Bugün 4. Gün. Kötü kokulu değil ama sarıOnu bilemedim kaşıntı yoksa çokta sorun yapma transfer sonrası kaçıncı günuň
İnşaallah bu sefer olurda 12 yıllık özlemimiz biter allah isteyen herkeze nasip etsinBu çok iyi tutunmadan onceki son aşamaya gelmiş yani dış zarindan cikmis...benim de bir tanesi öyle idi..
Bende de senin gibi belirtiler oluyor idi yani akıntı olmadı ama atma batma gibi bi kaç şey olmuştu transfer ertesi günu şimdi hiç bir şey yok
Açılmaya başlaması çok iyi dış kabuğu yırtıp tam rahime yapışma kıvamına geliyor iyi kaliteli embriyolarda dış kabuğun tamamı yırtılıyor.Bilmiyorum bir tanesi orta kaliteydi onun için söyledi diye biliyorum bunun iyi bişey mi olduğunu sordum iyiye gittiğini söyledi
Ozaman 30un altında miydin ? Ben de mi ısrar etsem yaEvet canım 2 transfer oldu ozamanda 1 tanesi tuttu
Canım ben yanlışlıkla bir gün erken gittim hastaneye yani normalde iğneyi 4.kez vurunup cagiriyorlarmis yine de aldılar 390 çıktı . Sen çok almışsın niye 4 aldinki Zehra hanım bana sen 2kutu al yetmezse 3.yu alırsın dedi.bi de ilişki ne zaman yasak oluyor. ? Bugün benim 6.günüm bugün cetrodite başla diye mesaj geldi kullandım bendeCnm ben 4 kutu gonal f aldım 3 kutu kullandım. İlk e2 değerimi 588 di
Canım benim adetim de 3 gün sürdü 4.gün iki damla geldi kesildi doktor gonal f den dedi normal dedi .sen istersen ara yine de senin daha kısa sürmüş ama ilaclardandirKızlar adetimin 2. Gününün gecesi eşim ve ben zitrotek yuttuk. Sabah adetim kesilmişti hala da bir şey yok. Hemşireyi aramam gerekir mi? Normal mi?
Sağ ol canım. Ondandır muhtemelenCanım benim adetim de 3 gün sürdü 4.gün iki damla geldi kesildi doktor gonal f den dedi normal dedi .sen istersen ara yine de senin daha kısa sürmüş ama ilaclardandir
Adetin 2. Günü ben Samsun'da old için burdan tedaviye devam edip yerleştirmeye geleceğime bilgilendirdin hastaneyi.. güzel dileklerin için tşk ederim canım.. hepimize inş..Hayırlı olsun inşallah tutunur bebişim sana sıkı sıkıBenim transfer Eylülde nasıl oluyor transfer Estrofeme adetin kaçıncı günü başladın. Adet olunca kontrole çağırıyorlar mı
Çok tşk ederim canım bilgilendirmene..Ben de dondurulmjs tedavi oldum canım arada en az 4 saat olsun dedi bana hemşire..sabah 10 akşam 5 gece 12 gibi aldım ben
Merhaba.ben de Yücel hocayla görüşmüştüm.bugün adet oldum yarın İçin randevu aldım fakat başka bi doktora randevu verdiler.siz ne yaptınızTamm kızlar arkadaş attı sağolsun
Canim 2013 yazinda denedik..31 yaşında idimAçılmaya başlaması çok iyi dış kabuğu yırtıp tam rahime yapışma kıvamına geliyor iyi kaliteli embriyolarda dış kabuğun tamamı yırtılıyor.
cnm iimisin naptin cokmu kanaman salı gidecektin ya hastaneye hemen acile git ultrasonda baksınlar kanama nerde kese civarındami dikkat et kendine hbr et.Allah yardimcimiz olsunKızlar benim kanamam başladı yücel beyin numarası olan varsa özelden atabilir mi lütfen acil
Bizde Ordu da oturuyoruz sadece tranfere geliyor olmanız güzel gelince kaç gün kalmayı planlıyorsunuz eşim tuturdu 10 gün yatacaksın otelde kalırız diye bana kalsa 3 gün yeter nasılsa uçakla dönücez. Sizin ilk transfer mi olucakAdetin 2. Günü ben Samsun'da old için burdan tedaviye devam edip yerleştirmeye geleceğime bilgilendirdin hastaneyi.. güzel dileklerin için tşk ederim canım.. hepimize inş..
Merhaba.ben de Yücel hocayla görüşmüştüm.bugün adet oldum yarın İçin randevu aldım fakat başka bi doktora randevu verdiler.siz ne yaptınız
Bende ilk görüşmeyi başka doktor ile yapmıştım ve Semra hoca sonra Yücel Beye verdiler. Sizin doktorunuz kimMerhaba.ben de Yücel hocayla görüşmüştüm.bugün adet oldum yarın İçin randevu aldım fakat başka bi doktora randevu verdiler.siz ne yaptınız
canım bana kürtaj denmişti ben hastaneye yetişemem diye korkuyorum ağrı ve ufak kanamalar başladı yurt dışındayım çünkü uçağım yarın akşam ertesi gün kürtaj yücel beyecnm iimisin naptin cokmu kanaman salı gidecektin ya hastaneye hemen acile git ultrasonda baksınlar kanama nerde kese civarındami dikkat et kendine hbr et.Allah yardimcimiz olsun
Tatlım benim başımada geldi kendi düşmesi daha iyi korkma cnm sağlıksızsacanım bana kürtaj denmişti ben hastaneye yetişemem diye korkuyorum ağrı ve ufak kanamalar başladı yurt dışındayım çünkü uçağım yarın akşam ertesi gün kürtaj yücel beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?