Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

nasıl oldun iimisin biraz daha kanama durumu ne alemde.bende de dün gece çok sert bi şekilde aniden giren ağrılar oldu.saniyelik ama çok acı verdi.sen de varmı bole şeyler ya da oldu mu acaba.bebis bırakıyoo galiba

arkadaşlar merhaba, istanbulda rahim filmimi çektirmek istiyorum önerebileceğiniz merkezler neresi. birde ade bittikten sonra kaçıncı gün çekilmesi lazım?
Şişli echomar tavsiyem adet bittikten ilk 5 gün içerisinde çekilmen gerekiyor fiyatıda 550 tl

yaş kaçtı canım senin pgt herkese yapılıyor muydu
Cnm eşimde translasyon var ondan dolayı zaten tüp bebek bnm yaşım 35 pcos um ama ilaçlarda oluyor gebelik ama kromozom bozuk olunca düşük veya engelli riski var bir 5 bir 2 aylık kaybım var

Benim değer az artmış kızlar moralim bozuldu biraz carsambayi bekleyecegiz

6.gun 24.7 idi
9.gun 66 ..

C
Benim değer az artmış kızlar moralim bozuldu biraz carsambayi bekleyecegiz

6.gun 24.7 idi
9.gun 66 ..
Can ım bozma moralini, 6.gün 24, 8.gün 50 olsa, bugün 66 olması çok da anormal değil. İnşallah Çarşamba günü değerin normal çıkar da için rahatlar. Ama şimdiden can sıkma lütfen iki gün daha beklemek zorundayız, umutsuz olmayı gerektirecek bir şey yok şu an.

Cnm eşimde translasyon var ondan dolayı zaten tüp bebek bnm yaşım 35 pcos um ama ilaçlarda oluyor gebelik ama kromozom bozuk olunca düşük veya engelli riski var bir 5 bir 2 aylık kaybım var
Canım eşimde trranslokasyon olduğu nasıl belirlendi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…