Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah bekleyen herkes GüZel sonuçlar alır
Sizde mi tüp bebek tedavisi görüyorsunuz

İnşallah bekleyen herkes GüZel sonuçlar alır
Sizde mi tüp bebek tedavisi görüyorsunuz
İnşş,. Evet tedavi bitti ilk sonucum pozitif yarın testi tekrarlayacam inşş değerim katlamistir. Bekleme süresinde bir ara kalp krizi geçireceğimi düşündüm.

Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun. Sabır versin bendende hiç geri gelmiyordu bende onu takmıştim :))

Dolt

Doktorunuz kimdi ben şuan ilaç kullanmıyorum naturel devam ediyoruz onun da bi tedirginliği var üstümde
Naturel tedavi olup pozitif sonuç alan varmı acaba?

Doktorunuz kimdi ben şuan ilaç kullanmıyorum naturel devam ediyoruz onun da bi tedirginliği var üstümde
Naturel tedavi olup pozitif sonuç alan varmı acaba?
Sevinç hanimdi benim o tedavi hakkında bi bilgim yok sormayıda unuttum ilaçsız nasıl oluyor normal tedaviyimı ilaçsız oldunuz yoksa Dondurulmuş embriyo öncesi tedaviyimi

Benimde şuan sevinç hanım ilgileniyor Yumurta toplama işlemin gerçekleşti embriyolar donduruldu folik asit dışında birşey kullanmıyorum rahim kendi kendine hamileliğe hazırlanacakmış jel ya da bant kullanmadım yani
Cumartesi transfer olucak bakalım

Bu daha güzel keşke bizimde öyle olsaydı inşş güzel haberlerinizi burdan duyarız.

Transfer sonrası ilk muayeneyi sevinç hanım mı yaptı
Yok ben istanbul dışındayım p tesi test verdim yarın tekrar verecem inşş değerim katlar devam ederse burda bi dr başlayacam benim önceki tedavimde ikinci değerim artmamisti boş kese olmuştu onun için korkuyorum

Tedavi boyunca hiç mi ilaç iğne kullanmadınız o zaman yumurtalar nasıl büyüdü normal de ayda bir tane büyüyor. Transfer için östrojen hapı ve progestan jel dışında bir ilaç yok zaten bunlarda tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyor biliyorum. Sizin neden tedavi böyle oldu farklı bir durum mu var

Yumurta toplama işlemi için iğne kullandım ve embriyo donduruldu
Histereskopi oldum
Sevinç hanım naturel tedaviyi önerdi pazar akşamı çatlatma iğnesini vuruldum şuan transfer gününü bekliyorum

Yumurta toplama işlemi için iğne kullandım ve embriyo donduruldu
Histereskopi oldum
Sevinç hanım naturel tedaviyi önerdi pazar akşamı çatlatma iğnesini vuruldum şuan transfer gününü bekliyorum

ben de önümüzdeki ay histeroskopi olacağım, ondan sonraki 2. adetimde dondurulmuşlarımla ilaçsız transfer olacağım inşallah.
siz his. sonrası ne kadar beklediniz transfer için? bir de kaç kez kontrole gittiniz, süreci biraz anlatabilir misiniz?

Kızlar bu aksam üstü yoğun kanamam oldu acilen gittim düşük iğnesi yaptılar yatıyorum evde şimdi. ..yarın 2.testi yaptiracsgim insallah dusmuyordur bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…