evet 5gun embryısu 1.kalitede bızde de morflolojısı 1 hareketsiz daha fazlaydı ama hareketlide vardı microcip yontemyle ıyıler seçildi genelde 5.gune gıden bırıncı kalite oldgnda spremden dolayı deıldır dıosun 12 milyon fln cıkmısdı sprem sayımız son tedavmzde bende belkı goremedıklerı bişeler vardır yumurta sayım kalitesıde hep iyi cıkıodu işte bu cd56 ve era testi bu amaçla yapılıomuş rahım nie embryoyo kabul etmıo die tabı bıde emryolarnda genetıge gtmesı lazım bazen ondada sıkıntı oluyo onuda arasdılacak hepsi artı bı maliyet baya zor bı surecım var allah herkese yardım etsinEmbriyoların 1. Kalite ve 5. Gün embriyosu ise tutunma problemi sperm kaynaklı değildir düşünüyorum rahimi güçlendirecek ve tutunmayı arttırıcı tedaviler vardır. Araştırma yapmalısın canım bizimde sperm morfolojisi %1 ve hareket 0 olmasına rağmen Imsı yöntemi ile 5. Gün embriyosu elde edildi inşallahh tutunma konusunda zorluk yaşamazlar
Mrb arkadaşım dr um sevinç hanimdi ben çok memnundum öncelikle dr lar bi vesile Rabbim ol derse oluyor ben hep öyle düşündüm ben Semra hanima hiç muayene olmadım kendisini tanıma şerefine bile eremedim:)) eşde sıkıntı olunca üroloji dr murat bey var önce o görüyor. Ben şehir dışından gittim birde. inşş sizede memorial vesile olur. Rabbim yardımcınız olsun bol dua edin sadaka verin imkanınız varsa kurban kesin tedavi gören arkadaslara nacizane tavsiyemmerhabalar arkadaşlar ilk kez yazıorum burdan iki kez acıbadem maslak Bülent tırasda tup bebek tedavısı oldum 6 ay arayla ıkisindende negatif sonucu aldım prblemımız eşimden kaynaklıydı sprem dusuklugu morfolojısı kotuydu hareketlı hareketsızide sıkıntılıydı mikro cip yontemıyle kaliteli spremler secıldı vs her ıkı transferımde 5.gun embryosuydu 1.kalitedeydı ama ıkısıde negatıf su anda araştırma içerisindeyım memorıal den memnunmusun hangı doktoru onerırsınız ısmını cok duyuyorum aklım da orası var ama ön görüşme vs ücrete tabı oluyomu yoksa ucretsımı yardımcı olursanız yorumlarınızla sevinirim
Biz başlamıştık canımKızlar regli döneminde gittiğimde hemen tedaviye başlanır mı? İlk muaynem olacak ve regli nin 2. Yada 3. Gününe denk geliyor tabi herhangi bir gecikme olmazsa. Bu durumda hemen tedaviye başlanırmı?
Teşekkür ederim. Randevuma daha 2 hafta var ama şimdiden çok panikteyim ilk deneme olacak. Stresliyim biraz. Birde semra hanımla ilk görüşme ücretsiz denilmiş ama ben telde ücret sorduğumda bana 450 tl dediler. Bilginiz var mı?Biz başlamıştık canım
Bize de mikrocipi uyguladılar 2. Denemede embriyolarımızın 3. Gelişimi durdu. 3. de memorial de bu ay yapıldı Imsi yöntemi uygulandı embriyolar iyi oldu bence sizde Imsi daha iyi bir yöntem en iyi sperm seçiliyor. Allah yardımcınız olsun şişli Memoriali tavsiye ederimevet 5gun embryısu 1.kalitede bızde de morflolojısı 1 hareketsiz daha fazlaydı ama hareketlide vardı microcip yontemyle ıyıler seçildi genelde 5.gune gıden bırıncı kalite oldgnda spremden dolayı deıldır dıosun 12 milyon fln cıkmısdı sprem sayımız son tedavmzde bende belkı goremedıklerı bişeler vardır yumurta sayım kalitesıde hep iyi cıkıodu işte bu cd56 ve era testi bu amaçla yapılıomuş rahım nie embryoyo kabul etmıo die tabı bıde emryolarnda genetıge gtmesı lazım bazen ondada sıkıntı oluyo onuda arasdılacak hepsi artı bı maliyet baya zor bı surecım var allah herkese yardım etsin
amin cnm işalah genelde bende semra hnm duyuyorum yazışmalarda bakalım hayırlısı siz tedavi surecındesınız sanırımMrb arkadaşım dr um sevinç hanimdi ben çok memnundum öncelikle dr lar bi vesile Rabbim ol derse oluyor ben hep öyle düşündüm ben Semra hanima hiç muayene olmadım kendisini tanıma şerefine bile eremedim:)) eşde sıkıntı olunca üroloji dr murat bey var önce o görüyor. Ben şehir dışından gittim birde. inşş sizede memorial vesile olur. Rabbim yardımcınız olsun bol dua edin sadaka verin imkanınız varsa kurban kesin tedavi gören arkadaslara nacizane tavsiyem
ımsı dedıgın nasıl oluyo ameleyatla falanmı alınıo sprem yoksa normal yontemlemı gene içinden iyileri seçiliyo sadeceBize de mikrocipi uyguladılar 2. Denemede embriyolarımızın 3. Gelişimi durdu. 3. de memorial de bu ay yapıldı Imsi yöntemi uygulandı embriyolar iyi oldu bence sizde Imsi daha iyi bir yöntem en iyi sperm seçiliyor. Allah yardımcınız olsun şişli Memoriali tavsiye ederim
Canım öyle diyorlar ama tedaviye baslayacagin için almiyorlar benden almadılar ama alsalar bile tüp bebek parasından düşüyorlar o parayiTeşekkür ederim. Randevuma daha 2 hafta var ama şimdiden çok panikteyim ilk deneme olacak. Stresliyim biraz. Birde semra hanımla ilk görüşme ücretsiz denilmiş ama ben telde ücret sorduğumda bana 450 tl dediler. Bilginiz var mı?
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Sabır versin inş. Ben bu üzüntüleri çok yaşadım. Affınıza sığınarak sormak istiyorum. Sizin durumunuz kimyasal gebelik mi? Yoksa tutunup mu düşmüş. Biraz bilgi verebilir misin? Sanırım sen önden yani 6.günde bakmıştın. Sonra iki günde bir kontrol ettirmiştin. Yanılıyor muyum? Yani merak ediyorum çünkü 6.günde kanda çıkıyor mu 5.gün transferlerinde onu merak ediyorum. Çünkü bize hep 9.günü beklememizi söylüyorlar. yani dokuzuncu gün baktırsaydın değerin düştüğünüde hiç göremeyecek miydin? Gerçekten tüp bebek tedavisinde kafamı kurcalayan çok sorular var. İnş senide bu sorularla tekrardan üzmüş olmamBebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm
Evet bizede öyle demişlerdi ama ben Semra hanima muayene olmadım ama burdaki arkadaşlardan okuduğum tedaviye başlanırsa ücretden düşüyorlarmisTeşekkür ederim. Randevuma daha 2 hafta var ama şimdiden çok panikteyim ilk deneme olacak. Stresliyim biraz. Birde semra hanımla ilk görüşme ücretsiz denilmiş ama ben telde ücret sorduğumda bana 450 tl dediler. Bilginiz var mı?
Bizim tedavi bitti şimdilik pozitif inşş Rabbim tamamına erdirir. 3 hafta sonra kalp atışını duyarız. Önceki tedavimde boş kese olduğu için çok tedirginimamin cnm işalah genelde bende semra hnm duyuyorum yazışmalarda bakalım hayırlısı siz tedavi surecındesınız sanırım
onu bilmiyorum canım henüz tedaviye başlamadığım için. başlayan arkadaşlar bu konuda sana mutlaka yardımcı olacaktır. hakkında en hayırlısı olsun inşallahbizdede sıkıntı eşimde ama bende bi prblem gorunmuo tabıkıde ama nıe tutmuo bunun arasdırılması gerekıo artık bende okudum bı kac yerden ole yorumlar kararısızım her ıkı yerlede on görüşme yapcam ona gore karar vericem işalah bıde şimdi era testı cd 56 testleri varmış bayan için bahçecide onları ıstıomuş bayandan bayada yüksek malıyetı memorıalde bu testi istiolarmı acaba
Yok spermler mikroskop altında çok fazla büyütülüp baş ve kuyruk bakımından en mükemmel spermi bulma yöntemi mikrocipden daha güvenilirımsı dedıgın nasıl oluyo ameleyatla falanmı alınıo sprem yoksa normal yontemlemı gene içinden iyileri seçiliyo sadece
hayırlı olsunnBizim tedavi bitti şimdilik pozitif inşş Rabbim tamamına erdirir. 3 hafta sonra kalp atışını duyarız. Önceki tedavimde boş kese olduğu için çok tedirginim
daha iyisi demek bzm için daha mantıklı bizde kuyruk ve basş yapılarındada sıkıntılar vardı spremın bu yöntem daha mantıklıymışYok spermler mikroskop altında çok fazla büyütülüp baş ve kuyruk bakımından en mükemmel spermi bulma yöntemi mikrocipden daha güvenilir
Aleyküm selam 9.günSelam gebelik testi kaçıncı gün yapılırsa doğru sonuç alırız 5. Gün embriyosunda
Hadi bakalım güzel haberler alalım artık sizin kaçıncı günSelam gebelik testi kaçıncı gün yapılırsa doğru sonuç alırız 5. Gün embriyosunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?