Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar siz ne durumdasinkz..yazın biraz.

Kavimlergocu canım iptal mi senin tedavi ne olacak şimdi Haber var.mi..

Eşimle konuştuk uzun uzun yeniden denerim üzülme para biriktirirz diyor..Günlük kiralık ev tutarız 15 gün kadar kalmakgerekiyor orada..anneni de alırız hem gezer hem tedavi oluruz diyor..toparlanmama çok yardım etti bu sözler sagolsun

Kızlar siz ne durumdasinkz..yazın biraz.

Kavimlergocu canım iptal mi senin tedavi ne olacak şimdi Haber var.mi..
Ben gün sayıyorum bakalım salı günü test yapıcaz inşaallah kanama falan olmam olumlu sonuçlada evime geri dönerim işi gücü herşeyi bıraktık önceliğimiz bu oldu şimdilik bi sıkıntı yok

merhaba,
memorial bence de doğru tercih, sakın aklınızda soru işareti olmasın.
sabit bir dr yok. benim tedavimi kahraman bey ve emre bey ağırlıklı olmak üzere yücel bey ve betül hanım 4'ü birlikte takip etmişti. dosyalar zaten doktorlarda durmuyor, o gün hangi dr ilgilenecekse dosya ona iletiliyor. zaten Semra Hanım tüm hastaların takibin yapıp, hangi yöntemlerin ve ilaçların uygulanacağına karar veriyor. sizinle hiç yüz yüze görüşmemiş olsa bile dosyaların hepsiyle ilgileniyor yani.
hakkınızda hayırlısı olsun, allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah.

Canım sen nerden gelmiştin tedaviye sorununuz neydi? Pes etme olacak inşallah. .. son zamanda çok düşük haberi var bu topikte acaba tüp bebekler çabuk mu düşüyor .bir de sen iki embriyo için nasıl ikna ettin

Çok teşekkür ederim.
Değerleriniz ne güzel çıkmış halbuki. Bunda da vardır bir hayır demek en doğrusu en teselli edicisi. Bende kendime aynını diyorum. İnş kızınıza en hayırlı zamanda bir kardeş nasip eder Allah. Düşük kanaması yoğun olur ve inş bir operasyona gerek kalmaz. Çok gemiş olsun tekrardan.

kızlar benim iki kaybım oldu birinde hcg düzenli artış sağlamadı ve kese haftasına göre çok küçüktü ikincisinde hcg artışı beklenenden daha iyi katladı fakat kese yine gelişmedi. ikisinde de kalp atışını bir kere aldık ama sonrasında 7,5 haftadayken herşey bitti. kan pıhtılaşması çıktı ilk hamileliğimde kan sulandırıcı kullanmadım düşüğü ona bağlamıştım ama ikincisinde clexane kullanmama rağmen yine olmadı. Acaba bağışıklık sistemi ile alakalı bir durum olabilir mi ?? bazı vücutkar bebeği yabancı madde olarak algılayıp beslenmemesi için savaş açıyormuş. böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmamız gerekiyor

Ben değil ama kuzenim aynı şeyi yaşıyor 3 tane 7 haftalık düşüğü var. Hepsinde kalp atışı aldıktan sonra oldu o da clexane kullandı ama olmadı protein c ve protein s düşüklüğü var ve faktör 5 mutasyon. Normal yolla hamile kalıyor o siz tüp bebekle mi hamile kalmıştınız o da tüp bebek yaptırıp pgt falan yaptırmayı düşünüyor ama işe yarar mı o da bilmiyor

Onun serumu varmış transferden önce yapıyorsun hastaneye sor bence var mı ? Acibademde var her hastaya yapıyormuş

ilk gebelik aşılama ile ama ikincisi hiç bir tedavi uygulanmadan oldu. pıhtılaşma hafif düzeyde çıktı folik asit desteğinin yeterli olacağı söylendi ama her ihtimale karşı transferden hemen sonra sulandırıcı iğne ve aspirin kullandırtacaklar. biz de tüp bebek yaptırmaya karar verdik tekrar yaşamamak için semra hoca pgt yapılmasının uygun olacağını söyledi. şuan 4 embriyo sağlam çıktı transfer gününü bekliyorum.

Nasıl bir şey tek kullanımlık mı sadece acıbademde mi varmış
Canım adı intra lipid serum . Bazı kadın vücutları embriyoyu kabul etmiyor yabancı madde sanıp dışarı atıyor. Bu serum bağışıklık sistemini zayıflatıyor vücut embriyoyu atamıyor.ben hiç hamile kalmadığım için bunun bende olup olmadığını bilmiyorum.ama acibadem tüm hastalara uyguluyormus bi sayfada gördüm.

Hımm bize de yapsalar ya bir zararı yoksa

İnşallah hiç problemsiz gebeliğiniz geçer yavrularınızı kucağınıza alırsınız kuzenimde sizin yolu izler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…