Benim de öyle ikiz bebek zor yoksa ama kabul etmediEwt cnm gönül hanım ve semra hoca da benzer şeyler söyledi aslında ikiz bebek diye hayalim yok ben sadece şansın fazla olmasını istiyorum. Arkadaşıma iki embriyo koydular. Teki tuttu. Ama napalım Rabbim nasip ederse tek embriyo ile olur
Evet öyle dediler gerçi amh ohss yaratacak kadar yüksek çıkmadı ama bilmiyorum dondurulmuş olacak dediler banaxra221 cnm sana dondurulmuş transfer mi yapacaklar
Benim ilk denemem canım benim de amh 3,3 ama benim doz 150 senin hep 175 miydi yükseltme olmadı mi14 yumurta 10 olgun ama sadece 5 döllenmiş 3 tane dondurulabildi. Dozum 175 gonal f di ama Ohss oldum ben . Bu dan öncekinde 200 gonal f ve 75 menagon ile 11 yumurta ve ohss olmamıştır. Değişik bir hastayım anlayacağın . Amh 3,3
Arkadaşlar ben cuma opu oldum 3. günüm bugün mu?
Yarın mı?
Dün aradılar 3. Gün dede arayacağım dedi
Bana da sevinç hoca ısrarla tek dedi ben cift istiyorum dedim..baya ugrastilarbenimlr embriyolog falan geldi ikna edemediler..Sonuç 2 sinde transfer ettilerEwt cnm gönül hanım ve semra hoca da benzer şeyler söyledi aslında ikiz bebek diye hayalim yok ben sadece şansın fazla olmasını istiyorum. Arkadaşıma iki embriyo koydular. Teki tuttu. Ama napalım Rabbim nasip ederse tek embriyo ile olur
Hep 175 di değişmedi senin kaçıncı günün bugün durum ne kaç yumurta saydılarBenim ilk denemem canım benim de amh 3,3 ama benim doz 150 senin hep 175 miydi yükseltme olmadı mi
Allah yardımcınız olsun yumurtalar bol bol gelişip büyüsünler inşallah herşey inanın ve dua edin bende ediyorum sizin içinKızlar selam, bugün kontrolüm vardı, gonalf e devam, hala yumurtaları büyütmeye çalışıyoruz, duanızı eksik etmeyin..
Elimde gonalf kalmamıştı, İdil de kapalı bugün tabi. Evin yakınındaki nöbetçi eczaneden ilacı aldım, önce 378 dedi, biz indirimli alabiliyorduk siz de yardımcı olabilir misiniz dedik. Tamam diyip onlar da 260 a verdi. Hiç de yadırgamadılar 260 fiyatını.
İdil dışında bir yerden almak zorunda kalırsanız aklınızda olsun diye yazmak istedim.
Anladım tatlımBugün aramazlar canim yarın ararlar.bugun 2.gunun
Anladım canım yarın 3. gün Çarşamba da 5.gün o zamanBugün aramazlar canim yarın ararlar.bugun 2.gunun
Aynen yarın güzel haberler alalım inşallah.Anladım canım yarın 3. gün Çarşamba da 5.gün o zaman
Canım idrar testi yapma kan testi yap sadece canımAynen yarın güzel haberler alalım inşallah.
Ben de çok korkuyorum değerim artmistir inşallah....dün idrar testi yapmistim baya kirmiziydi bugün yaptım çizgi yok gibi.. korkmaya başladım cokm
Saol Can'ım amin inşallah kısmet değilmişHayırlı aksamlar geçmiş olsun inşş Rabbim bi daha Yaşatmasin benimde iki yumurtanın biri boş çıkmıştı.
Dondurma ücreti ne kadarmış cnm ?Bugüm bir doktor anlatıyordu ohss olunmasa bile kaliteli embriyo varsa kesinlikle dondurulmuş embriyo tercih edilmeli diye. Tedavi boyunca alınan ilaçlar anne sağlığı ve psikolojisi üzerinde kötü etki yaratıyor dondurulmuş embriyo transferi normal gebeliğe daha yakın diye
Dondurma ücreti ne kadarmış cnm ?
Bize 1800 demişlerdi bizim embriyolar dün dondu da bize kimse para sormadı transfer de mi ödeniyor ücret3 embriyoya kadar 2100 3 den fazlası 2900 müş
2017 güncel fiyatları bu şekilde dedi muhasebedeki hanım dondurma ücretini transfer günü alıcaklarmış.Bize 1800 demişlerdi bizim embriyolar dün dondu da bize kimse para sormadı transfer de mi ödeniyor ücret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?