dün de ara sokakta bi araba dann diye durdu yolda,ben de önünde araba var diye baya bi bekledim arkadan kornalar çaldı,sonra farkettim ki beyfendi fırından ekmek aldırtıyomuş,önce geçtim yanına bağırdım çağırdım '4lü yakmak diye bişey duymadın mı sen istanbulda yaşıyosun yollar babanın malı gibi davranıyosun' vs. vs. sonra sinirimi alamadım önüne geçtim ben de sürekli dann diye durdum yolda beni sollamasına izin vermedim çıldırttım adamı

bi gün dayak yicem uslancam haha

ne güldüm yaaa özelliklede pazardaki muhabbete bittim yanii ama haklıymışsın sendee

bnde öyleym ama takntı haline getirmi yorum cnm bazen oluyo wallahi 5 saat geçmiyo ama o zaman susyorum hiç konuşmuyorum herkes bakışımdan anlıyo sinirliyim kmse karışmıyo üstte tutuluyorum çnkü ne sorsalar onlara dokunacak yada sinirli cevaplar veriyorum onlarda anlıyo sinirliyim bişey demzler sanırım sinrli olduğumddan kapak ediyorum bişey diyemiyorlar :) bnce çözüm olarak sus konuşma yada komşunun oğlu/kızı yada kardeşin war mı küçük çoçuklarla ilgilenmk kafanı dağıtıyor inan aslında sinirlencek bişey yokmuş diyorsun :)

aslında stratejik davranmak lazım ama işte sinirlenince kendimi yiyip hemen hallolmasını ve öfkemi çıkartmadan rahatlıyamadığım için strateji falan olmuyo :):) kelin ilacı olsa başına sürermiş ama tek ben böyle kendime hakim olamıyorum sanırdımda değilmiş.. :/

ben çabuk sinirlenip takılıyorum bazen ağzıma geleni söylüyorum bazen de donup kalıyorum ama genelde uzun sürüyor kızgınlığım. kafamda çevirip duruyorum. eşimin siniri ideal bence, kızıyor, kontrolünü kaybetmeden saydırıyor, sonra 1 saniye içinde eski haline dönüyor eser kalmıyor sinirinden..

Sinirlenince sakinleşmem. Sakinleştirmeye çalışmam kendimi.

Böyle inat biriyim.

valla en güzeli uyumak, uyanınca baktın hala aynı ruh halindesin sosyalleş, olmadı alışveriş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…