Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaşlar merhaba, istanbulda rahim filmimi çektirmek istiyorum önerebileceğiniz merkezler neresi. birde ade bittikten sonra kaçıncı gün çekilmesi lazım?
Şişlide echomar canım adet bitiminden 3 4 gün sonra yalnız istek formunu yanında götürmeyi unutma hiç ağrı sizi hissetmiyorsun çok rahat ücret 550 di en son

Şişlide echomar canım adet bitiminden 3 4 gün sonra yalnız istek formunu yanında götürmeyi unutma hiç ağrı sizi hissetmiyorsun çok rahat ücret 550 di en son
ya orası için herkes öyle diyor hemde anestezisiz yapıyolarmış çok ilginç hiç ağrı olmaması. orada yaptırırım sanırım. makineleri falan mı yeni acaba böyle rahat oluyo herkes. çok korkuyorumda rahim filminden

hmm anladım canım gebelik ihtimali yoksa her zaman çekilebilir o zaman dimi. bende işte tüp bebeğe başlıcam da bu filmleri istediler memorialden ondan dolayı ayarlamaya çalışıyorum
Onu çekeceğin yerle ara konuş cnm ben İnan bilmiyorum yanlış olmasın

Evet son teknolojiymış başka yer aramayın iki dk sürmüyor. Anestezi falan almayın

Ayy o heyecanlar dokuz doğurduk 5 gün boyunca onlar aramadılar hep biz aradık sabah 10 gibi falan
Ben de sen deyince aradım hemen
Öğleden sonra bilgilendirecektik dedi
9 tane varmış
6 hücreli varmış
7 hücreli

Transfer sonrası idrar testi yapanlar kaçıncı günde yaptılar

Canım hiç korkma echomarda yaptırdım bende hiç ağrın olmuyor sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…