Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim ilk alttan muayenede gönül hanım gördü rahim filminde de çıktı yumurta toplama işleminden sonra histeroskopi ile aldılar
tesekkurler canim. peki bir gunde bitti mi hastanede isin. zor oldu mu.semra hanim mi yapti islemi.ben adanadan gelecegim tekrar cunku.

Cok teskkr edrm canm.ilac dozun kacti aceba 1 tanemi yumurtan olustu.bide ilaclari 1 hafta kullandirip yumurtayimi topladilar.bu benim 4.tedavim olcak 250 dozda ilacla adetin 2.gunu baslatip 13.gunune kadar kullandirtmislardi yumurtalarm zor buyuyor diye.bide bos gebelik olan tedavindedemi 1 embryon olusmustu?

Semra hanım mayene etti ufak bi polip vardi riske atmayalım dedi transfer olursa embriyo polipe tutunup düşük olur polip alındı bide Rahime çizik atıldı
Bu islem icin ne kadar ucret odediniz canim.benim de hem polip alinacak hem cizik atilacak.zor oldu mu.semra hanim mi yapti islemi.bir gunde bitti mi hastanede isiniz.adanadan gelecegim ben.ona gore ayarlayacagim kendimi.

Canım ben gonal f birde cetrotide kullandım doz 237.5 du 3 yumurtanın biri büyümedi opudada biri boş çıktı. Önceki tedavide 6 yumurta toplanmıştı 5 i çalışıldı demişti dr 3 embriyo oluşmuştu 3 de transfer edilmişti

tesekkurler canim. peki bir gunde bitti mi hastanede isin. zor oldu mu.semra hanim mi yapti islemi.ben adanadan gelecegim tekrar cunku.

Semra hanım ve gönül hanım vardı histeroskopimde 1 günde bitti canım çok az ağrım oldu normalde ağrıya dayanıklı biri değilim ama ağrı kesici bile içmeme gerek kalmadı ama 2 3 saat müşaade altında tuttular her ihtimale karşı en son gönül hanım eve gitmeden alttan muayene etti Eve gidebilirsin dedi

Bebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm

gerçekten çok üzüldüm, ama lütfen öyle söyleme. allah bir sonrakine nasip edecektir belki kim bilebilir. maddi manevi yıpratıcı şeyler yaşıyoruz biliyorum. toparlandığında hem maddi hem manevi olarak iyi hissettiğinde yeniden denersin allah emeklerinin karşılığını boşa çıkarmaz.

Bebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm
cnm hiç öyle söyleme maşallah bak kızın varmış çok şükür Allah ona uzun ömürler versin Allahim kimseye verip almasın.kimseyi belirsizlikler ortasında bırakmasın Rabbim.yasin gencmis yine denersin.bak ben 3 kere denedim.şu belirsizlik kalksın ortadan bebegim varmi yokmu belli diil şu anda ama yine denerim Allah saglik güç kuvvet versin yeterki .Allahim hepimizin kucaklarını tez vakitte hayırlı sağlıklı ewlatlarla doldursun inşallah.

Kizlar bana aldirdilar lucrin catlatma ignesimi biraz arastirdim uzun protokolde kullanilir diyo yoksa catlatma icin ayri bir ignemi verilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…