Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tüp bebek tedavisi adetin 2.günü başlanır ben ilk geldiğimde öyle dediler

20 günlük İstanbul maceramız bugün bitiyor. Gelirken çok korkularımız vardı 3 aşılama ve 2 tüp bebek trasfer aşamasına bir türlü gelemeyişimiz. Ön görüşme de Semra Hoca bu seferde aynı problem olursa yumurtaların genetiğinde geri dönülmez bozulma vardır deriz ki bunun çaresi yoktur demişti. Ağlamaktan mahvolmuştumŞimdi dönerken geri de donmuş üç embriyo bırakıyorum sana İstanbul inşallah Eylülde geri döndüğümde bana sıkıca tutunup bırakmazsın. Allah kimseyi evlatsızla sınamasın. Burdaki desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim hepinize Allah hepinizin kucağını bebeklerle doldursun inşallah

Sabah 8 bucukta olacak opu, hakkımda hayırlısı olsun, 5 gün biraz tedirgin geçecek, 5 gün sonunda haber veririm size elde embriyomuz kalırsa inşallah. Allah bekleyen herkese hep güzel haberler almayı nasip etsin.
Kaç yumurta toplandı canım yumurta toplamayı kim yaptı?inan senin için hep dua ediyorum.inşallah toplanan yumlarin hepsi altın yum olur bende bugün merkezdeydim çok kalabalikti

Canım sen yumurta toplamadan sonra Burda mi bekledin ? Neden ki ben ertesi günü dönmeyi düşünüyorum da . Bi de sen toplam kaç kutu gonal f kullandin

Canım sen yumurta toplamadan sonra Burda mi bekledin ? Neden ki ben ertesi günü dönmeyi düşünüyorum da . Bi de sen toplam kaç kutu gonal f kullandin
Transfer olabilirdi benim embriyolar dondurulacak kalitede olmazsa transfer edilecekti geçmiş tedavilerimizden dolayı Semra Hoca öyle dedi ben baya transfere hazırlandım ilaçlar jeller kullandım ama çok şükür benim embriyolar biz şaşırttı ve donduralabilecek kalitede çıktı. Biz iki ihtimale de hazırlıklıydık uçak biletini de ona göre almıştık.

Anladım canım ben de de hafif pko olduğu için dondurulmuş olacak denmişti bugün de gönül hanım büyük ihtimalle dondurulmuş olacak seninki dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…