Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

evet 5gun embryısu 1.kalitede bızde de morflolojısı 1 hareketsiz daha fazlaydı ama hareketlide vardı microcip yontemyle ıyıler seçildi genelde 5.gune gıden bırıncı kalite oldgnda spremden dolayı deıldır dıosun 12 milyon fln cıkmısdı sprem sayımız son tedavmzde bende belkı goremedıklerı bişeler vardır yumurta sayım kalitesıde hep iyi cıkıodu işte bu cd56 ve era testi bu amaçla yapılıomuş rahım nie embryoyo kabul etmıo die tabı bıde emryolarnda genetıge gtmesı lazım bazen ondada sıkıntı oluyo onuda arasdılacak hepsi artı bı maliyet baya zor bı surecım var allah herkese yardım etsin

Kızlar regli döneminde gittiğimde hemen tedaviye başlanır mı? İlk muaynem olacak ve regli nin 2. Yada 3. Gününe denk geliyor tabi herhangi bir gecikme olmazsa. Bu durumda hemen tedaviye başlanırmı?

Mrb arkadaşım dr um sevinç hanimdi ben çok memnundum öncelikle dr lar bi vesile Rabbim ol derse oluyor ben hep öyle düşündüm ben Semra hanima hiç muayene olmadım kendisini tanıma şerefine bile eremedim:)) eşde sıkıntı olunca üroloji dr murat bey var önce o görüyor. Ben şehir dışından gittim birde. inşş sizede memorial vesile olur. Rabbim yardımcınız olsun bol dua edin sadaka verin imkanınız varsa kurban kesin tedavi gören arkadaslara nacizane tavsiyem

Biz başlamıştık canım
Teşekkür ederim. Randevuma daha 2 hafta var ama şimdiden çok panikteyim ilk deneme olacak. Stresliyim biraz. Birde semra hanımla ilk görüşme ücretsiz denilmiş ama ben telde ücret sorduğumda bana 450 tl dediler. Bilginiz var mı?

Bize de mikrocipi uyguladılar 2. Denemede embriyolarımızın 3. Gelişimi durdu. 3. de memorial de bu ay yapıldı Imsi yöntemi uygulandı embriyolar iyi oldu bence sizde Imsi daha iyi bir yöntem en iyi sperm seçiliyor. Allah yardımcınız olsun şişli Memoriali tavsiye ederim

amin cnm işalah genelde bende semra hnm duyuyorum yazışmalarda bakalım hayırlısı siz tedavi surecındesınız sanırım

ımsı dedıgın nasıl oluyo ameleyatla falanmı alınıo sprem yoksa normal yontemlemı gene içinden iyileri seçiliyo sadece

Canım öyle diyorlar ama tedaviye baslayacagin için almiyorlar benden almadılar ama alsalar bile tüp bebek parasından düşüyorlar o parayi

Bebeğim tutunamadı bana kızlar düşük yapiyormusum..Bu deftrr kapandı benim için. .çok Üzgünüm
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Sabır versin inş. Ben bu üzüntüleri çok yaşadım. Affınıza sığınarak sormak istiyorum. Sizin durumunuz kimyasal gebelik mi? Yoksa tutunup mu düşmüş. Biraz bilgi verebilir misin? Sanırım sen önden yani 6.günde bakmıştın. Sonra iki günde bir kontrol ettirmiştin. Yanılıyor muyum? Yani merak ediyorum çünkü 6.günde kanda çıkıyor mu 5.gün transferlerinde onu merak ediyorum. Çünkü bize hep 9.günü beklememizi söylüyorlar. yani dokuzuncu gün baktırsaydın değerin düştüğünüde hiç göremeyecek miydin? Gerçekten tüp bebek tedavisinde kafamı kurcalayan çok sorular var. İnş senide bu sorularla tekrardan üzmüş olmam

Allahtan umut kesilmez. Bir bakarsınız yine tedaviye başlamışsınız. İki tarafa da çocuğunuz olmaz denipte doğal yolla hamile kalan bir çok tanıdığım bile var. Bunlarda umut olsun hepimize. Burada olan herkesin kucağı dolsun inş.

Evet bizede öyle demişlerdi ama ben Semra hanima muayene olmadım ama burdaki arkadaşlardan okuduğum tedaviye başlanırsa ücretden düşüyorlarmis

amin cnm işalah genelde bende semra hnm duyuyorum yazışmalarda bakalım hayırlısı siz tedavi surecındesınız sanırım
Bizim tedavi bitti şimdilik pozitif inşş Rabbim tamamına erdirir. 3 hafta sonra kalp atışını duyarız. Önceki tedavimde boş kese olduğu için çok tedirginim

onu bilmiyorum canım henüz tedaviye başlamadığım için. başlayan arkadaşlar bu konuda sana mutlaka yardımcı olacaktır. hakkında en hayırlısı olsun inşallah

ımsı dedıgın nasıl oluyo ameleyatla falanmı alınıo sprem yoksa normal yontemlemı gene içinden iyileri seçiliyo sadece
Yok spermler mikroskop altında çok fazla büyütülüp baş ve kuyruk bakımından en mükemmel spermi bulma yöntemi mikrocipden daha güvenilir

Yok spermler mikroskop altında çok fazla büyütülüp baş ve kuyruk bakımından en mükemmel spermi bulma yöntemi mikrocipden daha güvenilir
daha iyisi demek bzm için daha mantıklı bizde kuyruk ve basş yapılarındada sıkıntılar vardı spremın bu yöntem daha mantıklıymış

Selam gebelik testi kaçıncı gün yapılırsa doğru sonuç alırız 5. Gün embriyosunda

Kızlar Ağustos'un 7'sinde semra unla randevum vardı biraz önce hastaneden aradılar sevinç hanım izine çıkıyor sizinle yücel bey ilgilenencek dedi bende ben semra hn dan randevu almıştım dediğimde ön görüşme yücel beyle olacak semra Hn muayene edecek dedi sizdede böylemi oldu ben semra hn mın yorumuna göre hareket edecektim son anda yoğunluğu olurda muayeneye gelemezse bilmiyorum ne yaparım bu arada aranızda yücel beye gidenler var sanırsam nasıl bir dr dur biz ilk gittiğimizde umut beyle konuştuk çokda içime sinmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…