sinirlenince nasıl sakinleşiyorsunuz

sorma yaaa 2050 de olsa onun çözümü bulamazlar o aralar ki halimi düşünmek bile istemiyorum patlamaya hazır bomba gibi

Tv de bir psikologdan dinlemiştim.. ''Sizi sinirlendirecek bir olayla karşılaştığınızda önce derin derin nefes alın, ve hemen sizi en mutlu eden bir olayı hayal etmeye başlayın.. Karşınızda konuşan kişiyi kesnlikle duymamaya çalışın.. Kendinizi sadece derin derin nefes alarak hayalinize odaklayın'' diyordu.. Ben her sinirlenme anına geldiğimde deniyorum ve gerçekten işe yarıyor :)

Ben kolay sinirlenmeyen, cok sabreden bir insanim.
Ayni olaya 2, 3, 4 kez sabredebilirim.
Ama bardak tasmissa ve ben sinirlenmissem, sakinlesmem cok cok zordur.
Rahat 2 gün sürer.
Hea ne yaparim bu sinirlilik zamanimda?
Konusmam. Hickimse ile konusmam, zorunlu olan seyler disida tek kelime etmem. Sinirim gecincede, beni delirten olayi, nedenini, artik tahammül edemedigimi anlatirim biter.
Esim iyice tanidi beni. Bakar suskunlasmissam, konusmuyorsam, hic konumaz benimle, ne zaman ki ben konusmaya, normale dönmeye basladim " konusalim mi ? " der konusuruz.

ilk olarak sinirlendiğimde söyleceklerim varsa söylüyorum, bağrıyorum, içimde kalmasın diye,
sonra o odayı/mekanı terk ediyorum, odamı kilitliyorum ve mümkünse yatıyorum, kendi kendime söyleniyorum, hiddetli söylenince uykum geliyor, uyuyorum...

eskiden annem hep mutfakta söylenirdi sesli sesli ve ben kesinlikle öyle olmicam derdim, ben de kopyası oldum

çok aşırı sinirli olunca (çoook nadir) kapı çarparım, duvara bişeyler fırlatırım, sonra temizlerken pişman olur bir daha yapmıcam derim...

bir keresinde güneş kremini fırlattım, sen patla, heryere dağıl sonra silecem diye çok uğraştım, bir daha tövbe dedim...

müzik dinlerim beni rahatlatan sevdiğim müzikler tabi bir de yanına sigara
sonra değme keyfime

Sakinleşemiyorum , sinirimide çıkartıcak ortam olmuyor , elimde olsa komple herşeyi kırıp dökerdim ,ama sinirlendigimide belli edemedigimden hep herşey yolundaymış gibi gözükmek zorunda olduğumdan içime atıyorum birgün çıkıcak ya bakalım nasıl çıkıcak oda

Şu an yaptığım gibi ruh halime uygun müzikler dinleyip sakinleşmeye çalışıyorum ama ne mümkün...

o anda kim kırmıssa beni onunla muhakkak konusurum konuyu kapatam bi türlü,olayı hemen kestirip atamıyorum o an sinirlenir sonrada unuturum kin tutmam tutamam...ama karşımdaki konuşmazsa dahada sinir olurum illa konusucam...bazende keşke konuşmasaydım derim biraz sakinleşmeyi beklemek en iyisi,sakinleşmek içinde sabır gerekiyo gönle geleni hemen dile dökmemek bazen faydalı diye düşünüyorum

bu günlerde öfke kontrolü yapamıyorum.çünkü tarifi imkansız zor günler geçiriyorum.geçen gün dr gittim

1 kimsenin olmadığı biryerde avazımın cıktığı kadar bağırmamı
2 cok öfkelendiğimde kağıt yırtmamı
3 banyo yapmammı söyledi.

ben de takıntı haline getiriyordum şimdi kendime oyalan cak şeyler buluyorum içimi dökcek bikaç arkadaşım var onlarla konuşuyorum biraz hafifliyo

malesef bende sinirlerime hakim olamıyorum ama çok uzun sürmez sinirim.5 dk sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ederim.birazda kalıtsal sanırım aynı babamın huyu ya:)
keşke anneme çekseydim.

Sinirden gözüm dönmüşse elime ne gelirse kırıp döküyorum:26:
Kırıp dökmeyi geçtim bi gün birinin kafasınıda kırıcam diye korkuyorum valla :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…