Hayırlı olsun inşallah tutunur bebişim sana sıkı sıkıKızlar döndürülmüş transferi için tedaviye başladım. Başka ilden.. estrofem günde 3 kere saat kaçlarda size alın dediler.. ve hep Aynı saatlerde mi olmak zorunda
Canım sen ilk denemende de 2 tane mi olmuştuBana da sevinç hoca ısrarla tek dedi ben cift istiyorum dedim..baya ugrastilarbenimlr embriyolog falan geldi ikna edemediler..Sonuç 2 sinde transfer ettiler
Canım sayısını söylemedi yumurtalar büyümeye başlamış dedi bugün iğnelerin 5.günü e2me 3.gün baktılar 390 di . Bi de bugün cetrodite kullanacağım sen kullanmış miydin? Bi de kaç kutu gonal f kullandın?Hep 175 di değişmedi senin kaçıncı günün bugün durum ne kaç yumurta saydılar
3 kutu gonal F kullandım adetin 7. Günü cetrodite başladım aynı gidiyoruz sayılırCanım sayısını söylemedi yumurtalar büyümeye başlamış dedi bugün iğnelerin 5.günü e2me 3.gün baktılar 390 di . Bi de bugün cetrodite kullanacağım sen kullanmış miydin? Bi de kaç kutu gonal f kullandın?
Evet canım 2 transfer oldu ozamanda 1 tanesi tuttuCanım sen ilk denemende de 2 tane mi olmuştu
Slm sizs pgt yapılmadı mıilk defa 5.güne gitmişti buda beni çok umutlandirmisti zaten.ama amh çok düşük folikul olmuyoo inşallah bundan sonrada öle olur 3 tane olmuştu inşallah daha fazla olur daha kalitelisi olur pgt isterlerse ona yetecek kadar olur inşallah .Allahim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Kendine bir saat belirle 8 saatte bir alacaksın tabiki aynı saatlerde olmalıKızlar döndürülmüş transferi için tedaviye başladım. Başka ilden.. estrofem günde 3 kere saat kaçlarda size alın dediler.. ve hep Aynı saatlerde mi olmak zorunda
Aslında bu iyi birşeyTransfer sonrası akıntısı olan var mı acaba?
Ama beyaz değil sarı akıntı malesefAslında bu iyi birşey
yok yapılmadı.memorialda ilkti benim.diğer ikisi üniversite hastanesindeydi.eşim ve ben kromozom testleri yaptırdık hepsi normal çıktı.zaten 3 yumurta toplanmıştı pgt olsaydı belkide hiçbiri sağlam çıkmazdı bilmiyorum artık yani hicbise nasip sanırım bazı şeyler..Allahın takdiri vakti var demekki dahaSlm sizs pgt yapılmadı mı
Ben de dondurulmjs tedavi oldum canım arada en az 4 saat olsun dedi bana hemşire..sabah 10 akşam 5 gece 12 gibi aldım benKızlar döndürülmüş transferi için tedaviye başladım. Başka ilden.. estrofem günde 3 kere saat kaçlarda size alın dediler.. ve hep Aynı saatlerde mi olmak zorunda
Kaçıncı günündesincanimBugün öğleden sonra kasıklarım da batmalar oldu bu iyi bişey mi ağrım yok çok şükür hafif sarı akıntım da oldu sonra devam etmedi ara sıra bu batılmalar oluyo tam da transfer edilen tarafta
Dün transferim oldu 5. Gün transferi embriyolog bir tanesi açılmaya başladı bile demişti transfer etmeden önceKaçıncı günündesincanim
Cnm ben 4 kutu gonal f aldım 3 kutu kullandım. İlk e2 değerimi 588 diCanım sayısını söylemedi yumurtalar büyümeye başlamış dedi bugün iğnelerin 5.günü e2me 3.gün baktılar 390 di . Bi de bugün cetrodite kullanacağım sen kullanmış miydin? Bi de kaç kutu gonal f kullandın?
Cnm o ne demek açılmaya başlamış nasıl oluyorDün transferim oldu 5. Gün transferi embriyolog bir tanesi açılmaya başladı bile demişti transfer etmeden önce
Bilmiyorum bir tanesi orta kaliteydi onun için söyledi diye biliyorum bunun iyi bişey mi olduğunu sordum iyiye gittiğini söylediCnm o ne demek açılmaya başlamış nasıl oluyor
Onu bilemedim kaşıntı yoksa çokta sorun yapma transfer sonrası kaçıncı günuňAma beyaz değil sarı akıntı malesef
Bu çok iyi tutunmadan onceki son aşamaya gelmiş yani dış zarindan cikmis...benim de bir tanesi öyle idi..Dün transferim oldu 5. Gün transferi embriyolog bir tanesi açılmaya başladı bile demişti transfer etmeden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?