Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar bana aldirdilar lucrin catlatma ignesimi biraz arastirdim uzun protokolde kullanilir diyo yoksa catlatma icin ayri bir ignemi verilecek
Benimde ohss riskimden dolayı lucrin le çatlattık yumurtalarımı

Canım deme öyle benimde yumurtalarımda sorun varmış embriyo larım ilerlemedi
Sakın üzülme beni
Gelişimleri durmuş boplast seviyeye gelmemişler
sakın moralinizi bozmayın bizim de başımıza geldi 2.denememde 11 yumurtadan hiç biri 3. Günü göremedi gelişimleri durdu yıkılmıştık doktor reçete yazdı en az 3 ay kullan dedi . 5 ay koenzim Q10 , D vitamini , Omega 3 ve folik asit kullandım hiç ihmal etmedim eşimde kullandı ve 5 ayın sonunda 3 embriyomuz blastosist oldu ve donduruldu sizde kullanın ama en az 3 ay kullanmanız lazım

Ben tedaviye başlamadan hocaya sormuştum gerek Yok demişti şimdi takviye vereceğim dedi .
Altüst oldum anlatamam

C
Gelişimleri durmuş boplast seviyeye gelmemişler
CANIM böyle durumlarda 3.gün transfer olabiliyor.neden öyle olmadı ki ? Yumurta döllenme sorunu olan kişilerde labratuar çok önemli imiş labratuari daha iyi olan bi merkez seç bi dahakine ne canım. Senin yumurtan var üzülme hiç.yumurta ve sperm olduğu sürece sorun yok dedi dr. Ama son zamanlarda hep kötü haberler var Burda moralim bozuluyor ya

3. Günü gördü 5. Günü görmedi ;(

Ben tedaviye başlamadan hocaya sormuştum gerek Yok demişti şimdi takviye vereceğim dedi .
Altüst oldum anlatamam
Vitamin takviyesinin önemli yumurtaya döllenme için ihtiyacı olan enerjiyi sağlıyor. Kaçıncı denemeydi sizin maddi manevi kötü bir durum hele de bizim gibi yumurtası bol çıkanlar için sonradan bu sonuçla karşılaşmak büyük şok oluyor seni çok iyi anlıyorum ama yapacak birşey yok sabır edeceksin bir 6 ay hiç ihmal etme

3. Günü gördü 5. Günü görmedi ;(
3.günü transfer olup tutan çok kişi var . Madem yavasladigi görüldü doldurulması gerekmez miydi geçen bir profesörün konuşmasını izledim anne rahmi en iyi labrstuardan daha iyidir dedi bazı hastalarda 5.günü beklemiyoruz embriyosu çok değilse bu risk demektir diyordu .3gün embriyosu anne rahminde gelişimini devam ettiriyor dedi.canım sen Nerde yaptırdın tüpü ?

Altüst oldum anlatamam
Canım çok üzüldüm, böylesini yaşamak da çok zor. Allah hepimize farklı türlerden dert vermiş öyle sınıyor. Dayanması toparlanması zor ama başka da elimizden gelen bir şey olmuyor malesef. İnşallah Allah sana ferahlık versin, sabır versin, güç versin.

Altüst oldum anlatamam
Canım merak etme Allah'ın izniyle testlerin de iyi çıkmış yumurta da var ben inanıyorum bir sonraki sefer çok iyi olacak Allah'ın izniyle memorial düşün bir de Balım düşünmez misin

Canım merak etme Allah'ın izniyle testlerin de iyi çıkmış yumurta da var ben inanıyorum bir sonraki sefer çok iyi olacak Allah'ın izniyle memorial düşün bir de Balım düşünmez misin
Görüşeceğim Ağustos 14 te bakalım

Bende izledim YeniyüZyıl da yaptırdım benimkiler ngs olacaktı o yüzden bekledik

Bebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm
Cnm sakın ümitsizliğe kapılma bir bakmışsın kendiliğinden hamile kalmışsın yada tekrar tedavi olma şansına sahip olmuşsun. Rabbim hayırlısını nasip etsin bir kızın var Allaha şükür burda birçoğumuz daha ilk evlatlarımız için mücadele veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…