Allah yar ve yardımcınız olsun canım inşallah hayırlısıyla kızının bir kardeşi olur rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin
Ben gün sayıyorum bakalım salı günü test yapıcaz inşaallah kanama falan olmam olumlu sonuçlada evime geri dönerim işi gücü herşeyi bıraktık önceliğimiz bu oldu şimdilik bi sıkıntı yokKızlar siz ne durumdasinkz..yazın biraz.
Kavimlergocu canım iptal mi senin tedavi ne olacak şimdi Haber var.mi..
Anladım canım ben diğer memnun kalan arkadaşla karıştırdım galiba bizde bir görüşelim bakalım ne olur sonuç
takip eden dr sabit mi yoksa hep değişiyorum semra hn soyadı gibi ekibin kahramanı onu anladım yani drun bellimi biz ilk umut beyle görüştük dosyamız onda hatta eğer drumuz sabitse istediğimize geçebiliyormuyuz birde ticari bakmamalarını bizde farkettik hatta memorial deki görüşmeden önce biz bahçeci de güvenç beyle idi ve bana bir sürü miyomun var açık ameliyat gerekli vs o gün adetimin ilk günüydü gel hemen başlayalım embriyoları dondururuz vs bizim üzerimizde bir baskı oluşturdu düşünüp karar verin bile demiyor bu ay foliküllerin çok iyi bi dahaki ay böyle olmayabilir filan bir an daha açık ameliyat şokunu atlatamadan bizi hemen tedaviye yönlendirdi biz bi düşünelim deyincede yüzü düştü oysaki o merkeze ne umutlarla gitmiştim başarı oranı yüksek diye bize fazla ticari geldi açıkçası belkide böyle olması gerekliydi orası bizim için hayırlı değildi ve bu şekilde bir görüşme oldu çok dua ederek gittim çok uzattım hakkını helal et canım içim dolmuş
Canım sen nerden gelmiştin tedaviye sorununuz neydi? Pes etme olacak inşallah. .. son zamanda çok düşük haberi var bu topikte acaba tüp bebekler çabuk mu düşüyor .bir de sen iki embriyo için nasıl ikna ettinEşimle konuştuk uzun uzun yeniden denerim üzülme para biriktirirz diyor..Günlük kiralık ev tutarız 15 gün kadar kalmakgerekiyor orada..anneni de alırız hem gezer hem tedavi oluruz diyor..toparlanmama çok yardım etti bu sözler sagolsun
Çok teşekkür ederim.olur mu canım herseyi sorabilirsin
iyi dileklerini iciniçindir teşekkür ederim
benim 6.gun dondurulmustedavisiydi evet testi 9.gun yaptır dediler ama ben 6.gun yaptırdım çıktı ozaman da. .9Gün de yaptırsam cikacakmis kandaki bhcg hemen düşmüyor çünkü...
6.gun 24
9.gun 66
10.gun kanamam basladi
11.gun 109 çıkt
Ve hala kanamadevam ediyor
Canım olmaz rahat ol bende önceki tedavimde stres olmuştum bu saat konusunda drda bir saat o kadar sorun değil demişti.Kızlar bugün yağmurdan dolayı cetrodite ignemi bir saat geç vurdum bir şey olur mu ya
TAMAM canım sağol :)Canım olmaz rahat ol bende önceki tedavimde stres olmuştum bu saat konusunda drda bir saat o kadar sorun değil demişti.
Ben değil ama kuzenim aynı şeyi yaşıyor 3 tane 7 haftalık düşüğü var. Hepsinde kalp atışı aldıktan sonra oldu o da clexane kullandı ama olmadı protein c ve protein s düşüklüğü var ve faktör 5 mutasyon. Normal yolla hamile kalıyor o siz tüp bebekle mi hamile kalmıştınız o da tüp bebek yaptırıp pgt falan yaptırmayı düşünüyor ama işe yarar mı o da bilmiyorkızlar benim iki kaybım oldu birinde hcg düzenli artış sağlamadı ve kese haftasına göre çok küçüktü ikincisinde hcg artışı beklenenden daha iyi katladı fakat kese yine gelişmedi. ikisinde de kalp atışını bir kere aldık ama sonrasında 7,5 haftadayken herşey bitti. kan pıhtılaşması çıktı ilk hamileliğimde kan sulandırıcı kullanmadım düşüğü ona bağlamıştım ama ikincisinde clexane kullanmama rağmen yine olmadı. Acaba bağışıklık sistemi ile alakalı bir durum olabilir mi ?? bazı vücutkar bebeği yabancı madde olarak algılayıp beslenmemesi için savaş açıyormuş. böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmamız gerekiyor
Onun serumu varmış transferden önce yapıyorsun hastaneye sor bence var mı ? Acibademde var her hastaya yapıyormuşkızlar benim iki kaybım oldu birinde hcg düzenli artış sağlamadı ve kese haftasına göre çok küçüktü ikincisinde hcg artışı beklenenden daha iyi katladı fakat kese yine gelişmedi. ikisinde de kalp atışını bir kere aldık ama sonrasında 7,5 haftadayken herşey bitti. kan pıhtılaşması çıktı ilk hamileliğimde kan sulandırıcı kullanmadım düşüğü ona bağlamıştım ama ikincisinde clexane kullanmama rağmen yine olmadı. Acaba bağışıklık sistemi ile alakalı bir durum olabilir mi ?? bazı vücutkar bebeği yabancı madde olarak algılayıp beslenmemesi için savaş açıyormuş. böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmamız gerekiyor
Nasıl bir şey tek kullanımlık mı sadece acıbademde mi varmışOnun serumu varmış transferden önce yapıyorsun hastaneye sor bence var mı ? Acibademde var her hastaya yapıyormuş
Ben değil ama kuzenim aynı şeyi yaşıyor 3 tane 7 haftalık düşüğü var. Hepsinde kalp atışı aldıktan sonra oldu o da clexane kullandı ama olmadı protein c ve protein s düşüklüğü var ve faktör 5 mutasyon. Normal yolla hamile kalıyor o siz tüp bebekle mi hamile kalmıştınız o da tüp bebek yaptırıp pgt falan yaptırmayı düşünüyor ama işe yarar mı o da bilmiyor
Canım adı intra lipid serum . Bazı kadın vücutları embriyoyu kabul etmiyor yabancı madde sanıp dışarı atıyor. Bu serum bağışıklık sistemini zayıflatıyor vücut embriyoyu atamıyor.ben hiç hamile kalmadığım için bunun bende olup olmadığını bilmiyorum.ama acibadem tüm hastalara uyguluyormus bi sayfada gördüm.Nasıl bir şey tek kullanımlık mı sadece acıbademde mi varmış
Hımm bize de yapsalar ya bir zararı yoksaCanım adı intra lipid serum . Bazı kadın vücutları embriyoyu kabul etmiyor yabancı madde sanıp dışarı atıyor. Bu serum bağışıklık sistemini zayıflatıyor vücut embriyoyu atamıyor.ben hiç hamile kalmadığım için bunun bende olup olmadığını bilmiyorum.ama acibadem tüm hastalara uyguluyormus bi sayfada gördüm.
İnşallah hiç problemsiz gebeliğiniz geçer yavrularınızı kucağınıza alırsınız kuzenimde sizin yolu izlerilk gebelik aşılama ile ama ikincisi hiç bir tedavi uygulanmadan oldu. pıhtılaşma hafif düzeyde çıktı folik asit desteğinin yeterli olacağı söylendi ama her ihtimale karşı transferden hemen sonra sulandırıcı iğne ve aspirin kullandırtacaklar. biz de tüp bebek yaptırmaya karar verdik tekrar yaşamamak için semra hoca pgt yapılmasının uygun olacağını söyledi. şuan 4 embriyo sağlam çıktı transfer gününü bekliyorum.
Bi kerelik değil haftalık yada aylık bi serumdu sanırım pahalı sanırım.belki memorialde vardır haberim yok .Hımm bize de yapsalar ya bir zararı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?