İnşallah bekleyen herkes GüZel sonuçlar alır
Sizde mi tüp bebek tedavisi görüyorsunuz
İnşş,. Evet tedavi bitti ilk sonucum pozitif yarın testi tekrarlayacam inşş değerim katlamistir. Bekleme süresinde bir ara kalp krizi geçireceğimi düşündüm.İnşallah bekleyen herkes GüZel sonuçlar alır
Sizde mi tüp bebek tedavisi görüyorsunuz
İlk günlerden berimi öyle geldi bu kasıktaki ara sıra olan batmalarda normalmiBen de her renk geldi ve pozitifti canım korkma
Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun. Sabır versin bendende hiç geri gelmiyordu bende onu takmıştim :))Evin içinde 15-20 dk kadar yürüyorum ilaçtan sonra gün içeriside de yürüyorum hep uzanmıyorum işleride annem yapıyo henüz dışarı çıkmadım test gününe kadar da çıkmayı düşünmüyorum daha öncekilerde hep çıkmıştım jel daha kolay ama geri gelirken kuruma yapan yeri bazen sarı bazende pembe geliyo bu çok rahatsız edici acaba sonrası kanama yapıcakmı diye korkutuyo insanı
İnşş,. Evet tedavi bitti ilk sonucum pozitif yarın testi tekrarlayacam inşş değerim katlamistir. Bekleme süresinde bir ara kalp krizi geçireceğimi düşündüm.[/QUOTE
Doktorunuz kimdi ben şuan ilaç kullanmıyorum
Naturel devam ediyoruz onun da bi tedirginliği var üstümde
İlk günden beri mi hatırlamıyorum ama geldi canım stres yapma batma da olurİlk günlerden berimi öyle geldi bu kasıktaki ara sıra olan batmalarda normalmi
Sevinç hanimdi benim o tedavi hakkında bi bilgim yok sormayıda unuttum ilaçsız nasıl oluyor normal tedaviyimı ilaçsız oldunuz yoksa Dondurulmuş embriyo öncesi tedaviyimiDoktorunuz kimdi ben şuan ilaç kullanmıyorum naturel devam ediyoruz onun da bi tedirginliği var üstümde
Naturel tedavi olup pozitif sonuç alan varmı acaba?
Sevinç hanimdi benim o tedavi hakkında bi bilgim yok sormayıda unuttum ilaçsız nasıl oluyor normal tedaviyimı ilaçsız oldunuz yoksa Dondurulmuş embriyo öncesi tedaviyimi
Bu daha güzel keşke bizimde öyle olsaydı inşş güzel haberlerinizi burdan duyarız.Benimde şuan sevinç hanım ilgileniyor Yumurta toplama işlemin gerçekleşti embriyolar donduruldu folik asit dışında birşey kullanmıyorum rahim kendi kendine hamileliğe hazırlanacakmış jel ya da bant kullanmadım yani
Cumartesi transfer olucak bakalım
Yok ben istanbul dışındayım p tesi test verdim yarın tekrar verecem inşş değerim katlar devam ederse burda bi dr başlayacam benim önceki tedavimde ikinci değerim artmamisti boş kese olmuştu onun için korkuyorumTransfer sonrası ilk muayeneyi sevinç hanım mı yaptı
Yok ben istanbul dışındayım p tesi test verdim yarın tekrar verecem inşş değerim katlar devam ederse burda bi dr başlayacam benim önceki tedavimde ikinci değerim artmamisti boş kese olmuştu onun için korkuyorum
Tedavi boyunca hiç mi ilaç iğne kullanmadınız o zaman yumurtalar nasıl büyüdü normal de ayda bir tane büyüyor. Transfer için östrojen hapı ve progestan jel dışında bir ilaç yok zaten bunlarda tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyor biliyorum. Sizin neden tedavi böyle oldu farklı bir durum mu varBenimde şuan sevinç hanım ilgileniyor Yumurta toplama işlemin gerçekleşti embriyolar donduruldu folik asit dışında birşey kullanmıyorum rahim kendi kendine hamileliğe hazırlanacakmış jel ya da bant kullanmadım yani
Cumartesi transfer olucak bakalım
Tedavi boyunca hiç mi ilaç iğne kullanmadınız o zaman yumurtalar nasıl büyüdü normal de ayda bir tane büyüyor. Transfer için östrojen hapı ve progestan jel dışında bir ilaç yok zaten bunlarda tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyor biliyorum. Sizin neden tedavi böyle oldu farklı bir durum mu var
Yumurta toplama işlemi için iğne kullandım ve embriyo donduruldu
Histereskopi oldum
Sevinç hanım naturel tedaviyi önerdi pazar akşamı çatlatma iğnesini vuruldum şuan transfer gününü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?