Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım 6800 hastane 2000 e yakın ilaçlar pgt 1075 ödedik. Evet ben kardeşimde kaldım öyle olunca adet olmadan gittim tedavi bir hafta sürdü 5 günde embriyolari bekledik dondurulmaya karar verince geldik. Ben sonra rahim filmi çektirmeye gittim geldim sonra transfere gittim kardeşim olunca zaman sıkıntım olmadı

Tedavi süreside kişiye göre değişiyor sanırım transferden sonrada ilaca para veriyoruz jel çok pahalı sizin rapor varsa uygun alabilirsiniz

Yaa kızlar bu jel sarı bazen pembe gibi geri geliyo biraz panik yaptım iyi şeyler düşünmek istiyorum ama kendimi tutamıyorum napıcağımı şaşırdım

Bana da bir arkadaşım aradı anlattım ama karnım şiş opu kötüydü abartma panik atak mı oldun ki diyor sen gel bize anlat cnm bizi biz anlarız millet ilgi çekmek için numara falan sanıyor

canım pgt sonucun kaç günde çıktı acaba biyopsi yapılalı 12 gün oldu bizim merakla sonucu bekliyoruz.
24.günde çıktı canım onlar aramayınca ben aradım ama tel cevap vermedi aradığımi gördülermi yoksa tevafukmu bilmiyorum bi kaç saat sonra aradılar:) bize 20 günde çıkar demişlerdi 20 günden sonra bı arayın

Cnm bende öyleydim adet olunca rahatlarsın merak etme

arkadaslar gecen cuma opu olmustum.transfer bu ay olmayacak.kasiklarimda hala ara ara sanci oluyor batma tarzinda.normal mi sizce. bir de ne zaman adet olurum?

teşekkür ederim canım hayırlı sonuçlar çıkar inşallah beklemeye razıyım

arkadaslar gecen cuma opu olmustum.transfer bu ay olmayacak.kasiklarimda hala ara ara sanci oluyor batma tarzinda.normal mi sizce. bir de ne zaman adet olurum?

benim adetim çok düzenli olmasına rağmen 9 gün gecikmişti opu sonrası. ama benim ağrım olmamıştı, isterseniz doktorunuza bi mesaj atın, içiniz rahat eder.

Kızlae merhaba; bende tüp bebek macerama bugün Semra hanımdan randevu alarak ilk adımı attım. Daha önce bir kaç doktorla görüşmüştüm çikolata kislerim olduğu için yumurta takibi, aşılama vs. Atlayıp direkt tüp önerdiler. Bende biraz daha araştırıp semra hanımda karar vererdim. Randevum 9 ağustos yalnız sonradan farkettim ki bu tarih reglimin 3. Gününe denk geliyor acaba bu bir sıkıntı olur mu muayne de falan? Ve tedaviye başlamak için bir sonraki regli tarihim mi beklenir? Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

naptin cnm geldinmi hastaneye varmı hala kanaman Yücel bey kanama ve agri icin ne dedi dikkat et kendine.hbrdar et olurmu.Allahim selamete çıkarsın inşallah hepimizi

Ben daha adetimin 5. Günündeyim bana da cetrodite verdiler. Ohss mi olacağım yoksa bende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…