Şişlide echomar canım adet bitiminden 3 4 gün sonra yalnız istek formunu yanında götürmeyi unutma hiç ağrı sizi hissetmiyorsun çok rahat ücret 550 di en sonarkadaşlar merhaba, istanbulda rahim filmimi çektirmek istiyorum önerebileceğiniz merkezler neresi. birde ade bittikten sonra kaçıncı gün çekilmesi lazım?
hmm anladım canım gebelik ihtimali yoksa her zaman çekilebilir o zaman dimi. bende işte tüp bebeğe başlıcam da bu filmleri istediler memorialden ondan dolayı ayarlamaya çalışıyorumözel
Adet bitince ilk günlerdi cnm onu da gebelik olmasın diye bekliyorlar
ya orası için herkes öyle diyor hemde anestezisiz yapıyolarmış çok ilginç hiç ağrı olmaması. orada yaptırırım sanırım. makineleri falan mı yeni acaba böyle rahat oluyo herkes. çok korkuyorumda rahim filmindenŞişlide echomar canım adet bitiminden 3 4 gün sonra yalnız istek formunu yanında götürmeyi unutma hiç ağrı sizi hissetmiyorsun çok rahat ücret 550 di en son
Onu çekeceğin yerle ara konuş cnm ben İnan bilmiyorum yanlış olmasınhmm anladım canım gebelik ihtimali yoksa her zaman çekilebilir o zaman dimi. bende işte tüp bebeğe başlıcam da bu filmleri istediler memorialden ondan dolayı ayarlamaya çalışıyorum
tamam canım çok teşekkür ederimOnu çekeceğin yerle ara konuş cnm ben İnan bilmiyorum yanlış olmasın
Evet son teknolojiymış başka yer aramayın iki dk sürmüyor. Anestezi falan almayınya orası için herkes öyle diyor hemde anestezisiz yapıyolarmış çok ilginç hiç ağrı olmaması. orada yaptırırım sanırım. makineleri falan mı yeni acaba böyle rahat oluyo herkes. çok korkuyorumda rahim filminden
tamamdır çok teşekkür ederim çok kişiden duydum bunu orada yaptırayım bende o zaman.Evet son teknolojiymış başka yer aramayın iki dk sürmüyor. Anestezi falan almayın
Evet son teknolojiymış başka yer aramayın iki dk sürmüyor. Anestezi falan almayın
Canım benimde embriyolog aramadı sınav sonucunu bekleyen öğrenciler gibiyimbugün test gunumuz sizin de öyle mi az sonra cikacagim ben çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuç alırım.
Ayy o heyecanlar dokuz doğurduk 5 gün boyunca onlar aramadılar hep biz aradık sabah 10 gibi falanCanım benimde embriyolog aramadı sınav sonucunu bekleyen öğrenciler gibiyim
Ben de sen deyince aradım hemenAyy o heyecanlar dokuz doğurduk 5 gün boyunca onlar aramadılar hep biz aradık sabah 10 gibi falan
ohhh ne güzel maşallah maşallahBen de sen deyince aradım hemen
Öğleden sonra bilgilendirecektik dedi
9 tane varmış
6 hücreli varmış
7 hücreli
Canım pgt parasını düşünmeye başladım 500 usd embriyo başına bakalım belki 400 e düşerler kaçı gitcek 5. Güneohhh ne güzel maşallah maşallah
Çok teşekkür ederim canımohhh ne güzel maşallah maşallah
MaşallahBen de sen deyince aradım hemen
Öğleden sonra bilgilendirecektik dedi
9 tane varmış
6 hücreli varmış
7 hücreli
Canım hiç korkma echomarda yaptırdım bende hiç ağrın olmuyor sen içini ferah tutya orası için herkes öyle diyor hemde anestezisiz yapıyolarmış çok ilginç hiç ağrı olmaması. orada yaptırırım sanırım. makineleri falan mı yeni acaba böyle rahat oluyo herkes. çok korkuyorumda rahim filminden
3. Gün cnmMaşallahKaçıncı gün bugün
Hadi güzel sonuçlar olur inşallahKan verdim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?