- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Önden giden yumurtan vardır canımBen daha adetimin 5. Günündeyim bana da cetrodite verdiler. Ohss mi olacağım yoksa bende ?
Yok normalde 5-7. Gün cetrodite başlanıyor herkeste. tedavide kullandım ama benim opu oldu hala devam ediyor cetrodite yarın bitiyorBen daha adetimin 5. Günündeyim bana da cetrodite verdiler. Ohss mi olacağım yoksa bende ?
Tüp bebek tedavisi adetin 2.günü başlanır ben ilk geldiğimde öyle dedilerKızlae merhaba; bende tüp bebek macerama bugün Semra hanımdan randevu alarak ilk adımı attım. Daha önce bir kaç doktorla görüşmüştüm çikolata kislerim olduğu için yumurta takibi, aşılama vs. Atlayıp direkt tüp önerdiler. Bende biraz daha araştırıp semra hanımda karar vererdim. Randevum 9 ağustos yalnız sonradan farkettim ki bu tarih reglimin 3. Gününe denk geliyor acaba bu bir sıkıntı olur mu muayne de falan? Ve tedaviye başlamak için bir sonraki regli tarihim mi beklenir? Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
çatlatma iğnesini akşam 10 da yaparsan mesela cuma akşamı 10 da yaptın ..Kızlar çatlatma iğnesini kaçta vuruyorsak opu tam o saatte mi oluyordu?
Kaç yumurta toplandı canım yumurta toplamayı kim yaptı?inan senin için hep dua ediyorum.inşallah toplanan yumlarin hepsi altın yum olur bende bugün merkezdeydim çok kalabaliktiSabah 8 bucukta olacak opu, hakkımda hayırlısı olsun, 5 gün biraz tedirgin geçecek, 5 gün sonunda haber veririm size elde embriyomuz kalırsa inşallah. Allah bekleyen herkese hep güzel haberler almayı nasip etsin.
Canım sen yumurta toplamadan sonra Burda mi bekledin ? Neden ki ben ertesi günü dönmeyi düşünüyorum da . Bi de sen toplam kaç kutu gonal f kullandin20 günlük İstanbul maceramız bugün bitiyor. Gelirken çok korkularımız vardı 3 aşılama ve 2 tüp bebek trasfer aşamasına bir türlü gelemeyişimiz. Ön görüşme de Semra Hoca bu seferde aynı problem olursa yumurtaların genetiğinde geri dönülmez bozulma vardır deriz ki bunun çaresi yoktur demişti. Ağlamaktan mahvolmuştumŞimdi dönerken geri de donmuş üç embriyo bırakıyorum sana İstanbul inşallah Eylülde geri döndüğümde bana sıkıca tutunup bırakmazsın. Allah kimseyi evlatsızla sınamasın. Burdaki desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim hepinize Allah hepinizin kucağını bebeklerle doldursun inşallah
Yarın toplanacak canımKaç yumurta toplandı canım yumurta toplamayı kim yaptı?inan senin için hep dua ediyorum.inşallah toplanan yumlarin hepsi altın yum olur bende bugün merkezdeydim çok kalabalikti
Transfer olabilirdi benim embriyolar dondurulacak kalitede olmazsa transfer edilecekti geçmiş tedavilerimizden dolayı Semra Hoca öyle dedi ben baya transfere hazırlandım ilaçlar jeller kullandım ama çok şükür benim embriyolar biz şaşırttı ve donduralabilecek kalitede çıktı. Biz iki ihtimale de hazırlıklıydık uçak biletini de ona göre almıştık.Canım sen yumurta toplamadan sonra Burda mi bekledin ? Neden ki ben ertesi günü dönmeyi düşünüyorum da . Bi de sen toplam kaç kutu gonal f kullandin
3 kutuCanım sen yumurta toplamadan sonra Burda mi bekledin ? Neden ki ben ertesi günü dönmeyi düşünüyorum da . Bi de sen toplam kaç kutu gonal f kullandin
Anladım canım ben de de hafif pko olduğu için dondurulmuş olacak denmişti bugün de gönül hanım büyük ihtimalle dondurulmuş olacak seninki dediTransfer olabilirdi benim embriyolar dondurulacak kalitede olmazsa transfer edilecekti geçmiş tedavilerimizden dolayı Semra Hoca öyle dedi ben baya transfere hazırlandım ilaçlar jeller kullandım ama çok şükür benim embriyolar biz şaşırttı ve donduralabilecek kalitede çıktı. Biz iki ihtimale de hazırlıklıydık uçak biletini de ona göre almıştık.
canim hayirli olsun.kac gunde cikti pgt sonucun.kızlar az önce aradılar pgt sonucumuz çıkmış 7 embriyodan 4 embriyo sağlam çıkmış :)
Allah hayırlı haberler güzel haberler nasip etsin tamamına erdirsinSabah 8 bucukta olacak opu, hakkımda hayırlısı olsun, 5 gün biraz tedirgin geçecek, 5 gün sonunda haber veririm size elde embriyomuz kalırsa inşallah. Allah bekleyen herkese hep güzel haberler almayı nasip etsin.
inşş hayırlı sonuçlar alırsınız. Hepside tutunur :)kızlar az önce aradılar pgt sonucumuz çıkmış 7 embriyodan 4 embriyo sağlam çıkmış :)
Kürtaj oldu canımm birsey demediler henüz bakalım hayırlısı sen ne yaptınnaptin cnm geldinmi hastaneye varmı hala kanaman Yücel bey kanama ve agri icin ne dedi dikkat et kendine.hbrdar et olurmu.Allahim selamete çıkarsın inşallah hepimizi
Geçmiş olsun canım dondurulmuş var mı sende yoksa tekrar tedaviye mi başlıyacaksınızKürtaj oldu canımm birsey demediler henüz bakalım hayırlısı sen ne yaptın
canim hayirli olsun.kac gunde cikti pgt sonucun.
inşş hayırlı sonuçlar alırsınız. Hepside tutunur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?