Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba. Ben başka bir merkezde tüp bebek yaptırdım şehirdışında çok şükür pozitif oldu kontrollere memleketimde gidiyorum sizlere sorum şu transferden sonda estrofem kullandınızmı kullandıysanız da kaçıncı haftaya kadar kullandırdı doktorunuz

Canım bugün de çok ısrar ettim ilk denemen yaşın 29 olmaz dedi . Başarısız denemeleri olanlara ve 35 yaşında olanlara yapıyoruz diyor. Ikiz çocuk istemiyoruz dedi

Tskkr ederm canm.embryo toplu olunca indirim yapilmiyormu.7 taneyidemi tek fiyattan hesaplandi?sizdeki sorun neydi aceba?

indirim yapılmıyor canım ama pgt yönteminde 9 kromozama bakılıyormuş normalde bana gönderilen raporda ngs yapıldığı yazıyor normalde başka merkezlerde 500 dolar gibi rakamlar dönüyor.
eşimde ve bende sorun yok normal yolla hamile de kaldım ama bebek belirli bir haftaya gelince gelişimi duruyor bu yüzden genetik tanı yapılması uygun görüldü

Peki ne istiyorlar yani hangi bilgileri sadece rahim kalınlığı mi

Şimdi aradım hemşireyi adetin ikinci günü bizi arayacaksınız dedi yapılacak kan testi ve ultrason hakkında bilgi vereceğiz dedi sonra yaptınız testlerin sonuçlarını bize faxlayacaksınız dedi. Belli aralıklarla kontrol olup faxlayacakmışım. Estrofem ve crion jel dışında başka birşey yokmuş transfer için onları satın almıştım zaten 2. Gün kullanmaya başlayacam

Canım yarın iletilip iletilmedigini nerden bileceğiz dönüş yapacaklar mi

Canım bugün de çok ısrar ettim ilk denemen yaşın 29 olmaz dedi . Başarısız denemeleri olanlara ve 35 yaşında olanlara yapıyoruz diyor. Ikiz çocuk istemiyoruz dedi
Evet yasin genç canım..ilk deneme bir de yapmazlar 2 transferi bu merkezde...

Önceden3 bile yapılıyordu yasalar değişmiş sanırım sağlık bakanlığı şartları zorlastirmis..

Yaaa hep bi belirti aramaya çalışıyorum kendimde ilaçlardan dolayıda olduğunu bilsemde acaba tutmuşmudur bu sefer benimlemidir diye düşünmeden edemiyorum süreklide kontrol edesim var acaba kanama oldum mu olcam mı diye allah bu mübarek cuma günü hürmetine bekleyen herkesi sevindirsin

Canım biz ilk tedaviyi medical parkta olduk diğer üçünü de bahçeci Umutüpbebk de olduk biri 5. gündü olmadı sonuncusu dondurulmuşdu 2embriyo verildi oda tutmadı memorial de bunun üzerine gidilecek galiba bize önerilenler Rahime ışıklı kamerayla bakılması ve transfer öncesi Rahime çizik atmak birde embriyoların durumuna göre pgt yapılacak ama henüz semra hn la görüşmem olmadı Ağustos'un 7sinde. Bakalım o başka neler söyler
başka bir merkezde Prof bir dr histereskopi önerdi birde era testini önerdi era testide 1000€ bu arada

KACıncı günde yollanıyorlar Balımm 5. GÜNE ulaşanlar mı gidebiliyor

evet canım 5. güne ulaşanlar gönderildi diğer gelişimi yavaş olanlar biyopsiyi kaldırmaz dediler bir de 5. güne ulaşanlarda hücre sayısı fazla olduğu için biyopsi yapılırken hayati hücrelere dokunulmuyor ve 4 , 5 tane hücre incelemesi yapılarak bir hücrede olmayan bozukluğu başkasında tespit edebiliyorlar

Anladım canm sağolasın

Aminnn inşşş ben netteki belirti yaşamayanlarin yorumları ezberlediydim artık:) bu arada estrofem kullandığımız için adet olmuyor.

umut tupbebek bahcecıye bağlı bi yer deılmı neden arasdırma yapmadan 3 tedabıyıde normal yol izlemiş su an orda aktıf alan cd56 ve era testıymıs mustafa beyın hastaları ozellikle kaliteli olup neden tutunmamasıyla ilgili bide hıstereskopi falan işte rahıme kamerayla ıncelenıomus yöntem cokda hepsi maddiyatlı baya yüksek rakamlar goruşun bakalım onlar ne dicek size 4 negatiften sonra allah yardımcın olsun

Değerim 39 a düşmüş..
Eşimdeki umut canımı yakıyor belki 1 tanesi düşmüştür diğeri duruyordur diye umutla gitti..sonucu alınca çok üzüldü o uzulunce gene kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…