Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hayırlı olsun 10 haftada bıraktık 12.haftadada jeli bıraktık sen hangi ilaçları kullanıyorsun?

Canım bugün de çok ısrar ettim ilk denemen yaşın 29 olmaz dedi . Başarısız denemeleri olanlara ve 35 yaşında olanlara yapıyoruz diyor. Ikiz çocuk istemiyoruz dedi
Merhaba birşey sorabilirmiyim size; ben 34 yaşındayım 3 ay sonra 35 olacak. Hiç gebelik geçirmedim aşıma da yaptırmadım direkt tüp bebekten başlıyorum tedaviye. İlk tedavi olacağı için tek mi koyarlar yoksa yaş 35 oldu diye çift embriyo şansım olur mu?

Kızlar bizim özel bir durumumuz var. Eşim kanser hastalığı geçirdiği için öncesinde spermlerini memorialde dondurmuş sadece onları kullanma şansımız var onun dışında başka sperm olmayacak bir ömür. 2 embriyo transferi yapmazlar mı bana? Yaş 28

BiZim sadece 3 embriyomuz donduruldu bir tanesi orta ikisi iyi kalite onlar isteseler de ben iki tane transfer etmeleri istememem her ay rahim aynı durumda olmuyor olmazsa 2 tane embriyom ziyan olur. Daha fazla embriyom olsaydı da tek tek transfer edilmesini isterdim ikizleri çok seviyorum fakat tek olması hem bebek hemde anne sağlığı için daha iyi

Canım geçmiş olsun Allah eşini sana bağışlasın. Embriyolar güzel olursa tek tek transfer edilmesi daha iyi olmazsa tekrar şansın olur geri kalanları atmıyorlarki donduruyorlar eğer dondurulacak kalitede değil ise 2 tane transfer ediyorlar hatta 3 tane

cnm geçmiş olsun, yıllar önce aynı durumda olan bir arkadaşım memorial'da bebek sahibi oldu, tek tek deneyip iki bebekleri oldu. iki yapacaklarını sanmıyorum yaşından dolayı.

risk görmezlerse tek denerler önce, ben de aynı durumdayım tek dedi Semra Hanım. yaş sadece yeterli değil yani.

canim ben de pgt yaptirdim sonuc bekliyorum. aklima takildi bir hucrede tespit edilemezse 4-5 tanede tespit edilebilir demissin.peki bu 4-5 hucrede sorun yok geri hucrelerde sorun varsa.

Evet daha bugün tek embriyo için 1550 ödedim oda yüzde 15 indirimli 9 embriyom yaşasaydı napardım bilmem

Canım Allah bir kerede nasip etsin sana evlatlarını Rabbim çok sevindirsin eşini sana seni ona avlatlarınızı size bağışlasın iyi olacak inşaAllah o güzel haberlerini alalım burdan sağlıkla hayırla amin amin amin

Canım senin 5. Güne kalan embriyon var mıydı çok sevindim neden pgt ye gönderdiniz
9 tane 3. Güne gitti 5 günde yumurtamın içinde toplazmik atık varmış 6. Güne boplast olur mu diye beklediler 1 tane gelişen olmuş onu gönderdiler bizde translasyon var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…