Canim cok üzüldüm.(( daha yaşin genç inşş bir daha denersiniz. Rabbim kızına hayırlı uzun ömürler versin.Bebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm
tesekkurler canim. peki bir gunde bitti mi hastanede isin. zor oldu mu.semra hanim mi yapti islemi.ben adanadan gelecegim tekrar cunku.Benim ilk alttan muayenede gönül hanım gördü rahim filminde de çıktı yumurta toplama işleminden sonra histeroskopi ile aldılar
Hayırlısı canım sanırım bir kızın var ne güzel Allah ona sağlık versinBebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm
Cok teskkr edrm canm.ilac dozun kacti aceba 1 tanemi yumurtan olustu.bide ilaclari 1 hafta kullandirip yumurtayimi topladilar.bu benim 4.tedavim olcak 250 dozda ilacla adetin 2.gunu baslatip 13.gunune kadar kullandirtmislardi yumurtalarm zor buyuyor diye.bide bos gebelik olan tedavindedemi 1 embryon olusmustu?Canım 6800 hastane 2000 e yakın ilaçlar pgt 1075 ödedik. Evet ben kardeşimde kaldım öyle olunca adet olmadan gittim tedavi bir hafta sürdü 5 günde embriyolari bekledik dondurulmaya karar verince geldik. Ben sonra rahim filmi çektirmeye gittim geldim sonra transfere gittim kardeşim olunca zaman sıkıntım olmadı
Bu islem icin ne kadar ucret odediniz canim.benim de hem polip alinacak hem cizik atilacak.zor oldu mu.semra hanim mi yapti islemi.bir gunde bitti mi hastanede isiniz.adanadan gelecegim ben.ona gore ayarlayacagim kendimi.Semra hanım mayene etti ufak bi polip vardi riske atmayalım dedi transfer olursa embriyo polipe tutunup düşük olur polip alındı bide Rahime çizik atıldı
Canım ben gonal f birde cetrotide kullandım doz 237.5 du 3 yumurtanın biri büyümedi opudada biri boş çıktı. Önceki tedavide 6 yumurta toplanmıştı 5 i çalışıldı demişti dr 3 embriyo oluşmuştu 3 de transfer edilmiştiCok teskkr edrm canm.ilac dozun kacti aceba 1 tanemi yumurtan olustu.bide ilaclari 1 hafta kullandirip yumurtayimi topladilar.bu benim 4.tedavim olcak 250 dozda ilacla adetin 2.gunu baslatip 13.gunune kadar kullandirtmislardi yumurtalarm zor buyuyor diye.bide bos gebelik olan tedavindedemi 1 embryon olusmustu?
tesekkurler canim. peki bir gunde bitti mi hastanede isin. zor oldu mu.semra hanim mi yapti islemi.ben adanadan gelecegim tekrar cunku.
Bu islem icin ne kadar ucret odediniz canim.benim de hem polip alinacak hem cizik atilacak.zor oldu mu.semra hanim mi yapti islemi.bir gunde bitti mi hastanede isiniz.adanadan gelecegim ben.ona gore ayarlayacagim kendimi.
Bebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm
histeroskopi mi 1500 lira?1500. Tl ödeme yaptık canım
cnm hiç öyle söyleme maşallah bak kızın varmış çok şükür Allah ona uzun ömürler versin Allahim kimseye verip almasın.kimseyi belirsizlikler ortasında bırakmasın Rabbim.yasin gencmis yine denersin.bak ben 3 kere denedim.şu belirsizlik kalksın ortadan bebegim varmi yokmu belli diil şu anda ama yine denerim Allah saglik güç kuvvet versin yeterki .Allahim hepimizin kucaklarını tez vakitte hayırlı sağlıklı ewlatlarla doldursun inşallah.Bebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm
Bebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm
histeroskopi mi 1500 lira?
ne zaman oldunuz?
bana lap. + his. 6500 dediler önceki hafta çünkü
Sadece histeroskopi oldum canım ben 1500 tl ödedik
Laparoskobi ameliyathanede cerrahi işlem olduğu için ücreti daha fazladır
Canım deme öyle benimde yumurtalarımda sorun varmış embriyo larım ilerlemediBebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm
Çok geçmiş olsjn Balım üzülme test yaptırın Balım yaptırdılar mıCanım deme öyle benimde yumurtalarımda sorun varmış embriyo larım ilerlemedi
Kizlar bana aldirdilar lucrin catlatma ignesimi biraz arastirdim uzun protokolde kullanilir diyo yoksa catlatma icin ayri bir ignemi verilecek
Ne testi cnmÇok geçmiş olsjn Balım üzülme test yaptırın Balım yaptırdılar mı
Canım 10 taneden hiç biri ilerlemedi mi ?Canım deme öyle benimde yumurtalarımda sorun varmış embriyo larım ilerlemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?