Ayy Allah razı olsun.çok tsk ederim.inşşş hepimizinkı sağlıklı gelsinYa bişey diyeyim mi sen transfere gittin o kadar içten dua ettim ki senin için..Ve hep merak ettim ne yaptı acaba diye ...bak şimdi daha çok sevindim sonucuna..inşallah kat kat.katlanir değerin inşallah sağlıklıca gelir annesine bebisin
Evet canımTek embriyo mu
Evet canım amiiinn inşşş tsk ederim. hayirlisiyla çarşambayıda atlatsaydik.Maaşallah bir taneye yapıldı güzel çıktı değil mi canım Allah Doğum haberlerini de almayı nasip etsin
Atlatırsın Allah büyüktür Allah başını sonunu hayırlı güzel eylesinEvet canım amiiinn inşşş tsk ederim. hayirlisiyla çarşambayıda atlatsaydik.
arkadaşlar merhaba, istanbulda rahim filmimi çektirmek istiyorum önerebileceğiniz merkezler neresi. birde ade bittikten sonra kaçıncı gün çekilmesi lazım?
Canım yumurtlama tedavisi görürken rahim filmi cekilebiliyor mu ? Onu sor istersen yumurta topladıktan sonra yapyptiranlari duydum ama tedavi sırasında duymadımteşekkür ederim canım öyle yapıcam bende şimdiden randevu alsam 28 ağustos gibi falan çekilicem erken mi şuan
çok teşekkür ederim canım karar verdim orada yaptırcam kesin:)Echomar kesinlikle ağrısız acısız
canım ben henüz tedaviye hiç başlamadım 21 ağustosa randevu aldım daha önce ameliyat geçirdiyseniz rahim filmide çektirin dediler. bende daha önce ameliyat oldum ondan dolayı rahim filmi çektiricem.Canım yumurtlama tedavisi görürken rahim filmi cekilebiliyor mu ? Onu sor istersen yumurta topladıktan sonra yapyptiranlari duydum ama tedavi sırasında duymadım
Biliyorum canım ama 28 ağustosta tedavi sürecinde olacaksın büyük ihtimalle.onu öğren iğne kullanırken film çekebilir miyim diyecanım ben henüz tedaviye hiç başlamadım 21 ağustosa randevu aldım daha önce ameliyat geçirdiyseniz rahim filmide çektirin dediler. bende daha önce ameliyat oldum ondan dolayı rahim filmi çektiricem.
tabi onalra mutlaka soracağım zaten gitmiş olucam o sırada sorarım. çektirme derlerse çektirmem daha iyi olur:)Biliyorum canım ama 28 ağustosta tedavi sürecinde olacaksın büyük ihtimalle.onu öğren iğne kullanırken film çekebilir miyim diye
Adetliyken 3.yada 2.günü yaptır canım farklı çıkabiliyor diğer zamanlararkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum size. prolaktin tahlili adetin 3, günü yapılması şart mı yoksa istediğimiz zaman yaptırabiliyor muyuz?
Benim adete 2 hafta falan vardı yaptirdigimda yani ozaman hastaneyi aradim yaptır gel dediler sadecdarkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum size. prolaktin tahlili adetin 3, günü yapılması şart mı yoksa istediğimiz zaman yaptırabiliyor muyuz?
İki testi de aynı yerde yaptırdıysan üçüncüyü yine orda yaptır. Farklı referansları vardır çok daha farklı çıkar kafan karışır canım. Sabret iki gün gerçekten güzel olacak sonrası içini ferah tut lütfen.Vallahi gidecek araba bulabilirsen başka bir yerde daha tahlil yaptiracagim..
Tedavi sırasında rahim filmi çekilmiyor ben tedaviden sonra transfer olacağım kesinlesince çektirdim. Film çekildigin ayda transfer olmuyorCanım yumurtlama tedavisi görürken rahim filmi cekilebiliyor mu ? Onu sor istersen yumurta topladıktan sonra yapyptiranlari duydum ama tedavi sırasında duymadım
Tam o saatte canım ama 36. Saat mi ne oluyordu tam hatırlamıyorum ama aynı saatKızlar çatlatma iğnesini kaçta vuruyorsak opu tam o saatte mi oluyordu?
Amiiinn tsk ederim. İnşşş isteyen herkese nasip etsin RabbimHayırlı olsun kızlar hepinize..Allahim bizlerede nasip etsin inşallah bu sefer tamamına erdirir inşallah hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?