- 18 Temmuz 2017
- 159
- 195
- 23
İnşallah hiç problemsiz gebeliğiniz geçer yavrularınızı kucağınıza alırsınız kuzenimde sizin yolu izler
Hımm bize de yapsalar ya bir zararı yoksa
Hımm bize de yapsalar ya bir zararı yoksa
Benim 2 embriyom vardı 2sinide istedigimde ısrar ettim cnm yaşım 35 onlar da bu yuzdenbelkide tamam dediler..bir daha gidersem de en az 2 isterim tabi yeterli embriyom olursaCanım sen nerden gelmiştin tedaviye sorununuz neydi? Pes etme olacak inşallah. .. son zamanda çok düşük haberi var bu topikte acaba tüp bebekler çabuk mu düşüyor .bir de sen iki embriyo için nasıl ikna ettin
Ilk kontrolegittim adetin 2.gunuDondurulmuş embriyo transfer olup İstanbul dışında oturanlar nasıl oldu transferiniz sürekli kontrol olması gerekiyor mu nasıl yaptınız hiç bilgi verilmedi bize yarın hastaneyi arayacam
Tedaviniz insallah olumlu sonuclanir.4 embryoya nekadar pgt ucreti odediniz aceba?ilk gebelik aşılama ile ama ikincisi hiç bir tedavi uygulanmadan oldu. pıhtılaşma hafif düzeyde çıktı folik asit desteğinin yeterli olacağı söylendi ama her ihtimale karşı transferden hemen sonra sulandırıcı iğne ve aspirin kullandırtacaklar. biz de tüp bebek yaptırmaya karar verdik tekrar yaşamamak için semra hoca pgt yapılmasının uygun olacağını söyledi. şuan 4 embriyo sağlam çıktı transfer gününü bekliyorum.
6.gunu degeriniz 24 cikmis ya o transfer oldugu gunmu hemen bakildi 6.gunden kastiniz omudur?olur mu canım herseyi sorabilirsin
iyi dileklerini iciniçindir teşekkür ederim
benim 6.gun dondurulmustedavisiydi evet testi 9.gun yaptır dediler ama ben 6.gun yaptırdım çıktı ozaman da. .9Gün de yaptırsam cikacakmis kandaki bhcg hemen düşmüyor çünkü...
6.gun 24
9.gun 66
10.gun kanamam basladi
11.gun 109 çıktı
Ve hala kanamadevam ediyor
Masallah me kadar guzel Rabbim eslerimizi basimizdan eksik etmezin.gunluk kiralik evler nasil oluyoki fiyatlari nedir bi bilginiz varmi?Eşimle konuştuk uzun uzun yeniden denerim üzülme para biriktirirz diyor..Günlük kiralık ev tutarız 15 gün kadar kalmakgerekiyor orada..anneni de alırız hem gezer hem tedavi oluruz diyor..toparlanmama çok yardım etti bu sözler sagolsun
sizin diğer tedavileriniz nerde olmuşdu 4 dü aynı merkezde mı memorıali yenımı denıyceksnız embryoları oluşdurup pgt yapılacak yani memorıalde başka ne onerdı rahım neden kabuletmıomus embryoların kaliteli olmasına rağmenCanım bizde sizinle aynı durumdayız 4negatifim var benimde 5. gün transferim oldu 3. gün oldu ımsı tekniğiyle en iyisi seçildi dondurulmuş denedik hepsi negatif yani dr un dediği embriyolar iyi derecede olduğu halde neden tutunma olmuyor bunu araştırılacak pgt yi önerdi hikayemiz aynı yani canım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
bahçecide var ama once bı test yapılıo sizden ona gore karar verılıyo herkese direk yapmak saçma geliyor fıyatlarıda yüksek baya forumda okudum bahcecinın era testı ve cd56 bu ıkı test cok onemliymıs bayan içinNasıl bir şey tek kullanımlık mı sadece acıbademde mi varmış
Tedaviniz insallah olumlu sonuclanir.4 embryoya nekadar pgt ucreti odediniz aceba?
Canım bende ilk muayeneyı bulunduğum şehirde oldum ikinciye Memoriala gittim. Beni 3 defa çağırdılar yakın takibe alacağız dediler benim bi yumurta büyümüş onun çatlamasina göre transfer tarihi belirlendi.Dondurulmuş embriyo transfer olup İstanbul dışında oturanlar nasıl oldu transferiniz sürekli kontrol olması gerekiyor mu nasıl yaptınız hiç bilgi verilmedi bize yarın hastaneyi arayacam
Günaydın arkadaşım ben hiç belirti yaşamadim halada yok ben kendimi çok üzdüm belirti yok tutmadı diye son günlerim ağlama nöbetiyle geçti rüyamda bile negatif sonuç aldığımı gördüm testede umutsuz gitmiştim.Günaydın embriyosu tutunan arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum tutunduğuna dair belirtileriniz varmıydı yada hiç belirti yaşamayanda oldumu
Yani embryo 12 gunlukken oluyor.valla Allah yardimcimiz olsun canim cok zor ne diyeyim kimsemizin olmamasida cok kötü.Transfer gününden sonra 6.gunde 24 çıktı canım. .
Günlük kiralık evler oluyor günlüğü 150 tl mesela 15 gün kalan 2.250 yapıyor 100 den bulsak ki bu biraz zor 1500yapiyor
Tskkr ederm canm.embryo toplu olunca indirim yapilmiyormu.7 taneyidemi tek fiyattan hesaplandi?sizdeki sorun neydi aceba?inşallah canım pgt ücreti embriyo başına 295 dolar 7 tane yolladık biz 3 ü sağlıksız çıktı 23 kromozomun tamamına bakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?