Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Inşallah katlar canım carsambaya 2 kat artar insallah 120 kusurlere çıkar inş.
Direk yaşayan biri olarak yazıyorum, benim 9.gün 94tü, 11.gün 127 idi değerim ve ikizlere hamileydim. 13.gün iki katına çıkmıştı tekrar ama ilk gün heralde olmadı demiştim 127 de kalınca. Sonrasjnda gayet sağlıklı ilerleyen bi hamileliğim oldu, devam etmedi ama bu değerlerle alakalı diil o durum.
Sen içini ferah tut hem senin iki katı artmamış denecek bir veri de yok elinde, hele bir çarşamba olsun normal bi şekilde artacak inan.

Inşallah canım çok sağol...Rabbim hepimizin yüzünü guldursun

Pgt yapılabilmesi için embriyoların 5. Güne kadar gitmesi ve kaliteli mi olması gerekiyor merakımdan soruyorum yoksa tüm embriyolarda yapılabiliyor mu
Evet 5.güne gitmesi gerekiyor sevinç hanima gitmezse ne olur dedim transfer olmaz demişti .Birde embriyolarin durumuna göre bilgi veriyorlar. Bize belki pgt yapmayız transferde edebiliriz Belki 6.günüde bekleriz demişlerdi. Sanırım duruma göre değişiyor

Hayırlı olsun kızlar hepinize..Allahim bizlerede nasip etsin inşallah bu sefer tamamına erdirir inşallah hepimizi

Canım banami sordun evet pgt yapıldı benim memorialda ilk denemem normalde 3.denemem
Gözunuz aydin olsun canm.pgt ile toplam ne kadar odediniz bu tedaviye ve istanbulda ne kadar sure kaldin.kardesinde kalmissin sanirim yalnis okumadiysam oyle anladim.bizim hic tanidigimz yok otelde kaliriz o yuzden toplam kalma sureside onmli bizim icin.beni detayli bilgilendirebilirsen cok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…