- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
kese çok düzgün ama çok yavaş gelişiyor dedi doktor.ilk başta görülen yolk sac ta yok göremiyorum dedi.beta artışları da ilk başta iidi sonra arttı ama iki kat diil duzensiz artti..nasipten öte yol yok ..bişeylere tutanağı diyorum ama yok Allahim herseyin hayırlısını versin hepimize inşallah dediğin olur inşallah AllahimHayırlı aksamlar arkadaşım benim dr um kese düzensizleşene kadar beklemisti kürtaj için acele etme 11.haftada bile çocuk oluşabiliyormus bu olay başıma gelince nette çok araştırmistim. İnşşş bi mucize olur memoriala gidene kadar
Ignelerden sonraki canım senin 12 yumurtan mi olmuştu bi de senin dozun kaçtı amh lerimiz yakınİlk 35 İğnelerden sonraki ilk E2 mi 330 sonra 1100 sonra 2300 en son 3700
Tebrikler canım sımsıkı tutunsunlar insallahMerhaba bugün transferim yapıldı çok şükür iki embriyo transfer edildi biri iyi kalite de biri orta kalitede 5. Gün embriyosu
Canım bende geçen sefer kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Dokturum Ayşe hocaydı. Kürtajı önerdi ama illaki Memorial de ol demedi. Neden burada yapın demediniz dedim. O da bana nerede yaptırırsan yaptır çok farklı bir şey yapmayacaklar dedi. Memorial böyle operasyonlarda biraz pahalı ya. Sonra bende beni düşündüğünden söylemediğini anladım.bu arada memorialda kürtaj yapıyorlar mi bu kürtaj nasıl bişi zormuş daha önce olan varmi benim rezerv azligim vardı etkilermi bunu zaten 3 yumurta toplanmıştı başka da yok yeniden en baştan Allahim yardım etsin
Merhaba hanımlar gönül hocayla 2 sefer gorusmemiz oldu eşimde sperm problemi var.Bana folik asit ve menagon hap verdi. Şimdide aradılar adetin 2. Günü gelmemi istediler. Ben çok tedirginim ilk defa tup bebek operasyonu geçiricem. Ve bu durumu aileme söyleyemedim kimse bilmiyor uzulmelerini istemiyorum süreçte sadece eşim yanımda olucak. Adetin 2. Günü gittiğimde ne gibi bir operasyon yapilicak acaba beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Allahım içime ferahlık versin diye dua ediyorum sürekli.. Cok korkuyorum bu süreçten..İnşallah hayırlısıyla atlatiriz..Evlatlarimizi kucağımiza aliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Doktor seni son bir muayene edecek. Bir sıkıntı yoksa bir kan tahlili yapacaklar onda da sıkıntı olmassa tedaviye başlayacaksın canım. Benim de bugün 2. Gündü ve başladık Allah hepimize hayırlısını nasip etsin
Allahım içime ferahlık versin diye dua ediyorum sürekli.. Cok korkuyorum bu süreçten..İnşallah hayırlısıyla atlatiriz..Evlatlarimizi kucağımiza aliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
sağol cnm anladım dediğini ama patoloji yada genetiğe gidecekse ya da şöyle de diyim amh 0.25 benim kötü bişe olurda daha da düşerse diye korkuyorumCanım bende geçen sefer kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Dokturum Ayşe hocaydı. Kürtajı önerdi ama illaki Memorial de ol demedi. Neden burada yapın demediniz dedim. O da bana nerede yaptırırsan yaptır çok farklı bir şey yapmayacaklar dedi. Memorial böyle operasyonlarda biraz pahalı ya. Sonra bende beni düşündüğünden söylemediğini anladım.
Cnm senin ilk denememi olacak bende çift embriyo istiyorum. İlk tüp bebek tedavim koyarlar mı acabaDondurulmuş embriyo transferiydi inşaallah bende güzel haber vermek isterim
Canım sizde ki sorun neydiBen kendimi çok rahat bilirdim ama çok stresliydim dün. Doktor bile dedi bu nasıl stres böyle. İnşallah kolay bir şekilde atlatırız. İlk iğneyi olduktan sonra işin içine tam anlamıyla giriyorsun :)
Canım sevinç hanım bana kesinlikle böyle bir şey isteme yapmayız dedi . Ben yapan yerler var iki koyunca bazen biri tutuyor dedim.biz onlar değiliz dedi. Hem yaşın genç hemde hiç deneme yapmamissin yasak bizi denetliyorlar dediCnm senin ilk denememi olacak bende çift embriyo istiyorum. İlk tüp bebek tedavim koyarlar mı acaba
Ewt cnm gönül hanım ve semra hoca da benzer şeyler söyledi aslında ikiz bebek diye hayalim yok ben sadece şansın fazla olmasını istiyorum. Arkadaşıma iki embriyo koydular. Teki tuttu. Ama napalım Rabbim nasip ederse tek embriyo ile olurCanım sevinç hanım bana kesinlikle böyle bir şey isteme yapmayız dedi . Ben yapan yerler var iki koyunca bazen biri tutuyor dedim.biz onlar değiliz dedi. Hem yaşın genç hemde hiç deneme yapmamissin yasak bizi denetliyorlar dedi
Cnm opu olduğun günü sayma senin şu an 2. Günün. Yarın ararlar seni. Kaç yum döllendi, toplandıArkadaşlar ben cuma opu oldum 3. günüm bugün mu?
Yarın mı?
Dün aradılar 3. Gün dede arayacağım dedi
İnşallah canım ya bu sefer sımsıkı tutunurlar ilk defa hem dondurulmuş hemde 5. Gün embriyosu transfer edildi artık bundan sonrası allahın takdiriTebrikler canım sımsıkı tutunsunlar insallah
Bu benim 5. Denemem ilk tüp bebekte iki embriyo verilmiyo diye biliyorumCnm senin ilk denememi olacak bende çift embriyo istiyorum. İlk tüp bebek tedavim koyarlar mı acaba
Anladım canım o zaman ben birdaha teklifini bile yapmayayım :) hayırlı olsun cnm inş bu sefer sıkı sıkı tutulurlar sanqBu benim 5. Denemem ilk tüp bebekte iki embriyo verilmiyo diye biliyorum
Canım 25 toplandı 10 u boş 15 kaldı 10 u döllendiCnm opu olduğun günü sayma senin şu an 2. Günün. Yarın ararlar seni. Kaç yum döllendi, toplandı
14 yumurta 10 olgun ama sadece 5 döllenmiş 3 tane dondurulabildi. Dozum 175 gonal f di ama Ohss oldum ben . Bu dan öncekinde 200 gonal f ve 75 menagon ile 11 yumurta ve ohss olmamıştır. Değişik bir hastayım anlayacağın . Amh 3,3Ignelerden sonraki canım senin 12 yumurtan mi olmuştu bi de senin dozun kaçtı amh lerimiz yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?