Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yumurta toplama işlemi için iğne kullandım ve embriyo donduruldu
Histereskopi oldum
Sevinç hanım naturel tedaviyi önerdi pazar akşamı çatlatma iğnesini vuruldum şuan transfer gününü bekliyorum
Çok soru sordum kusura bakma canım histereskopi ne için oldunuz o ben rahim filmi çekilirken 2 sene önce baktırmıştım. Ben hala tedaviyi anlayamadım

Histeroskopi oldum 5 - 6 gün hafif kanamam oldu bi sonraki adetin ikinci günü tedaviye başladım histeroskopi sonrası kanamadan dolayı 5 gün geç adet oldum yumurta takibi yaptılar evde ovülasyon testi ile takip ettim en uygun hamilelik zamanı belirlenendi pazar günü çatlatma iğnesi vuruldum önümüzde ki cumartesi transfer olucak inşallah

Çok soru sordum kusura bakma canım histereskopi ne için oldunuz o ben rahim filmi çekilirken 2 sene önce baktırmıştım. Ben hala tedaviyi anlayamadım

Semra hanım mayene etti ufak bi polip vardi riske atmayalım dedi transfer olursa embriyo polipe tutunup düşük olur polip alındı bide Rahime çizik atıldı

Sanırım sizde naturel tedavi olacaksınız
Aslında Avrupa ülkelerinde histeroskopi olmadan tedaviye bile başlamıyorlar

Yok ben tedaviden önce rahim filmi ve histeroskopi çekilmiştim sonrasında ultrason herhangi birşey görünmedi. Ben transferlerin hep aynı yapıldığını zannediyordum benim transfer Eylülde naturel tedaviden bahsedilmedi daha doğrusu nasıl olacağını konuşmadık adet olunca arayacam yada ben yarın arıyıp sorayım bakalım

Yok ben tedaviden önce rahim filmi ve histeroskopi çekilmiştim sonrasında ultrason herhangi birşey görünmedi. Ben transferlerin hep aynı yapıldığını zannediyordum benim transfer Eylülde naturel tedaviden bahsedilmedi daha doğrusu nasıl olacağını konuşmadık adet olunca arayacam yada ben yarın arıyıp sorayım bakalım

Daha önceden neden histeroskopi yapıldı
İlk denemeniz mi olucak
Bide adetleriniz düzenlimi

Kızlar bu aksam üstü yoğun kanamam oldu acilen gittim düşük iğnesi yaptılar yatıyorum evde şimdi. ..yarın 2.testi yaptiracsgim insallah dusmuyordur bebeğim
ayaklari nin altına yastık koy iki iç tane ve yüksekte dursun ayakların cnm bir tek yemek yemek ve lavabo için kalk.çok geçmiş olsun Allah hepimiz için hayırlısını versin insallah

Daha önceden neden histeroskopi yapıldı
İlk denemeniz mi olucak
Bide adetleriniz düzenlimi
Rahim filmi çekildim aynı anda kamera ile rahim içini bakıldı herhangi birşey var mı diye histeroskopi zaten kameralı ultrason eğer bir problem varsa bakarkende onu hallediyorlar çok şükür bende bir sıkıntı çıkmamıştı. Adetlerim düzenli bizdeki sıkıntı sperm hareketsizliği ve morfolojik bozukluk ayrıca yumurtalarında aktivasyonu düşük demişlerdi bu yüzden döllenmede problem oluyordu. Ama çok şükür bu 3. Deneme bu engeli aştık

Semra hanım mayene etti ufak bi polip vardi riske atmayalım dedi transfer olursa embriyo polipe tutunup düşük olur polip alındı bide Rahime çizik atıldı
canim bu polip ne zaman tespit edildi. adetin 2.gunu olan ilk muayenede mi. benim ilk muayenede yoktu. 3.kontrole gittigimde polip var dendi.sonradan mi cikiyor ki bu polip.

canim bu polip ne zaman tespit edildi. adetin 2.gunu olan ilk muayenede mi. benim ilk muayenede yoktu. 3.kontrole gittigimde polip var dendi.sonradan mi cikiyor ki bu polip.

Benim ilk alttan muayenede gönül hanım gördü rahim filminde de çıktı yumurta toplama işleminden sonra histeroskopi ile aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…