Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kese çok düzgün ama çok yavaş gelişiyor dedi doktor.ilk başta görülen yolk sac ta yok göremiyorum dedi.beta artışları da ilk başta iidi sonra arttı ama iki kat diil duzensiz artti..nasipten öte yol yok ..bişeylere tutanağı diyorum ama yok Allahim herseyin hayırlısını versin hepimize inşallah dediğin olur inşallah Allahim

Canım bende geçen sefer kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Dokturum Ayşe hocaydı. Kürtajı önerdi ama illaki Memorial de ol demedi. Neden burada yapın demediniz dedim. O da bana nerede yaptırırsan yaptır çok farklı bir şey yapmayacaklar dedi. Memorial böyle operasyonlarda biraz pahalı ya. Sonra bende beni düşündüğünden söylemediğini anladım.

Doktor seni son bir muayene edecek. Bir sıkıntı yoksa bir kan tahlili yapacaklar onda da sıkıntı olmassa tedaviye başlayacaksın canım. Benim de bugün 2. Gündü ve başladık Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Allahım içime ferahlık versin diye dua ediyorum sürekli.. Cok korkuyorum bu süreçten..İnşallah hayırlısıyla atlatiriz..Evlatlarimizi kucağımiza aliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Allahım içime ferahlık versin diye dua ediyorum sürekli.. Cok korkuyorum bu süreçten..İnşallah hayırlısıyla atlatiriz..Evlatlarimizi kucağımiza aliriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Ben kendimi çok rahat bilirdim ama çok stresliydim dün. Doktor bile dedi bu nasıl stres böyle. İnşallah kolay bir şekilde atlatırız. İlk iğneyi olduktan sonra işin içine tam anlamıyla giriyorsun :)

sağol cnm anladım dediğini ama patoloji yada genetiğe gidecekse ya da şöyle de diyim amh 0.25 benim kötü bişe olurda daha da düşerse diye korkuyorum

Cnm senin ilk denememi olacak bende çift embriyo istiyorum. İlk tüp bebek tedavim koyarlar mı acaba
Canım sevinç hanım bana kesinlikle böyle bir şey isteme yapmayız dedi . Ben yapan yerler var iki koyunca bazen biri tutuyor dedim.biz onlar değiliz dedi. Hem yaşın genç hemde hiç deneme yapmamissin yasak bizi denetliyorlar dedi

Arkadaşlar ben cuma opu oldum 3. günüm bugün mu?
Yarın mı?
Dün aradılar 3. Gün dede arayacağım dedi

Ewt cnm gönül hanım ve semra hoca da benzer şeyler söyledi aslında ikiz bebek diye hayalim yok ben sadece şansın fazla olmasını istiyorum. Arkadaşıma iki embriyo koydular. Teki tuttu. Ama napalım Rabbim nasip ederse tek embriyo ile olur

Ignelerden sonraki canım senin 12 yumurtan mi olmuştu bi de senin dozun kaçtı amh lerimiz yakın
14 yumurta 10 olgun ama sadece 5 döllenmiş 3 tane dondurulabildi. Dozum 175 gonal f di ama Ohss oldum ben . Bu dan öncekinde 200 gonal f ve 75 menagon ile 11 yumurta ve ohss olmamıştır. Değişik bir hastayım anlayacağın . Amh 3,3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…