- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Hayırlı olsun inşallah, içlerinden biri ikisini kucağınıza almayı nasip etsin Allah.13 temmuzda gitmişti canım tanıya bugün aradılar inşallah hayırlı olur sonucu da
ben hastanedeyim bekliyorum ne kadar ücret verdin kürtaj için ne kadar sürdü acıdımı cnm geçmiş olsun çokKürtaj oldu canımm birsey demediler henüz bakalım hayırlısı sen ne yaptın
Canım çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın hep güzel şeyler gör inşallah bundan sonraKürtaj oldu canımm birsey demediler henüz bakalım hayırlısı sen ne yaptın
Benim değer az artmış kızlar moralim bozuldu biraz carsambayi bekleyecegiz
6.gun 24.7 idi
9.gun 66 ..
Amin canım, Hayırlısı ile gönlünce olsun herşey inşallah...Sabah 8 bucukta olacak opu, hakkımda hayırlısı olsun, 5 gün biraz tedirgin geçecek, 5 gün sonunda haber veririm size elde embriyomuz kalırsa inşallah. Allah bekleyen herkese hep güzel haberler almayı nasip etsin.
Amin canım Allah razı olsun sen de inşaAllahCanım çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın hep güzel şeyler gör inşallah bundan sonra
kizlar şimdi çıktım hastaneden kimsenin göremediği yolk sac görüldü yine.kese 13mm 7.haftaya girdim.gönül hoca embriyonun olması gerekiyordu dedi.ama geçen hafta salı emre bey ve bulunduğum yerdeki doktor yolk sac bile göremedi.gönül hoca gördü.kesenin dışında hafif bi kanama alan var dedi ama benim kanamam yok.ben bekliycem dedim.kürtaj olmiycam hemen dedim.9.haftada bile görülen embriyo var sanırım dedim.olabilir dedi ben ümit vermiyorum dedi ama beklemek isterseniz bekleyin haftaya gene bakalım dedi.sizce ne yapmalıyım arkadaslar
Canım sana bir zararım dokunmayacaksa bekle. Ama kendini psikolojik olarak da yıpratmadan. Senin içinin rahat olması önemli öncelikle, doktorun söylediklerini de dikkate alarak nasıl iyi hissedeceksen öyle karar ver canım. Hakkında hayırlısını versin Allah.kizlar şimdi çıktım hastaneden kimsenin göremediği yolk sac görüldü yine.kese 13mm 7.haftaya girdim.gönül hoca embriyonun olması gerekiyordu dedi.ama geçen hafta salı emre bey ve bulunduğum yerdeki doktor yolk sac bile göremedi.gönül hoca gördü.kesenin dışında hafif bi kanama alan var dedi ama benim kanamam yok.ben bekliycem dedim.kürtaj olmiycam hemen dedim.9.haftada bile görülen embriyo var sanırım dedim.olabilir dedi ben ümit vermiyorum dedi ama beklemek isterseniz bekleyin haftaya gene bakalım dedi.sizce ne yapmalıyım arkadaslar
bana bi zararı yokmus en azından fiziksel olarak.bende bekleme taraftayım sadece gönül hoca hic görmedim sonradan gelişen dedi de bı umut arıyorum kızlar yanı.bizi en ii biz anlıyoruz diyeCanım sana bir zararım dokunmayacaksa bekle. Ama kendini psikolojik olarak da yıpratmadan. Senin içinin rahat olması önemli öncelikle, doktorun söylediklerini de dikkate alarak nasıl iyi hissedeceksen öyle karar ver canım. Hakkında hayırlısını versin Allah.
Rabbimden ümit kesilmez bende bekleyin demiştim en azından yolk sac varmış kesede büyüyor. Boş kese diye kürtaj yapıp içinde çocuk olduğunuda okumuştum nettekizlar şimdi çıktım hastaneden kimsenin göremediği yolk sac görüldü yine.kese 13mm 7.haftaya girdim.gönül hoca embriyonun olması gerekiyordu dedi.ama geçen hafta salı emre bey ve bulunduğum yerdeki doktor yolk sac bile göremedi.gönül hoca gördü.kesenin dışında hafif bi kanama alan var dedi ama benim kanamam yok.ben bekliycem dedim.kürtaj olmiycam hemen dedim.9.haftada bile görülen embriyo var sanırım dedim.olabilir dedi ben ümit vermiyorum dedi ama beklemek isterseniz bekleyin haftaya gene bakalım dedi.sizce ne yapmalıyım arkadaslar
Evet şu beklemek çok zor bende de ilaç hafif pembe geri geldi daha devamı olmadı hafif kasık ağrılarımda var ben 4. Gündeyim iyiyemi yorsam kötüyemi bilemedim allah hayırlı eyleyerek isteyen herkeze nasipetsinselam kızlar, transferden sonra 6.günümde gelen kan normal midir? önden kan testi yapıp kendimi de hırpalamak istemiyorum. Bildiğin adet sancısı çekiyorum. Sanki adet olacak gibiyim. açık pembe ve toz gibi kırmızılıklar muhtemelen ilaçtan dolayı toz gibi diye düşünüyorum. bu arada kanamayı da hep lavaboda görüyorum onun dışında günlük pedde birşey yok. sık sık da değil seyrek olarak görüyorum. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş bebişlerimize kavuşuruz en zoruda test gününü beklemek gerçekten de
Aleyküm selam canım jel iğneden daha kolay değilmi jeli kullandıktan sonra bi 20 dk yürüyün denmişti siz yürümüyormusunuz o zaman sıkıntı olmuyorSelam az önce bu jel hafif pembe ve kuru olarak geri geldi çok korkuyorum olmadımı acaba sabah iğne akşam jel kullanıyorum keşke ikiside iğne olsaydı
Arkadaşım sakin ol daha transfer olmadan stres yaptınızda bekleme süresinde ne yapacaniz. inşş hayırlı güzel sonuç alırsınız.Arkadaşlar merhaba bende memorialda tüp bebek tedavisi görüyorum ve cumartesi transferin olucak çok stresliyim
İnşallah bekleyen herkes GüZel sonuçlar alırArkadaşım sakin ol daha transfer olmadan stres yaptınızda bekleme süresinde ne yapacaniz. inşş hayırlı güzel sonuç alırsınız.
Arkadaşım sakin ol daha transfer olmadan stres yaptınızda bekleme süresinde ne yapacaniz. inşş hayırlı güzel sonuç alırsınız.
Ben de her renk geldi ve pozitifti canım korkmaSelam az önce bu jel hafif pembe ve kuru olarak geri geldi çok korkuyorum olmadımı acaba sabah iğne akşam jel kullanıyorum keşke ikiside iğne olsaydı
Evin içinde 15-20 dk kadar yürüyorum ilaçtan sonra gün içeriside de yürüyorum hep uzanmıyorum işleride annem yapıyo henüz dışarı çıkmadım test gününe kadar da çıkmayı düşünmüyorum daha öncekilerde hep çıkmıştım jel daha kolay ama geri gelirken kuruma yapan yeri bazen sarı bazende pembe geliyo bu çok rahatsız edici acaba sonrası kanama yapıcakmı diye korkutuyo insanıAleyküm selam canım jel iğneden daha kolay değilmi jeli kullandıktan sonra bi 20 dk yürüyün denmişti siz yürümüyormusunuz o zaman sıkıntı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?