Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim değer az artmış kızlar moralim bozuldu biraz carsambayi bekleyecegiz

6.gun 24.7 idi
9.gun 66 ..

Canım sen ne yaptın

Moralini bozma dengesiz bı artış yok. Ben bu konuyuda çok araştırmistim nette çok düşük değerlerle ikiz hamileler vardi

Bugün yine kontrolüm vardı, ctesi pazar ptesi üst üste gitmiş oldum. Bugün semra hanım özel görmek istemiş beni ama acil ameliyatı çıktı tam bana sıra gelince gitti. Baya bekledim ama nasip denk gelemedik, üzüldüm de vardır bir hayır diyorum o görse içim daha rahat olacaktı.
Sevinç hanım kontrol etti sonra. Önden giden 1 tane vardı, o 22 olmuş onun peşine de 18 var bi tane. Solda da var bi tık daha küçük, bilmiyorum yetişir mi?

Arkadaşım hiç moralini bozma ben Semra hanımla hiç görüşmedim hiç bı muayeneme girmedi Kongresi varmışti randevu alamadım o dönene kadarda tedavim bitti burda herkesin Semra hanima muayene olduğunu okuyunca çok üzülümustüm sonra drlar bi vesile yeterki Rabbim ol desin diye düşünüp rahatladım bugün değerim pozitif inş devamı gelir sevinemiyorum bile

Canım banami sordun evet pgt yapıldı benim memorialda ilk denemem normalde 3.denemem

Benim yaşdan dolayi yaş 42

Bizimde kürtaj olunca parça patolojiye gitti.bişey çıkmadı benide dr genetiğe gönderdi bi sorun çıkmadı

Dualarımız seninle Rabbim güldürsün yüzünü

Inşallah katlar canım carsambaya 2 kat artar insallah 120 kusurlere çıkar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…