Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Umut bey stajyer gibi bir şey canım salı gittiğimde Semra hanım umut aygul ve birkaç doktoru daha sınav yapıyordu çok gerginlerdi.ama yücel bey iyi bir doktor memnunlar hastaları gönül ve sevinç hanım da iyiler .beni de önce sevinç hanım muayene etti sonra Semra hanım gelip baktı

Canım bizde sizinle aynı durumdayız 4negatifim var benimde 5. gün transferim oldu 3. gün oldu ımsı tekniğiyle en iyisi seçildi dondurulmuş denedik hepsi negatif yani dr un dediği embriyolar iyi derecede olduğu halde neden tutunma olmuyor bunu araştırılacak pgt yi önerdi hikayemiz aynı yani canım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Teşekkür e
d canım evet umut beyin biraz daha tecrübeye ihtiyacı var gibi yücel beye nasipmişiz telefon daki kız bizimki takım işi hepsiyle semra Hn ilgileniyor sizinlede öyle olacak dedi

Canım ben de geçen hafta Sevinç hanımdan almıştım fakat sonradan sizdeki gibi Yücel beyle görüştüm.yarım saat arayla randevu veriyorlar.yücel bey sizin bilgilerinizi alıyor dosyamızı oluşturuyor Semra hanım sonrasında eşlik ediyor görüşmeye.yani 2 doktorla görüşmüş oluyorsunuz.ben Yücel beyi beğendim.sonrasında Emre beyle de görüştük.yani randevu alıp gidiyorsunuz fakat orda her an herşey değişebiliyor.ama genel olarak memnun kaldım.

Teşekkür e

d canım evet umut beyin biraz daha tecrübeye ihtiyacı var gibi yücel beye nasipmişiz telefon daki kız bizimki takım işi hepsiyle semra Hn ilgileniyor sizinlede öyle olacak dedi

Canım memorialin çalışma prensibi biraz farklı tüm hastaların dosyası semra hoca tarafından kontrol edilir ve mesajla ilaç dozu gönderilir. İlk muayene randevu aldığınız doktor ve semra hanım beraber giriyor. Benim doktorum emre bey ve çok memnunum

Yücel beyden memnun kaldın demek çünkü eğer tam olarak oraya karar verirsek tedavi için ki bu %90 orada olacak yücel beyle devam edeceğiz yada kime denk gelirsek o dr mu olur

Yücel beyden memnun kaldın demek çünkü eğer tam olarak oraya karar verirsek tedavi için ki bu %90 orada olacak yücel beyle devam edeceğiz yada kime denk gelirsek o dr mu olur

Yücel bey bir kere muayene etti pazar gününe denk geldiği için çok elektrik alamadım ama Emre bey çok pozitifti. Tedavi boyunca hastane ile ilgili herhangi bir olumsuz düşünce oluşmadı hep içim rahat bir şekilde gittim ticaret mantığı ile yaklaşmıyorlar hastalarına iyi yanlarından biri de bu. Biz genetik tanı da yaptırdık 4 tane embriyo sağlam çıktı duyduğum kadarıyla Türkiyedeki en iyi laboratuvarlardan biri

Kasıklarım da ara sıra ağrı ve batma oluyo özellikler ayaktayken korkuyorum adet olucam diye

Benim doktorum Yücel Bey çok iyi bir doktor çok memnun kaldık bizde başta tanımıyorduk hiç çok disiplinli ve çok kibar birisi

Canım bizim de 1.kalite hatta 6.gun embriypsuydubir tanesi 6aa 1 tanesi 5ba idi ikiside blastti yani...Sevinç hanim 2iz 3uz olabilir diyordu ama ilerlemesi hala aklım almıyor...kızımda coraspin kullanmistim clexane yaninda..bunda kullandirmadilar söyledim aradım da gene de kullandirmadilar ondan mi acaba diyorum..
kızımds 6aa idi tutundu sımsıkı

Kanamam devam ediyo kızlar kesilmedi hala artti hatta...

1 yıl boyu para biriktirmeye karar verdik cabucak toparlanacagim diyetleri da verecegim 15 bin TL birikmez ama borç buluruz birazini da....Bu defter kapanmadi kapanmayacak kızıma bir.kardesi çok ama çok istiyorum inşallah nasip eder Rabbim

Canım Allah can verecek ki olsun bir bakıyosun aynı kişinin 5.gün embriyosu tutmuyor sonra bir sene sonra 3. Gün embriyosu tutuyor dünyaya geliyor. Ya bir de bir kadının her ay bünyesi aynı olmuyor aydan aya değişiyor hormonlar rahim kalınlığı bir sürü faktör var. Allah ol diycek ve olacak başka bir kapımız yok isteyeceğimiz

olur mu canım herseyi sorabilirsin
iyi dileklerini iciniçindir teşekkür ederim

benim 6.gun dondurulmustedavisiydi evet testi 9.gun yaptır dediler ama ben 6.gun yaptırdım çıktı ozaman da. .9​
Gün de yaptırsam cikacakmis kandaki bhcg hemen düşmüyor çünkü...
6.gun 24
9.gun 66
10.gun kanamam basladi
11.gun 109 çıktı
Ve hala kanamadevam ediyor

Canım hamile kalır kalmaz kimseye söyleme yakın akraba bile olsa söyleme nazardan çok korkuyorum bende olursa inşallah olur 3 aydan sonra söyleyecem yakın arkadaşlarıma bile.

Allah nasip eder inşaAllah canım Allahım hepimize nasip etsin

Canım hamile kalır kalmaz kimseye söyleme yakın akraba bile olsa söyleme nazardan çok korkuyorum bende olursa inşallah olur 3 aydan sonra söyleyecem yakın arkadaşlarıma bile.
Çok haklisin canım heyecanimizdsn soyledik bazi akraba arkadaslara hayirlisi olsun embroliyolara üzüldüm çık iyilerdi çok umutluyduk bi daha öyle olur mu ne olur bi sürü soru...ne zaman hayırlısı ise ozaman olsun sagliklica..
Inşallah sizlerden güzel haberler gelir..
Bize.soyle ama tamam mi :)

Tamam inşallah canım Allah inşallah nasip eder

Anladım canım ben diğer memnun kalan arkadaşla karıştırdım galiba bizde bir görüşelim bakalım ne olur sonuç
takip eden dr sabit mi yoksa hep değişiyorum semra hn soyadı gibi ekibin kahramanı onu anladım yani drun bellimi biz ilk umut beyle görüştük dosyamız onda hatta eğer drumuz sabitse istediğimize geçebiliyormuyuz birde ticari bakmamalarını bizde farkettik hatta memorial deki görüşmeden önce biz bahçeci de güvenç beyle idi ve bana bir sürü miyomun var açık ameliyat gerekli vs o gün adetimin ilk günüydü gel hemen başlayalım embriyoları dondururuz vs bizim üzerimizde bir baskı oluşturdu düşünüp karar verin bile demiyor bu ay foliküllerin çok iyi bi dahaki ay böyle olmayabilir filan bir an daha açık ameliyat şokunu atlatamadan bizi hemen tedaviye yönlendirdi biz bi düşünelim deyincede yüzü düştü oysaki o merkeze ne umutlarla gitmiştim başarı oranı yüksek diye bize fazla ticari geldi açıkçası belkide böyle olması gerekliydi orası bizim için hayırlı değildi ve bu şekilde bir görüşme oldu çok dua ederek gittim çok uzattım hakkını helal et canım içim dolmuş

Allah yar ve yardımcınız olsun canım inşallah hayırlısıyla kızının bir kardeşi olur rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…