- 9 Şubat 2014
- 368
- 645
- 53
Canım bugün de çok ısrar ettim ilk denemen yaşın 29 olmaz dedi . Başarısız denemeleri olanlara ve 35 yaşında olanlara yapıyoruz diyor. Ikiz çocuk istemiyoruz dediBenim 2 embriyom vardı 2sinide istedigimde ısrar ettim cnm yaşım 35 onlar da bu yuzdenbelkide tamam dediler..bir daha gidersem de en az 2 isterim tabi yeterli embriyom olursa
Tüp Bebekler normal gebeliklere göre. Daha hassas tabi düşük oraniolarak fazla olabilir
Zonguldak'ta yaşıyorum ben cnm ailem ankarada.. tedavi zamanı ankaradan geldim
Tskkr ederm canm.embryo toplu olunca indirim yapilmiyormu.7 taneyidemi tek fiyattan hesaplandi?sizdeki sorun neydi aceba?
Bence de kullanman gerekir gibi duruyor canım transferle birlikte başlanıyor normaldeBende de faktör v mutasyon var heterozigot kızımda iğne ve aspirin kullandim şimdi aspirin vermediler çok pişmanım keske onları dinlemesem ve kullansaydim..
Peki ne istiyorlar yani hangi bilgileri sadece rahim kalınlığı miIlk kontrolegittim adetin 2.gunu
Recete yazdılar sonra 7-8 gün so ra bulundugum yerde bir kadın dogumcu da muayene olup sonucu hastaneye faxladim...
Hastane de tekrar arayip transfer gününü söyledi ve gittik 1 gece kaldık döndük ankaraya
Toplamda 2 kez gitmiş olduk istanbula..
Ilk muayeneye yani adetin 2.günü olanına bile gelmeyebilirsiniz dediler ..sadece transfere gitmek te yeterli oluyormus
Sadece clexanekullandimBence de kullanman gerekir gibi duruyor canım transferle birlikte başlanıyor normalde
Rahim kalınlığı ve yumurtalar baskilanmismi diye Dr bakıyor bilgileri yazıyor faxliyorsnPeki ne istiyorlar yani hangi bilgileri sadece rahim kalınlığı mi
Canım yarın iletilip iletilmedigini nerden bileceğiz dönüş yapacaklar miŞimdi aradım hemşireyi adetin ikinci günü bizi arayacaksınız dedi yapılacak kan testi ve ultrason hakkında bilgi vereceğiz dedi sonra yaptınız testlerin sonuçlarını bize faxlayacaksınız dedi. Belli aralıklarla kontrol olup faxlayacakmışım. Estrofem ve crion jel dışında başka birşey yokmuş transfer için onları satın almıştım zaten 2. Gün kullanmaya başlayacam
Evet yasin genç canım..ilk deneme bir de yapmazlar 2 transferi bu merkezde...Canım bugün de çok ısrar ettim ilk denemen yaşın 29 olmaz dedi . Başarısız denemeleri olanlara ve 35 yaşında olanlara yapıyoruz diyor. Ikiz çocuk istemiyoruz dedi
Onlar donus yapıyorlar canım..ben hep faxlayuruttum islemleriCanım yarın iletilip iletilmedigini nerden bileceğiz dönüş yapacaklar mi
Yaaa hep bi belirti aramaya çalışıyorum kendimde ilaçlardan dolayıda olduğunu bilsemde acaba tutmuşmudur bu sefer benimlemidir diye düşünmeden edemiyorum süreklide kontrol edesim var acaba kanama oldum mu olcam mı diye allah bu mübarek cuma günü hürmetine bekleyen herkesi sevindirsinGünaydın arkadaşım ben hiç belirti yaşamadim halada yok ben kendimi çok üzdüm belirti yok tutmadı diye son günlerim ağlama nöbetiyle geçti rüyamda bile negatif sonuç aldığımı gördüm testede umutsuz gitmiştim.
Canım biz ilk tedaviyi medical parkta olduk diğer üçünü de bahçeci Umutüpbebk de olduk biri 5. gündü olmadı sonuncusu dondurulmuşdu 2embriyo verildi oda tutmadı memorial de bunun üzerine gidilecek galiba bize önerilenler Rahime ışıklı kamerayla bakılması ve transfer öncesi Rahime çizik atmak birde embriyoların durumuna göre pgt yapılacak ama henüz semra hn la görüşmem olmadı Ağustos'un 7sinde. Bakalım o başka neler söylersizin diğer tedavileriniz nerde olmuşdu 4 dü aynı merkezde mı memorıali yenımı denıyceksnız embryoları oluşdurup pgt yapılacak yani memorıalde başka ne onerdı rahım neden kabuletmıomus embryoların kaliteli olmasına rağmen
memorialde çok uygun 295 usdinşallah canım pgt ücreti embriyo başına 295 dolar 7 tane yolladık biz 3 ü sağlıksız çıktı 23 kromozomun tamamına bakıldı
KACıncı günde yollanıyorlar Balımm 5. GÜNE ulaşanlar mı gidebiliyorinşallah canım pgt ücreti embriyo başına 295 dolar 7 tane yolladık biz 3 ü sağlıksız çıktı 23 kromozomun tamamına bakıldı
KACıncı günde yollanıyorlar Balımm 5. GÜNE ulaşanlar mı gidebiliyor
Anladım canm sağolasınevet canım 5. güne ulaşanlar gönderildi diğer gelişimi yavaş olanlar biyopsiyi kaldırmaz dediler bir de 5. güne ulaşanlarda hücre sayısı fazla olduğu için biyopsi yapılırken hayati hücrelere dokunulmuyor ve 4 , 5 tane hücre incelemesi yapılarak bir hücrede olmayan bozukluğu başkasında tespit edebiliyorlar
Aminnn inşşş ben netteki belirti yaşamayanlarin yorumları ezberlediydim artık:) bu arada estrofem kullandığımız için adet olmuyor.Yaaa hep bi belirti aramaya çalışıyorum kendimde ilaçlardan dolayıda olduğunu bilsemde acaba tutmuşmudur bu sefer benimlemidir diye düşünmeden edemiyorum süreklide kontrol edesim var acaba kanama oldum mu olcam mı diye allah bu mübarek cuma günü hürmetine bekleyen herkesi sevindirsin
umut tupbebek bahcecıye bağlı bi yer deılmı neden arasdırma yapmadan 3 tedabıyıde normal yol izlemiş su an orda aktıf alan cd56 ve era testıymıs mustafa beyın hastaları ozellikle kaliteli olup neden tutunmamasıyla ilgili bide hıstereskopi falan işte rahıme kamerayla ıncelenıomus yöntem cokda hepsi maddiyatlı baya yüksek rakamlar goruşun bakalım onlar ne dicek size 4 negatiften sonra allah yardımcın olsunCanım biz ilk tedaviyi medical parkta olduk diğer üçünü de bahçeci Umutüpbebk de olduk biri 5. gündü olmadı sonuncusu dondurulmuşdu 2embriyo verildi oda tutmadı memorial de bunun üzerine gidilecek galiba bize önerilenler Rahime ışıklı kamerayla bakılması ve transfer öncesi Rahime çizik atmak birde embriyoların durumuna göre pgt yapılacak ama henüz semra hn la görüşmem olmadı Ağustos'un 7sinde. Bakalım o başka neler söyler
başka bir merkezde Prof bir dr histereskopi önerdi birde era testini önerdi era testide 1000€ bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?