Umut bey stajyer gibi bir şey canım salı gittiğimde Semra hanım umut aygul ve birkaç doktoru daha sınav yapıyordu çok gerginlerdi.ama yücel bey iyi bir doktor memnunlar hastaları gönül ve sevinç hanım da iyiler .beni de önce sevinç hanım muayene etti sonra Semra hanım gelip baktıKızlar Ağustos'un 7'sinde semra unla randevum vardı biraz önce hastaneden aradılar sevinç hanım izine çıkıyor sizinle yücel bey ilgilenencek dedi bende ben semra hn dan randevu almıştım dediğimde ön görüşme yücel beyle olacak semra Hn muayene edecek dedi sizdede böylemi oldu ben semra hn mın yorumuna göre hareket edecektim son anda yoğunluğu olurda muayeneye gelemezse bilmiyorum ne yaparım bu arada aranızda yücel beye gidenler var sanırsam nasıl bir dr dur biz ilk gittiğimizde umut beyle konuştuk çokda içime sinmemişti
Canım bizde sizinle aynı durumdayız 4negatifim var benimde 5. gün transferim oldu 3. gün oldu ımsı tekniğiyle en iyisi seçildi dondurulmuş denedik hepsi negatif yani dr un dediği embriyolar iyi derecede olduğu halde neden tutunma olmuyor bunu araştırılacak pgt yi önerdi hikayemiz aynı yani canım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahevet 5gun embryısu 1.kalitede bızde de morflolojısı 1 hareketsiz daha fazlaydı ama hareketlide vardı microcip yontemyle ıyıler seçildi genelde 5.gune gıden bırıncı kalite oldgnda spremden dolayı deıldır dıosun 12 milyon fln cıkmısdı sprem sayımız son tedavmzde bende belkı goremedıklerı bişeler vardır yumurta sayım kalitesıde hep iyi cıkıodu işte bu cd56 ve era testi bu amaçla yapılıomuş rahım nie embryoyo kabul etmıo die tabı bıde emryolarnda genetıge gtmesı lazım bazen ondada sıkıntı oluyo onuda arasdılacak hepsi artı bı maliyet baya zor bı surecım var allah herkese yardım etsin
d canım evet umut beyin biraz daha tecrübeye ihtiyacı var gibi yücel beye nasipmişiz telefon daki kız bizimki takım işi hepsiyle semra Hn ilgileniyor sizinlede öyle olacak dediUmut bey stajyer gibi bir şey canım salı gittiğimde Semra hanım umut aygul ve birkaç doktoru daha sınav yapıyordu çok gerginlerdi.ama yücel bey iyi bir doktor memnunlar hastaları gönül ve sevinç hanım da iyiler .beni de önce sevinç hanım muayene etti sonra Semra hanım gelip baktı
Canım ben de geçen hafta Sevinç hanımdan almıştım fakat sonradan sizdeki gibi Yücel beyle görüştüm.yarım saat arayla randevu veriyorlar.yücel bey sizin bilgilerinizi alıyor dosyamızı oluşturuyor Semra hanım sonrasında eşlik ediyor görüşmeye.yani 2 doktorla görüşmüş oluyorsunuz.ben Yücel beyi beğendim.sonrasında Emre beyle de görüştük.yani randevu alıp gidiyorsunuz fakat orda her an herşey değişebiliyor.ama genel olarak memnun kaldım.Kızlar Ağustos'un 7'sinde semra unla randevum vardı biraz önce hastaneden aradılar sevinç hanım izine çıkıyor sizinle yücel bey ilgilenencek dedi bende ben semra hn dan randevu almıştım dediğimde ön görüşme yücel beyle olacak semra Hn muayene edecek dedi sizdede böylemi oldu ben semra hn mın yorumuna göre hareket edecektim son anda yoğunluğu olurda muayeneye gelemezse bilmiyorum ne yaparım bu arada aranızda yücel beye gidenler var sanırsam nasıl bir dr dur biz ilk gittiğimizde umut beyle konuştuk çokda içime sinmemişti
Teşekkür e
d canım evet umut beyin biraz daha tecrübeye ihtiyacı var gibi yücel beye nasipmişiz telefon daki kız bizimki takım işi hepsiyle semra Hn ilgileniyor sizinlede öyle olacak dedi
Yücel beyden memnun kaldın demek çünkü eğer tam olarak oraya karar verirsek tedavi için ki bu %90 orada olacak yücel beyle devam edeceğiz yada kime denk gelirsek o dr mu olurCanım memorialin çalışma prensibi biraz farklı tüm hastaların dosyası semra hoca tarafından kontrol edilir ve mesajla ilaç dozu gönderilir. İlk muayene randevu aldığınız doktor ve semra hanım beraber giriyor. Benim doktorum emre bey ve çok memnunum
Yücel beyden memnun kaldın demek çünkü eğer tam olarak oraya karar verirsek tedavi için ki bu %90 orada olacak yücel beyle devam edeceğiz yada kime denk gelirsek o dr mu olur
Benim doktorum Yücel Bey çok iyi bir doktor çok memnun kaldık bizde başta tanımıyorduk hiç çok disiplinli ve çok kibar birisiKızlar Ağustos'un 7'sinde semra unla randevum vardı biraz önce hastaneden aradılar sevinç hanım izine çıkıyor sizinle yücel bey ilgilenencek dedi bende ben semra hn dan randevu almıştım dediğimde ön görüşme yücel beyle olacak semra Hn muayene edecek dedi sizdede böylemi oldu ben semra hn mın yorumuna göre hareket edecektim son anda yoğunluğu olurda muayeneye gelemezse bilmiyorum ne yaparım bu arada aranızda yücel beye gidenler var sanırsam nasıl bir dr dur biz ilk gittiğimizde umut beyle konuştuk çokda içime sinmemişti
Embriyoların 1. Kalite ve 5. Gün embriyosu ise tutunma problemi sperm kaynaklı değildir düşünüyorum rahimi güçlendirecek ve tutunmayı arttırıcı tedaviler vardır. Araştırma yapmalısın canım bizimde sperm morfolojisi %1 ve hareket 0 olmasına rağmen Imsı yöntemi ile 5. Gün embriyosu elde edildi inşallahh tutunma konusunda zorluk yaşamazlar
Canım Allah can verecek ki olsun bir bakıyosun aynı kişinin 5.gün embriyosu tutmuyor sonra bir sene sonra 3. Gün embriyosu tutuyor dünyaya geliyor. Ya bir de bir kadının her ay bünyesi aynı olmuyor aydan aya değişiyor hormonlar rahim kalınlığı bir sürü faktör var. Allah ol diycek ve olacak başka bir kapımız yok isteyeceğimizCanım bizim de 1.kalite hatta 6.gun embriypsuydubir tanesi 6aa 1 tanesi 5ba idi ikiside blastti yani...Sevinç hanim 2iz 3uz olabilir diyordu ama ilerlemesihala aklım almıyor...kızımda coraspin kullanmistim clexane yaninda..bunda kullandirmadilar söyledim aradım da gene de kullandirmadilar ondan mi acaba diyorum..
kızımds 6aa idi tutundu sımsıkı
olur mu canım herseyi sorabilirsinÇok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Sabır versin inş. Ben bu üzüntüleri çok yaşadım. Affınıza sığınarak sormak istiyorum. Sizin durumunuz kimyasal gebelik mi? Yoksa tutunup mu düşmüş. Biraz bilgi verebilir misin? Sanırım sen önden yani 6.günde bakmıştın. Sonra iki günde bir kontrol ettirmiştin. Yanılıyor muyum? Yani merak ediyorum çünkü 6.günde kanda çıkıyor mu 5.gün transferlerinde onu merak ediyorum. Çünkü bize hep 9.günü beklememizi söylüyorlar. yani dokuzuncu gün baktırsaydın değerin düştüğünüde hiç göremeyecek miydin? Gerçekten tüp bebek tedavisinde kafamı kurcalayan çok sorular var. İnş senide bu sorularla tekrardan üzmüş olmam
Allahtan umut kesilmez. Bir bakarsınız yine tedaviye başlamışsınız. İki tarafa da çocuğunuz olmaz denipte doğal yolla hamile kalan bir çok tanıdığım bile var. Bunlarda umut olsun hepimize. Burada olan herkesin kucağı dolsun inş.
Canım hamile kalır kalmaz kimseye söyleme yakın akraba bile olsa söyleme nazardan çok korkuyorum bende olursa inşallah olur 3 aydan sonra söyleyecem yakın arkadaşlarıma bile.olur mu canım herseyi sorabilirsin
iyi dileklerini iciniçindir teşekkür ederim
benim 6.gun dondurulmustedavisiydi evet testi 9.gun yaptırmak dediler ama ben 6.gun yaptırdım çıktı ozaman da. .9Gün de yaptırsam cikacakmis kandaki bhcg hemen düşmüyor çünkü...
6.gun 24
9.gun 66
10.gun kanamam basladi
11.gun 109 çıktı
Ve hala kanamadevam ediyor
Allah nasip eder inşaAllah canım Allahım hepimize nasip etsinKanamam devam ediyo kızlar kesilmedi hala artti hatta...
1 yıl boyu para biriktirmeye karar verdik cabucak toparlanacagim diyetleri da verecegim 15 bin TL birikmez ama borç buluruz birazini da....Bu defter kapanmadi kapanmayacak kızıma bir.kardesi çok ama çok istiyorum inşallah nasip eder Rabbim
Çok haklisin canım heyecanimizdsn soyledik bazi akraba arkadaslara hayirlisi olsun embroliyolara üzüldüm çık iyilerdi çok umutluyduk bi daha öyle olur mu ne olur bi sürü soru...ne zaman hayırlısı ise ozaman olsun sagliklica..Canım hamile kalır kalmaz kimseye söyleme yakın akraba bile olsa söyleme nazardan çok korkuyorum bende olursa inşallah olur 3 aydan sonra söyleyecem yakın arkadaşlarıma bile.
Tamam inşallah canım Allah inşallah nasip ederÇok haklisin canım heyecanimizdsn soyledik bazi akraba arkadaslara hayirlisi olsun embroliyolara üzüldüm çık iyilerdi çok umutluyduk bi daha öyle olur mu ne olur bi sürü soru...ne zaman hayırlısı ise ozaman olsun sagliklica..
Inşallah sizlerden güzel haberler gelir..
Bize.soyle ama tamam mi :)
Canım öyle düşünüp kendini üzme olmasinada olmamasınada bişeyler sebep. inşş en kisa zamanda tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olur. Rabbim yeterki ol desin
Anladım canım ben diğer memnun kalan arkadaşla karıştırdım galiba bizde bir görüşelim bakalım ne olur sonuçYücel bey bir kere muayene etti pazar gününe denk geldiği için çok elektrik alamadım ama Emre bey çok pozitifti. Tedavi boyunca hastane ile ilgili herhangi bir olumsuz düşünce oluşmadı hep içim rahat bir şekilde gittim ticaret mantığı ile yaklaşmıyorlar hastalarına iyi yanlarından biri de bu. Biz genetik tanı da yaptırdık 4 tane embriyo sağlam çıktı duyduğum kadarıyla Türkiyedeki en iyi laboratuvarlardan biri
Allah yar ve yardımcınız olsun canım inşallah hayırlısıyla kızının bir kardeşi olur rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versinKanamam devam ediyo kızlar kesilmedi hala artti hatta...
1 yıl boyu para biriktirmeye karar verdik cabucak toparlanacagim diyetleri da verecegim 15 bin TL birikmez ama borç buluruz birazini da....Bu defter kapanmadi kapanmayacak kızıma bir.kardesi çok ama çok istiyorum inşallah nasip eder Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?