Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynı sıkıntı eşim dede var bizim ilk denememiz olucak daha

canim bu polip ne zaman tespit edildi. adetin 2.gunu olan ilk muayenede mi. benim ilk muayenede yoktu. 3.kontrole gittigimde polip var dendi.sonradan mi cikiyor ki bu polip.
Polip adetliken pek görünmüyor yumurtlama zamanlarında görünüyor.benimde asilamadan sonra doktorum polip oluştuğunu söylemişti ama ikinci muayenede de gönül hanım şimdilik gözükmüyor dedi

Opu oldum sabah, şimdi evdeyim. 5 yumurta toplandı ama 2 ya da 3ü olgun çıkar dedi emre bey muhtemelen. Zaten kontrollerde de 2yi büyük 3.yü de ona yakın ölçmüşlerdi en son. Ama bi mucize olur belki küçüklerden de olgun yumurta çıkar belli mi olur.
Transfer öncesi kullanılan ilaçlara da başlıcakmışım, jele falan.. Olumsuz bir durumda pgt siz transfer edecekler heralde.
Bu aşamayı da atlattık, hayırlısıyla şimdi de 5.günü ptesi yi beklicez. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

inşallah güzel müjdeli haberlerinizi de okumak nasip olur bize, sağlıkla alırsınız evladınızı kucağınıza.
Semra Hanım yaptı değil mi his. işlemini?

Sabah gene kanamam başladı
Kan verdim 2 de çıkacak sonuc
Canım hakkında hayırlısı olsun, pozitif görüp sonra olumsuz şeyler olunca çok üzülüyorum, kendim de yaşadığım için böylesi en zoru bence. Rabbim bebişini sana sımsıkı tutundursun inşallah, bu kanamaların bi anlamı olmamış olsun...
Sonuç belli olana kadar üzüp yıpratma kendini, dua edelim inşallah hayırlısı devam etmesi yönünde olcak

aysunayy
dedigi doğru hiç üzme kendini ağlamakla bişe değişmiyor bak ben 7 haftadır aynı durumdayım sürekli agliyorum üzülüyorum bişe değişmiyor..olumlu düşün ii düşün ii olsun herşey inşallah hakkimizda hayırlısı olsun inşallah

Canım gönlünü ferah tut az olsun ama kaliteli olsun hemencecik tutunsun inşallah

hakkında hayırlısı olsun cnm 5 yumurta çok güzel bende sadece 3 tane çıkmıştı demekki senin amh ii maşallah umarım hepsi olgün çıkar ve ii haberlerini aliriz inşallah

hakkında hayırlısı olsun cnm 5 yumurta çok güzel bende sadece 3 tane çıkmıştı demekki senin amh ii maşallah umarım hepsi olgün çıkar ve ii haberlerini aliriz inşallah
Amh iyi ama ona paralel sayıda yumurta çıkmıyor. 1 tane önden giden vardı, son iki gün ek bir ilaç verdiler 2 tane daha onlara yaklaştı boyut olarak. Onları toplarız diyorlardı, demek 2 tane daha büyümüş gibi biraz onları da aldılar ama pek ümitli değiller onlardan.
Bilmiyorum nasıl ilerleyecek. Hayırlısı olsun inşallah.

Inşallah canım altın yumurtalar olurlar. Bu arada e2 kaçtı en son? Bi de ilişki yasağı ne zaman başladı iğne kullanirken

Allah muradını nasip etsin hepsi iyi çıksın en sonuna kadar sağlıkla doğsun büyüsün

Bebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm

Bebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm
Canım denersin yine Allah veripte almasın iyi olacak Allah çocuğuna sağlık versin üzme kendini bak tutundu demekki bir sonrakiler de daha güzel olabilir tamm mı Allah kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…