canım gerçekten çok zor oluyo bu.ben çabuk gerilen çabuk sönen biriyim,ama öyle bağırmalarım küfürlerim yoktur.
çoğu zaman sinirlensem de ezik davranıyorum gıkım çıkmıyo içimde patlıyo.ama eğer haklıysan tepkini belli et ki sıkıntı olmasın,zaten ancak bu şekilde sakinleşebilirsin.yersiz yere sinirlendiğinde de güzel bi müzik aç eşlik et,en yakınındakiyle dertleş,az uyumak az yemek gibi seni yıpratacak şeyler yapma kafanı ruhunu bedenini dinlendir.
hatrlıyorum da bi kere pazarda ürün bakıyodum,küçük bi tezgahtı iki kadın önündeydi ben aradan elimi uzattım beğendiğimi almak için,ikisi de tesadüfen aynı anda birbirine yaklaştı bileğim arada sıkıştı,sonra dönüp bana bağırdı kadın atlama üstüme diye,ben de yorgundum cazgırlığın c'si olmayan biriyim bağırmaya başladım kilolu bi kadındı bütün tezgahı kaplamışsın zaten iki saattir arkandayım insan nezaketen azıcık kaykılır,bi liralık ucuz adi şeyler için iki saattir bişey almadan tezgahın önünde dikiliyosun vs. kendimi kaybettimmahalle karıları gibi konuştum,yanındakiyde kızıydı o da bana bi iki kızdı ama korktular biraz benden,hayır bendeki de akıl,ikisi dövseler beni kıpırdayamam ufacık boyumla mafyalık taslıyorum
dün de ara sokakta bi araba dann diye durdu yolda,ben de önünde araba var diye baya bi bekledim arkadan kornalar çaldı,sonra farkettim ki beyfendi fırından ekmek aldırtıyomuş,önce geçtim yanına bağırdım çağırdım '4lü yakmak diye bişey duymadın mı sen istanbulda yaşıyosun yollar babanın malı gibi davranıyosun' vs. vs. sonra sinirimi alamadım önüne geçtim ben de sürekli dann diye durdum yolda beni sollamasına izin vermedim çıldırttım adamı
bi gün dayak yicem uslancam haha
kızlar ben durumdan iyice bunalmaya başladım sinirlenince olaylara daha çok takıyorum daha çok tartışmaların üstüne gidiyorum sinirlendiğim olayı takıntı haline getiriyorum ve bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı çünkü kendi kendimi yiyip bitiriyorum.. siz sinirlenince sakin kalabiliyor musunuz ya da nasıl sakinleşiyor sunuz =((
ya uyuyorum, yada arkadaşlarımla sohbet ediyorum.kafamı bir şekilde dağıtmaya çalışıyorum.
ama sinirlenince öyle şeyler yapanlar varmış ki burda yazılanları okuyunca kendi sinirimde neymiş ki dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?