Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende ilk görüşmeyi başka doktor ile yapmıştım ve Semra hoca sonra Yücel Beye verdiler. Sizin doktorunuz kim
Ben cuma Yücel bey ve Semra hocayla görüştüm.bugün adet oldum yarın İçin randevu aldım fakat başka doktora verdiler.bu hastanede nasıl oluyor bu işler? Her görüşmeye farklı bi doktor mu giriyor? Opuyu transferi kim yapıyor?

Ama canım bebeği resmen gördük öyle kendi kendine zor gibi biraz senin nasıl oldu ki
Benim iki kaybım var sağlıksız olunca vucüt atabiliyor ben ikinci de bekledim kalbi atmayınca tutundu ama kendi düşmesini bekledi hoca sonra kürtaj oldum

canım bana kürtaj denmişti ben hastaneye yetişemem diye korkuyorum ağrı ve ufak kanamalar başladı yurt dışındayım çünkü uçağım yarın akşam ertesi gün kürtaj yücel beye
anladım da orda acile gitsen bakmazlar mi en azından ağrın falan varsa onu keserler cokmu kanaman banada kürtaj diyeceklerde büyük ihtimalle nasip Allahim yardım etsin 2 gun böyle kanamayla nasıl bekliyceksın yücel bey ne dedi.kaç haftalik ti senin cnm.benim 6+6 sanirsam .bende de mi olacak ki kanama çok korkuyorum da ben ..inşallah tez vakitte sağlıkla sihatle hayırla kavuşuruz bebişlere

Evet ilk transferim olucak.. benim eşimde 1 hafta otelde yat diyor ama çok sıkılıyorum orda sanırım en fazla dört gün yatar aynen uçakla evime gelir yatarım diye düşünüyorum..

İnşaAllah canım. Çok Yok ama oluyor ara ara bir parol içtim ağrımı kesti yarın sabah erkenden gideceğim Zaten burda sonra akşam uçağı ertesi gün de kürtaj. Buralara güvenmiyorum Allah mecbur bırakmasın canım. Benim de 7 küsür de durmuş kalbi

Adetin 2. Günü ben Samsun'da old için burdan tedaviye devam edip yerleştirmeye geleceğime bilgilendirdin hastaneyi.. güzel dileklerin için tşk ederim canım.. hepimize inş..
Ben de öyle yaptım dobdurlms tedavi biraz daha rahat oluyor sadece 2 kez gittim ben de aslında sadece transfere de gidebilirmsm hayirli olsun tedaviniz

Ben emre hocaya muayene oldum sevinc hanim transferi yapti

Ben de öyle yaptım dobdurlms tedavi biraz daha rahat oluyor sadece 2 kez gittim ben de aslında sadece transfere de gidebilirmsm hayirli olsun tedaviniz
Çok tşkler.. evet rahat böyle. Ama geçen bilgilendirmek için memoriali baya bi uğraştım her hemşire birbirinin üstüne atıyor.. fax da iletilmemiş. Mailde bide tam bilgiler gitti mi gitmedi mi diye panik oluyorum.. siz hangi yolla bilgilendiriyordunuz hastaneyi..

Cnm bana aslında 3 kutu tam yetti. En son kontrole gittiğimde bir kutu daha al dedi hemşire o gün cumartesi idi pazar günü bulamazsanız açık eczane dedi. Bizde aldık hiç açmadık bile. Ama soğuk zincir olduğu için almadılar. Cetrodite arttı onu aldılar. Şu an tatildeyim eğer İstanbul da olsam sana yada burdaki arkadaşlardan birine verirdim. ben tedavi esnasında hiç ilişkiye girmedim cnm doktorda sormadım. O sürede açıkcası canımız istemedi :)

Cnm benim ilk görüşmeyi ve 3 kontrolümü gönül hanım yaptı. Son kontrole sevinç hanım. Opuyu ise emre bey yaptı. Çok fazla sorgulamadım hepsi işini iyi bilen doktorlar sen rahat ol cnm :)

3149 dahili çevir direk hemsireye bağlanıyor canim

arkadaşlar merhaba, istanbulda rahim filmimi çektirmek istiyorum önerebileceğiniz merkezler neresi. birde ade bittikten sonra kaçıncı gün çekilmesi lazım?

arkadaşlar merhaba, istanbulda rahim filmimi çektirmek istiyorum önerebileceğiniz merkezler neresi. birde ade bittikten sonra kaçıncı gün çekilmesi lazım?
Canım yeni yüzyılda Yard doç Serap Baş a oldum ben
400 tl dı hiç ağrı vs hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…