Canım 6800 hastane 2000 e yakın ilaçlar pgt 1075 ödedik. Evet ben kardeşimde kaldım öyle olunca adet olmadan gittim tedavi bir hafta sürdü 5 günde embriyolari bekledik dondurulmaya karar verince geldik. Ben sonra rahim filmi çektirmeye gittim geldim sonra transfere gittim kardeşim olunca zaman sıkıntım olmadıGözunuz aydin olsun canm.pgt ile toplam ne kadar odediniz bu tedaviye ve istanbulda ne kadar sure kaldin.kardesinde kalmissin sanirim yalnis okumadiysam oyle anladim.bizim hic tanidigimz yok otelde kaliriz o yuzden toplam kalma sureside onmli bizim icin.beni detayli bilgilendirebilirsen cok mutlu olurum.
Tedavi süreside kişiye göre değişiyor sanırım transferden sonrada ilaca para veriyoruz jel çok pahalı sizin rapor varsa uygun alabilirsinizCanım 6800 hastane 2000 e yakın ilaçlar pgt 1075 ödedik. Evet ben kardeşimde kaldım öyle olunca adet olmadan gittim tedavi bir hafta sürdü 5 günde embriyolari bekledik dondurulmaya karar verince geldik. Ben sonra rahim filmi çektirmeye gittim geldim sonra transfere gittim kardeşim olunca zaman sıkıntım olmadı
Jeli sağlık ocağında yazdırabiliyoruz.Tedavi süreside kişiye göre değişiyor sanırım transferden sonrada ilaca para veriyoruz jel çok pahalı sizin rapor varsa uygun alabilirsiniz
İnşş bundan sonra yazdırmak nasip olurJeli sağlık ocağında yazdırabiliyoruz.
Bana da bir arkadaşım aradı anlattım ama karnım şiş opu kötüydü abartma panik atak mı oldun ki diyor sen gel bize anlat cnm bizi biz anlarız millet ilgi çekmek için numara falan sanıyorKızlar bitik haldeyim ohss oldum diye cetrodite vuruluyor ondan mı yoksa adet olacam diye mi hormonlar fena ele geçirdi beni sürekli ağlayasım geliyor dizi izlerken ağladım şimdi eşimi bunaltıyorum dua ediyor adet olsan da kurtulsak diye
canım pgt sonucun kaç günde çıktı acaba biyopsi yapılalı 12 gün oldu bizim merakla sonucu bekliyoruz.İnşş bundan sonra yazdırmak nasip olur
24.günde çıktı canım onlar aramayınca ben aradım ama tel cevap vermedi aradığımi gördülermi yoksa tevafukmu bilmiyorum bi kaç saat sonra aradılar:) bize 20 günde çıkar demişlerdi 20 günden sonra bı arayıncanım pgt sonucun kaç günde çıktı acaba biyopsi yapılalı 12 gün oldu bizim merakla sonucu bekliyoruz.
Biraz erken cnm ben adetim başlayınca aldım 1 hafta sonra randevu verdilerteşekkür ederim canım öyle yapıcam bende şimdiden randevu alsam 28 ağustos gibi falan çekilicem erken mi şuan
Cnm bende öyleydim adet olunca rahatlarsın merak etmeKızlar bitik haldeyim ohss oldum diye cetrodite vuruluyor ondan mı yoksa adet olacam diye mi hormonlar fena ele geçirdi beni sürekli ağlayasım geliyor dizi izlerken ağladım şimdi eşimi bunaltıyorum dua ediyor adet olsan da kurtulsak diye
24.günde çıktı canım onlar aramayınca ben aradım ama tel cevap vermedi aradığımi gördülermi yoksa tevafukmu bilmiyorum bi kaç saat sonra aradılar:) bize 20 günde çıkar demişlerdi 20 günden sonra bı arayın
arkadaslar gecen cuma opu olmustum.transfer bu ay olmayacak.kasiklarimda hala ara ara sanci oluyor batma tarzinda.normal mi sizce. bir de ne zaman adet olurum?
naptin cnm geldinmi hastaneye varmı hala kanaman Yücel bey kanama ve agri icin ne dedi dikkat et kendine.hbrdar et olurmu.Allahim selamete çıkarsın inşallah hepimiziİnşaAllah canım. Çok Yok ama oluyor ara ara bir parol içtim ağrımı kesti yarın sabah erkenden gideceğim Zaten burda sonra akşam uçağı ertesi gün de kürtaj. Buralara güvenmiyorum Allah mecbur bırakmasın canım. Benim de 7 küsür de durmuş kalbi
Geçen ki opumda 23. Gün adet olmuştum şimdi 21. Günüm inşallah yine erken olurumarkadaslar gecen cuma opu olmustum.transfer bu ay olmayacak.kasiklarimda hala ara ara sanci oluyor batma tarzinda.normal mi sizce. bir de ne zaman adet olurum?
Opudan sonramı canım adetten sonra mı ?Geçen ki opumda 23. Gün adet olmuştum şimdi 21. Günüm inşallah yine erken olurum
Kızlar bitik haldeyim ohss oldum diye cetrodite vuruluyor ondan mı yoksa adet olacam diye mi hormonlar fena ele geçirdi beni sürekli ağlayasım geliyor dizi izlerken ağladım şimdi eşimi bunaltıyorum dua ediyor adet olsan da kurtulsak diye
Adetin canım normalde 30 gündür adet döngüm tüp bebeklerde hep bir hafta erken oldum inşallah öyle olur ama ilk defa ohss olup iğne vuruluyorum o değiştirebilir belkiOpudan sonramı canım adetten sonra mı ?
Bende cuma opu oldum çok şişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?