Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy Allah razı olsun.çok tsk ederim.inşşş hepimizinkı sağlıklı gelsin

teşekkür ederim canım öyle yapıcam bende şimdiden randevu alsam 28 ağustos gibi falan çekilicem erken mi şuan
Canım yumurtlama tedavisi görürken rahim filmi cekilebiliyor mu ? Onu sor istersen yumurta topladıktan sonra yapyptiranlari duydum ama tedavi sırasında duymadım

Canım yumurtlama tedavisi görürken rahim filmi cekilebiliyor mu ? Onu sor istersen yumurta topladıktan sonra yapyptiranlari duydum ama tedavi sırasında duymadım
canım ben henüz tedaviye hiç başlamadım 21 ağustosa randevu aldım daha önce ameliyat geçirdiyseniz rahim filmide çektirin dediler. bende daha önce ameliyat oldum ondan dolayı rahim filmi çektiricem.

canım ben henüz tedaviye hiç başlamadım 21 ağustosa randevu aldım daha önce ameliyat geçirdiyseniz rahim filmide çektirin dediler. bende daha önce ameliyat oldum ondan dolayı rahim filmi çektiricem.
Biliyorum canım ama 28 ağustosta tedavi sürecinde olacaksın büyük ihtimalle.onu öğren iğne kullanırken film çekebilir miyim diye

Biliyorum canım ama 28 ağustosta tedavi sürecinde olacaksın büyük ihtimalle.onu öğren iğne kullanırken film çekebilir miyim diye
tabi onalra mutlaka soracağım zaten gitmiş olucam o sırada sorarım. çektirme derlerse çektirmem daha iyi olur:)

arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum size. prolaktin tahlili adetin 3, günü yapılması şart mı yoksa istediğimiz zaman yaptırabiliyor muyuz?

Vallahi gidecek araba bulabilirsen başka bir yerde daha tahlil yaptiracagim..

arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum size. prolaktin tahlili adetin 3, günü yapılması şart mı yoksa istediğimiz zaman yaptırabiliyor muyuz?
Benim adete 2 hafta falan vardı yaptirdigimda yani ozaman hastaneyi aradim yaptır gel dediler sadecd

Vallahi gidecek araba bulabilirsen başka bir yerde daha tahlil yaptiracagim..
İki testi de aynı yerde yaptırdıysan üçüncüyü yine orda yaptır. Farklı referansları vardır çok daha farklı çıkar kafan karışır canım. Sabret iki gün gerçekten güzel olacak sonrası içini ferah tut lütfen.

Tedavi sırasında rahim filmi çekilmiyor ben tedaviden sonra transfer olacağım kesinlesince çektirdim. Film çekildigin ayda transfer olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…