Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar adetimin 2. Gününün gecesi eşim ve ben zitrotek yuttuk. Sabah adetim kesilmişti hala da bir şey yok. Hemşireyi aramam gerekir mi? Normal mi?

İnşaallah bu sefer olurda 12 yıllık özlemimiz biter allah isteyen herkeze nasip etsin

Transfer sonrası nelere dikkatetmeliyim önceden sadece yatardım şimdi ise kimi zaman oturup kimi zaman yatıyorum bazende evin için de dolanıyorum doğrumu yapıyorum yanlışmı bilemiyorum

Cnm ben 4 kutu gonal f aldım 3 kutu kullandım. İlk e2 değerimi 588 di
Canım ben yanlışlıkla bir gün erken gittim hastaneye yani normalde iğneyi 4.kez vurunup cagiriyorlarmis yine de aldılar 390 çıktı . Sen çok almışsın niye 4 aldinki Zehra hanım bana sen 2kutu al yetmezse 3.yu alırsın dedi.bi de ilişki ne zaman yasak oluyor. ? Bugün benim 6.günüm bugün cetrodite başla diye mesaj geldi kullandım bende

Kızlar adetimin 2. Gününün gecesi eşim ve ben zitrotek yuttuk. Sabah adetim kesilmişti hala da bir şey yok. Hemşireyi aramam gerekir mi? Normal mi?
Canım benim adetim de 3 gün sürdü 4.gün iki damla geldi kesildi doktor gonal f den dedi normal dedi .sen istersen ara yine de senin daha kısa sürmüş ama ilaclardandir

Hayırlı olsun inşallah tutunur bebişim sana sıkı sıkı Benim transfer Eylülde nasıl oluyor transfer Estrofeme adetin kaçıncı günü başladın. Adet olunca kontrole çağırıyorlar mı
Adetin 2. Günü ben Samsun'da old için burdan tedaviye devam edip yerleştirmeye geleceğime bilgilendirdin hastaneyi.. güzel dileklerin için tşk ederim canım.. hepimize inş..

Adetin 2. Günü ben Samsun'da old için burdan tedaviye devam edip yerleştirmeye geleceğime bilgilendirdin hastaneyi.. güzel dileklerin için tşk ederim canım.. hepimize inş..
Bizde Ordu da oturuyoruz sadece tranfere geliyor olmanız güzel gelince kaç gün kalmayı planlıyorsunuz eşim tuturdu 10 gün yatacaksın otelde kalırız diye bana kalsa 3 gün yeter nasılsa uçakla dönücez. Sizin ilk transfer mi olucak

Merhaba.ben de Yücel hocayla görüşmüştüm.bugün adet oldum yarın İçin randevu aldım fakat başka bi doktora randevu verdiler.siz ne yaptınız
Merhaba.ben de Yücel hocayla görüşmüştüm.bugün adet oldum yarın İçin randevu aldım fakat başka bi doktora randevu verdiler.siz ne yaptınız
Bende ilk görüşmeyi başka doktor ile yapmıştım ve Semra hoca sonra Yücel Beye verdiler. Sizin doktorunuz kim

cnm iimisin naptin cokmu kanaman salı gidecektin ya hastaneye hemen acile git ultrasonda baksınlar kanama nerde kese civarındami dikkat et kendine hbr et.Allah yardimcimiz olsun
canım bana kürtaj denmişti ben hastaneye yetişemem diye korkuyorum ağrı ve ufak kanamalar başladı yurt dışındayım çünkü uçağım yarın akşam ertesi gün kürtaj yücel beye

canım bana kürtaj denmişti ben hastaneye yetişemem diye korkuyorum ağrı ve ufak kanamalar başladı yurt dışındayım çünkü uçağım yarın akşam ertesi gün kürtaj yücel beye
Tatlım benim başımada geldi kendi düşmesi daha iyi korkma cnm sağlıksızsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…