- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
nasıl oldun iimisin biraz daha kanama durumu ne alemde.bende de dün gece çok sert bi şekilde aniden giren ağrılar oldu.saniyelik ama çok acı verdi.sen de varmı bole şeyler ya da oldu mu acaba.bebis bırakıyoo galibaİnşaAllah canım. Çok Yok ama oluyor ara ara bir parol içtim ağrımı kesti yarın sabah erkenden gideceğim Zaten burda sonra akşam uçağı ertesi gün de kürtaj. Buralara güvenmiyorum Allah mecbur bırakmasın canım. Benim de 7 küsür de durmuş kalbi
Hayırlı sonuç alırsın inşallahKan verdim bekliyorum
Hadi güzel sonuçlar olur inşallah
Hadi güzel sonuçlar olur inşallah
çok teşekkür ederim canım karar verdim kesin orada yaptırcam. herkes çok memnun çok sağolun♥Canım hiç korkma echomarda yaptırdım bende hiç ağrın olmuyor sen içini ferah tut
yaş kaçtı canım senin pgt herkese yapılıyor muyduCanım pgt parasını düşünmeye başladım 500 usd embriyo başına bakalım belki 400 e düşerler kaçı gitcek 5. Güne
İnş değerin katlamistir. Rabbim herkesinkini hayirlisiyla tamamına benimde pozitif ama sevinemiyorum daha önce pozitif alıp sonu gelmediği için bakalım çarşamba ne çıkacakKan verdim bekliyorum
Kan verdim bekliyorum
Canım pgt parasını düşünmeye başladım 500 usd embriyo başına bakalım belki 400 e düşerler kaçı gitcek 5. Güne
Şişli echomar tavsiyem adet bittikten ilk 5 gün içerisinde çekilmen gerekiyor fiyatıda 550 tlarkadaşlar merhaba, istanbulda rahim filmimi çektirmek istiyorum önerebileceğiniz merkezler neresi. birde ade bittikten sonra kaçıncı gün çekilmesi lazım?
İnş değerin katlamistir. Rabbim herkesinkini hayirlisiyla tamamına benimde pozitif ama sevinemiyorum daha önce pozitif alıp sonu gelmediği için bakalım çarşamba ne çıkacak
teşekkür ederim canım öyle yapıcam bende şimdiden randevu alsam 28 ağustos gibi falan çekilicem erken mi şuanŞişli echomar tavsiyem adet bittikten ilk 5 gün içerisinde çekilmen gerekiyor fiyatıda 550 tl
Cnm ben başka merkeze gidiyorum pgt ngs aynı fiyat memorial de 295 dolar bnm merkez dışarda yaptırıyor pahalıpgt olduğuna emin misin canım 295 dolar çünkü o cgh ve ya ngs olabilir mi dediğin
Cnm eşimde translasyon var ondan dolayı zaten tüp bebek bnm yaşım 35 pcos um ama ilaçlarda oluyor gebelik ama kromozom bozuk olunca düşük veya engelli riski var bir 5 bir 2 aylık kaybım varyaş kaçtı canım senin pgt herkese yapılıyor muydu
Canım 127Çok iyi canım kaç çıktı degerin
Cnm 2 güne yüzde altmış yeterli tebrik ederim canımBenim değer az artmış kızlar moralim bozuldu biraz carsambayi bekleyecegiz
6.gun 24.7 idi
9.gun 66 ..
CANIM ne kadar olması gerekiyordu ki? Normal gibi geldi bana sankiBenim değer az artmış kızlar moralim bozuldu biraz carsambayi bekleyecegiz
6.gun 24.7 idi
9.gun 66 ..
Can ım bozma moralini, 6.gün 24, 8.gün 50 olsa, bugün 66 olması çok da anormal değil. İnşallah Çarşamba günü değerin normal çıkar da için rahatlar. Ama şimdiden can sıkma lütfen iki gün daha beklemek zorundayız, umutsuz olmayı gerektirecek bir şey yok şu an.Benim değer az artmış kızlar moralim bozuldu biraz carsambayi bekleyecegiz
6.gun 24.7 idi
9.gun 66 ..
Canım eşimde trranslokasyon olduğu nasıl belirlendi pekiCnm eşimde translasyon var ondan dolayı zaten tüp bebek bnm yaşım 35 pcos um ama ilaçlarda oluyor gebelik ama kromozom bozuk olunca düşük veya engelli riski var bir 5 bir 2 aylık kaybım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?