Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de öyle ikiz bebek zor yoksa ama kabul etmedi

Benim ilk denemem canım benim de amh 3,3 ama benim doz 150 senin hep 175 miydi yükseltme olmadı mi

Bana da sevinç hoca ısrarla tek dedi ben cift istiyorum dedim..baya ugrastilarbenimlr embriyolog falan geldi ikna edemediler..Sonuç 2 sinde transfer ettiler

Ama kızlar ilk denemeniz ve yaşınız 30 altı ise tek embroyo transferi yapiyorlarmis genelde

Kızlar selam, bugün kontrolüm vardı, gonalf e devam, hala yumurtaları büyütmeye çalışıyoruz, duanızı eksik etmeyin..
Elimde gonalf kalmamıştı, İdil de kapalı bugün tabi. Evin yakınındaki nöbetçi eczaneden ilacı aldım, önce 378 dedi, biz indirimli alabiliyorduk siz de yardımcı olabilir misiniz dedik. Tamam diyip onlar da 260 a verdi. Hiç de yadırgamadılar 260 fiyatını.
İdil dışında bir yerden almak zorunda kalırsanız aklınızda olsun diye yazmak istedim.

Allah yardımcınız olsun yumurtalar bol bol gelişip büyüsünler inşallah herşey inanın ve dua edin bende ediyorum sizin için

Aynen yarın güzel haberler alalım inşallah.

Ben de çok korkuyorum değerim artmistir inşallah....dün idrar testi yapmistim baya kirmiziydi bugün yaptım çizgi yok gibi.. korkmaya başladım cokm
Canım idrar testi yapma kan testi yap sadece canım
Allah ım yüzümüze baksın inş yarabbim yardımcımız olsun tatlım

Bugüm bir doktor anlatıyordu ohss olunmasa bile kaliteli embriyo varsa kesinlikle dondurulmuş embriyo tercih edilmeli diye. Tedavi boyunca alınan ilaçlar anne sağlığı ve psikolojisi üzerinde kötü etki yaratıyor dondurulmuş embriyo transferi normal gebeliğe daha yakın diye

Dondurma ücreti ne kadarmış cnm ?

Kızlar döndürülmüş transferi için tedaviye başladım. Başka ilden.. estrofem günde 3 kere saat kaçlarda size alın dediler.. ve hep Aynı saatlerde mi olmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…