Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Alacağım yarın bir olsun evet çok ZorVitamin takviyesinin önemli yumurtaya döllenme için ihtiyacı olan enerjiyi sağlıyor. Kaçıncı denemeydi sizin maddi manevi kötü bir durum hele de bizim gibi yumurtası bol çıkanlar için sonradan bu sonuçla karşılaşmak büyük şok oluyor seni çok iyi anlıyorum ama yapacak birşey yok sabır edeceksin bir 6 ay hiç ihmal etme
Allahın takdiri buymuş demekki elden gelen bişey olsada yapabilsek yanlış hatırlamıyosam bi kızın vardı allah ona ömür versin inşaallah bir sonra ki denemen de olur allah isteyen bekleyen herkeze çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsinÇok sağolun kızlar olmaması zor... olup kaybetmesi zor..bizlerin sinavida buymus demek ki...Hamile kalmakla da bitmiyormus devamliligi da lazım.
Rabbimhepimize sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin...
Kanamam devam ediyor kesilmedi
Allahın takdiri buymuş demekki elden gelen bişey olsada yapabilsek yanlış hatırlamıyosam bi kızın vardı allah ona ömür versin inşaallah bir sonra ki denemen de olur allah isteyen bekleyen herkeze çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsinÇok sağolun kızlar olmaması zor... olup kaybetmesi zor..bizlerin sinavida buymus demek ki...Hamile kalmakla da bitmiyormus devamliligi da lazım.
Rabbimhepimize sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin...
Kanamam devam ediyor kesilmedi
Çok zor bi durum yaşadığın çünkü bende yaşadım benim embriyolar ikinci güne de üçüncü güne de gitmeyenlerim oldu verilen vitaminleri çokta kullanmadım ben arı sütü bal polen karışımı yedim eşimede yedirdim kuruyemiş çok tükettim bunlardan mıdır bilmem ama embriyolarım sonunda 5. Güne gitti iyi ve orta kalitede 2 embriyo transfer edildi sonuç bekliyorum sakın karamsarlığa kapılma inşaallh daha iyileri olacaktırGelişimleri durmuş boplast seviyeye gelmemişler
Bal polen yedim canım bende ;( q enzim kullanayım mı dedim bahçeci herkese yazıyordu hoca yararı da zararı da Yok dedi .Çok zor bi durum yaşadığın çünkü bende yaşadım benim embriyolar ikinci güne de üçüncü güne de gitmeyenlerim oldu verilen vitaminleri çokta kullanmadım ben arı sütü bal polen karışımı yedim eşimede yedirdim kuruyemiş çok tükettim bunlardan mıdır bilmem ama embriyolarım sonunda 5. Güne gitti iyi ve orta kalitede 2 embriyo transfer edildi sonuç bekliyorum sakın karamsarlığa kapılma inşaallh daha iyileri olacaktır
Rüyamda gördüm ilk gün soğan sarımsak var çocuk için bir yerdeyim boşlardı çok zor çillendi geziyordum okulun yurdu labaratuar olmuş çok yükselmişim bekliyordum ilk gün gördüm rüyayıÇok zor bi durum yaşadığın çünkü bende yaşadım benim embriyolar ikinci güne de üçüncü güne de gitmeyenlerim oldu verilen vitaminleri çokta kullanmadım ben arı sütü bal polen karışımı yedim eşimede yedirdim kuruyemiş çok tükettim bunlardan mıdır bilmem ama embriyolarım sonunda 5. Güne gitti iyi ve orta kalitede 2 embriyo transfer edildi sonuç bekliyorum sakın karamsarlığa kapılma inşaallh daha iyileri olacaktır
5.gun embryosu transfer edilince 9.gunumu test yapiliyor? Test pozitif ciktiktan sonra kaldigin sehre yolculuk etmene izin veriyormu doktor? Bos olan gebeligindemi ayni yerde olmustu?Canım ben gonal f birde cetrotide kullandım doz 237.5 du 3 yumurtanın biri büyümedi opudada biri boş çıktı. Önceki tedavide 6 yumurta toplanmıştı 5 i çalışıldı demişti dr 3 embriyo oluşmuştu 3 de transfer edilmişti
Canım bana da Memorial de Semra hoca ön görüşme de söyledim 3 aydır 4 farklı çeşit vitamin kullanıyorum diye bir etkisi olmaz dedi ama oldu embriyolar iyi ve orta kalite çıktı ve kendimi daha enerjik ve pozitif hissediyorumBal polen yedim canım bende ;( q enzim kullanayım mı dedim bahçeci herkese yazıyordu hoca yararı da zararı da Yok dedi .
Cnm ne diyeceğimi bilemiyorum. Birde semra hanım ile görüş bence faydalı olacaktırYooo embriyolarım ilerlemedi ;( çok üzgünüm
5.gun embryosu transfer edilince 9.gunumu test yapiliyor? Test pozitif ciktiktan sonra kaldigin sehre yolculuk etmene izin veriyormu doktor? Bos olan gebeligindemi ayni yerde olmustu?
Ödemdir tatlım bol bol su içŞimdi tartıya çıktım 3 kilo almışım 20 günde adet olmayı bekliyorum inşallah ödemdir
Ilk görüşme ücretsiz canım. Semra hanımı iste ilk görüşmede mutlaka görsün.urologdan yardım aldınız mi? Tutmama sebebi söylendi mimerhabalar arkadaşlar ilk kez yazıorum burdan iki kez acıbadem maslak Bülent tırasda tup bebek tedavısı oldum 6 ay arayla ıkisindende negatif sonucu aldım prblemımız eşimden kaynaklıydı sprem dusuklugu morfolojısı kotuydu hareketlı hareketsızide sıkıntılıydı mikro cip yontemıyle kaliteli spremler secıldı vs her ıkı transferımde 5.gun embryosuydu 1.kalitedeydı ama ıkısıde negatıf su anda araştırma içerisindeyım memorıal den memnunmusun hangı doktoru onerırsınız ısmını cok duyuyorum aklım da orası var ama ön görüşme vs ücrete tabı oluyomu yoksa ucretsımı yardımcı olursanız yorumlarınızla sevinirim
micro cip yontemıyle sprem secıldı en kalitelerını secılıyomus ekstradan bı urologa gorunmedık tutunma sebebını solemedıler hersey bu kdr yolundayken negatıf olması onlarda sasırdı açıkçası ama hep ıyı ıyı dedıler ama sonuç negatıf yanu maalesef tedavı öncesi gorunmusduk tup bebk onermısdı urulogda farklı farklı yerlerde cogunlk semra hanım tum takıbı yapamıomus dıolar ama bulent tırasda oleydı işste muayane bıde transfere gırıodu dıer takıbı doktorlar yapıodı bılgı verıolardı onlara oda ona gore ılac yazıodu iste su an arasdırıorum memorıalle bahcecı cok duyuyorum ıyı merkez olarakIlk görüşme ücretsiz canım. Semra hanımı iste ilk görüşmede mutlaka görsün.urologdan yardım aldınız mi? Tutmama sebebi söylendi mi
canım bende bahçeci ve memorial arasında kararsız kalmıştım şehir dışından gelecektim. bahçeciye akrar vermiştim sonra bahçeci erkek infertiletisinde çok yetersiz tarzında yorumları çok okudum. bizde sorun bende ama yinede erkekle ilgilenilmemesi beni rahatsız etmişti. ondan dolayı memorialde karar kıldım. ilk görüşmem 21 ağustos inşallahmicro cip yontemıyle sprem secıldı en kalitelerını secılıyomus ekstradan bı urologa gorunmedık tutunma sebebını solemedıler hersey bu kdr yolundayken negatıf olması onlarda sasırdı açıkçası ama hep ıyı ıyı dedıler ama sonuç negatıf yanu maalesef tedavı öncesi gorunmusduk tup bebk onermısdı urulogda farklı farklı yerlerde cogunlk semra hanım tum takıbı yapamıomus dıolar ama bulent tırasda oleydı işste muayane bıde transfere gırıodu dıer takıbı doktorlar yapıodı bılgı verıolardı onlara oda ona gore ılac yazıodu iste su an arasdırıorum memorıalle bahcecı cok duyuyorum ıyı merkez olarak
bizdede sıkıntı eşimde ama bende bi prblem gorunmuo tabıkıde ama nıe tutmuo bunun arasdırılması gerekıo artık bende okudum bı kac yerden ole yorumlar kararısızım her ıkı yerlede on görüşme yapcam ona gore karar vericem işalah bıde şimdi era testı cd 56 testleri varmış bayan için bahçecide onları ıstıomuş bayandan bayada yüksek malıyetı memorıalde bu testi istiolarmı acabacanım bende bahçeci ve memorial arasında kararsız kalmıştım şehir dışından gelecektim. bahçeciye akrar vermiştim sonra bahçeci erkek infertiletisinde çok yetersiz tarzında yorumları çok okudum. bizde sorun bende ama yinede erkekle ilgilenilmemesi beni rahatsız etmişti. ondan dolayı memorialde karar kıldım. ilk görüşmem 21 ağustos inşallah
Embriyoların 1. Kalite ve 5. Gün embriyosu ise tutunma problemi sperm kaynaklı değildir düşünüyorum rahimi güçlendirecek ve tutunmayı arttırıcı tedaviler vardır. Araştırma yapmalısın canım bizimde sperm morfolojisi %1 ve hareket 0 olmasına rağmen Imsı yöntemi ile 5. Gün embriyosu elde edildi inşallahh tutunma konusunda zorluk yaşamazlarmerhabalar arkadaşlar ilk kez yazıorum burdan iki kez acıbadem maslak Bülent tırasda tup bebek tedavısı oldum 6 ay arayla ıkisindende negatif sonucu aldım prblemımız eşimden kaynaklıydı sprem dusuklugu morfolojısı kotuydu hareketlı hareketsızide sıkıntılıydı mikro cip yontemıyle kaliteli spremler secıldı vs her ıkı transferımde 5.gun embryosuydu 1.kalitedeydı ama ıkısıde negatıf su anda araştırma içerisindeyım memorıal den memnunmusun hangı doktoru onerırsınız ısmını cok duyuyorum aklım da orası var ama ön görüşme vs ücrete tabı oluyomu yoksa ucretsımı yardımcı olursanız yorumlarınızla sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?