Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin canım rabbimin vardır bir bildiği diyoruz teselli olmaya çalışıyoruz dünyada çekilen sıkıntılar günahlarımıza kefaret olacak inşallah
Umudumuzu yitirmeyelim yeterki

Kızlar size bişey anlatmak istiyorum dün bir arkadaşın benim için yattığı rüyada bir hastane ve benim daha önce miyomlarım için araştırdığımda bulduğum dr a işaret ediyordu ve hepsi birbirine bağlı şekilde gelişti herşey rüyayı anlattıktan sonra yarım saat içinde yaz tatiline çıkacak olan Prof dan randevuyu aldık ve bugün en son hastası olarak beni aldı muayeneye
kendisi daha önce bahçeci de çalışmış şu an yeniyüzyıl üni. Gop hastanesi tüpbebek bölüm başkanı Prof dr Gürkan Arıkan muayene etti polip ve bikaç miyom gördü histereskopi ve Era testini önerdi başarıyı %20 etkiler dedi işinde çok uzman bir dr gibi göründü ilk izlenimim Prof sonuçta era testini önerme sebebi embriyolarınız çok iyiymiş acaba neden hiç tutunma olmamış dedi bu arada 4negatifim var Ağustos'un 7dinde semra hocayla randevum var artık onun sonucuna göre değerlendirme yapıcaz
Peki siz bu era testi için ne düşünüyorsunuz histereskopi olmalıymışım kafam karıştı iyice

Merhaba hanımlar gönül hocayla 2 sefer gorusmemiz oldu eşimde sperm problemi var.Bana folik asit ve menagon hap verdi. Şimdide aradılar adetin 2. Günü gelmemi istediler. Ben çok tedirginim ilk defa tup bebek operasyonu geçiricem. Ve bu durumu aileme söyleyemedim kimse bilmiyor uzulmelerini istemiyorum süreçte sadece eşim yanımda olucak. Adetin 2. Günü gittiğimde ne gibi bir operasyon yapilicak acaba beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Amin kızlar dualarıniz ve iyi dilekleriniz için Allahim herseyin hayırlısını versin.pozitifi görmekle bitmiyomus keşke dondurulmus olsa ama zaten 3 tane yumurta vardı 3 ü de 5.güne gitti 2 sini koymuşlardır biride dondurulacak kadar kaliteli bile degildi.amh 0.25 Allahim yardım etsin dermansız dert vermesin kimseye .çok üzülüyorum çok ağlıyorum elimden baska bisi gelmiyoo dua sabır gerekli

Öncelikle rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin
Korkma canım evet emek çok ama inşallah sonucunda güzel bir bebiş seni bekliyor adetin 2. günü sadece ilaçlara başlıyorsun ve senin serüvenin başlamış oluyor operasyon filan yok yani gönlünü ferah tut canım inşallah olacak

Allah ferahlık versin nasip etsin hepimize ben oldum evet canım birkaç sebepten birkaç kez ama çok şükür bir sıkıntı olmadı dilerim de olmaz kanama az olan oldu devamında 10 gün leke leke süren oldu ama ağrı hep az oldu çok şükür korkma iyi bir hastane su an fiyat bilmiyorum ama yakın zamanda yaptıran arkadaşlar varsa söylesinler lütfen

Allah razı olsun canim benim.. içim birazda olsa ferahaldi rabbim insllah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..

Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde. 2 ayda çıktı
sağol canım ben de academic hosipatal a yaptırdım hepsi toplam 750 tuttu 20 günde çıkar dedi tam 19 tüp kan aldılar bugün..devlet hastanesine gtmek isemedim. crinone jeli bile kimse yazmak istemedi zamanında doktoruna denk gelmedik belki de.. ben de uğraşmak istemedim artık.. bu arada bugün itibariyle askıya aldım tedavimi şimdi tatile gidip kendimi tazeleyip sonrasında okul başladıktan sonra o yoğun günleri de atlattıktan sonra tekrardan başlamaya karar verdim.. öyle güzel günleri kaçrdım ki transferden dolayı her şeyde vardır bir hayır rabbime şükür. bu arada bu mesajı yazarken star tv de göbek bağı dahi kesilmeden çöpe atılan kız bebekle ilgili haberi bir taraftan da izliyorum... rabbim sen büyüksün duam belli duyan belli. benimle beraber bu sayfada annelik özlemiyle yanıp tutuşanlara nasip et öncelikle.. bu vicdansızlara değil..

5. Güne kadar embriyolarınızın gitmesi yumurtaların kaliteli olduğunu gösteriyor pes etmeyin bu sefer zamanı gelmemiş mutlaka tekrar deneyin

Merhaba bugün transferim yapıldı çok şükür iki embriyo transfer edildi biri iyi kalite de biri orta kalitede 5. Gün embriyosu
Hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz. Taze embriyo muydular ne güzel ohss olmamışsınız benimkiler donduruldu transfer yok

Hayırlı aksamlar geçmiş olsun inşş Rabbim bi daha Yaşatmasin benimde iki yumurtanın biri boş çıkmıştı.

5. Güne kadar embriyolarınızın gitmesi yumurtaların kaliteli olduğunu gösteriyor pes etmeyin bu sefer zamanı gelmemiş mutlaka tekrar deneyin
ilk defa 5.güne gitmişti buda beni çok umutlandirmisti zaten.ama amh çok düşük folikul olmuyoo inşallah bundan sonrada öle olur 3 tane olmuştu inşallah daha fazla olur daha kalitelisi olur pgt isterlerse ona yetecek kadar olur inşallah .Allahim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canım, insan böyle durumlarsa ne diyeceğini şaşırıyor
Üzülüyoruz ama elimizden gelen birşey de yok.
Allah gönlümüzde olanı hayırlısı ile nasip edecektir, vakti saati gelmeden olmuyor ki hiçbir şey... Bir sınav, inanıyorum tüm kalbimizle, dualarımızla ve inanarak, inancımızı kaybetmeden gönlümüzün muradını verecektir.
Allah sabır ve kolaylıklar versin.
Şifalar versin, sonra ki tedavi de herşey gönlünce olur, sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Hepimiz için herşey güzel olsun çok güzel olsun diliyorum...

çok teşekkürler amin inşallah hepimiz için dualarımız

Hayırlı aksamlar arkadaşım benim dr um kese düzensizleşene kadar beklemisti kürtaj için acele etme 11.haftada bile çocuk oluşabiliyormus bu olay başıma gelince nette çok araştırmistim. İnşşş bi mucize olur memoriala gidene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…