Benim değer az artmış kızlar moralim bozuldu biraz carsambayi bekleyecegiz moralini bozma dengesiz bi artış yok. ben bu konuyuda çok araştırmistim nette çok düşük değerle ikiz hamileler vardi
6.gun 24.7 idi
9.gun 66 ..
Benim değer az artmış kızlar moralim bozuldu biraz carsambayi bekleyecegiz
6.gun 24.7 idi
9.gun 66 ..
Canım sen ne yaptınC
Can ım bozma moralini, 6.gün 24, 8.gün 50 olsa, bugün 66 olması çok da anormal değil. İnşallah Çarşamba günü değerin normal çıkar da için rahatlar. Ama şimdiden can sıkma lütfen iki gün daha beklemek zorundayız, umutsuz olmayı gerektirecek bir şey yok şu an.
Genetik teste 5 aylık kaybım oluncaCanım eşimde trranslokasyon olduğu nasıl belirlendi peki
Arkadaşım hiç moralini bozma ben Semra hanımla hiç görüşmedim hiç bı muayeneme girmedi Kongresi varmışti randevu alamadım o dönene kadarda tedavim bitti burda herkesin Semra hanima muayene olduğunu okuyunca çok üzülümustüm sonra drlar bi vesile yeterki Rabbim ol desin diye düşünüp rahatladım bugün değerim pozitif inş devamı gelir sevinemiyorum bileBugün yine kontrolüm vardı, ctesi pazar ptesi üst üste gitmiş oldum. Bugün semra hanım özel görmek istemiş beni ama acil ameliyatı çıktı tam bana sıra gelince gitti. Baya bekledim ama nasip denk gelemedik, üzüldüm de vardır bir hayır diyorum o görse içim daha rahat olacaktı.
Sevinç hanım kontrol etti sonra. Önden giden 1 tane vardı, o 22 olmuş onun peşine de 18 var bi tane. Solda da var bi tık daha küçük, bilmiyorum yetişir mi?
Canım banami sordun evet pgt yapıldı benim memorialda ilk denemem normalde 3.denememAllah pozitif alanları tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin sağlıkla hayırla. Canım senn pgt neden yaptırdın acaba memorialde ilk denemen mi biraz bahşeder misin benim de düşük olunca bebeği gönderecekler sonrası hakkımızda hayırlısıMrvnur
Benim yaşdan dolayi yaş 42Allah pozitif alanları tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin sağlıkla hayırla. Canım senn pgt neden yaptırdın acaba memorialde ilk denemen mi biraz bahşeder misin benim de düşük olunca bebeği gönderecekler sonrası hakkımızda hayırlısıMrvnur
Ben ist dışındayım ilkini burda unv hastanesinde yaptırdik negatif oldu ikinciyi özelde yaptırdik kese oluştu bebek oluşmadi memorial 3.deneme bizim sorun sperm azlığıBenim yaşdan dolayi yaş 42
Allahım nasip etsin tamamına erdirsin balım inşaAllah donmuş kaldı mı hiç bu tazeydi değil miBen ist dışındayım ilkini burda unv hastanesinde yaptırdik negatif oldu ikinciyi özelde yaptırdik kese oluştu bebek oluşmadi memorial 3.deneme bizim sorun sperm azlığı
Bizimde kürtaj olunca parça patolojiye gitti.bişey çıkmadı benide dr genetiğe gönderdi bi sorun çıkmadıAllah pozitif alanları tamamına erdirsin bizlere de nasip etsin sağlıkla hayırla. Canım senn pgt neden yaptırdın acaba memorialde ilk denemen mi biraz bahşeder misin benim de düşük olunca bebeği gönderecekler sonrası hakkımızda hayırlısıMrvnur
2 değil ki canım 3 gün olduCnm 2 güne yüzde altmış yeterli tebrik ederim canım
2 gü de 2 kat artması lazim en az 3 gün oldu benim... 3 kat artmasıyla ozaman..75 falan yani en az ne bileyimCANIM ne kadar olması gerekiyordu ki? Normal gibi geldi bana sanki
Allahım gönlündekini nasip etsin gönlünü ferah tut iyi olacak inşaAllah iyi düşün iyi olsun şu an hamilesin Allah tamamına erdirsin2 değil ki canım 3 gün oldu
Tedbir amaçlı mı pgt yapıldı o zaman canımBizimde kürtaj olunca parça patolojiye gitti.bişey çıkmadı benide dr genetiğe gönderdi bi sorun çıkmadı
Dualarımız seninle Rabbim güldürsün yüzünüBugün yine kontrolüm vardı, ctesi pazar ptesi üst üste gitmiş oldum. Bugün semra hanım özel görmek istemiş beni ama acil ameliyatı çıktı tam bana sıra gelince gitti. Baya bekledim ama nasip denk gelemedik, üzüldüm de vardır bir hayır diyorum o görse içim daha rahat olacaktı.
Sevinç hanım kontrol etti sonra. Önden giden 1 tane vardı, o 22 olmuş onun peşine de 18 var bi tane. Solda da var bi tık daha küçük, bilmiyorum yetişir mi?
Inşallah katlar canım carsambaya 2 kat artar insallah 120 kusurlere çıkar inş.C
Can ım bozma moralini, 6.gün 24, 8.gün 50 olsa, bugün 66 olması çok da anormal değil. İnşallah Çarşamba günü değerin normal çıkar da için rahatlar. Ama şimdiden can sıkma lütfen iki gün daha beklemek zorundayız, umutsuz olmayı gerektirecek bir şey yok şu an.
Pgt yapılabilmesi için embriyoların 5. Güne kadar gitmesi ve kaliteli mi olması gerekiyor merakımdan soruyorum yoksa tüm embriyolarda yapılabiliyor muCanım banami sordun evet pgt yapıldı benim memorialda ilk denemem normalde 3.denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?