- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
Canım hayırlı olsun 10 haftada bıraktık 12.haftadada jeli bıraktık sen hangi ilaçları kullanıyorsun?Arkadaşlar merhaba. Ben başka bir merkezde tüp bebek yaptırdım şehirdışında çok şükür pozitif oldu kontrollere memleketimde gidiyorum sizlere sorum şu transferden sonda estrofem kullandınızmı kullandıysanız da kaçıncı haftaya kadar kullandırdı doktorunuz
Merhaba birşey sorabilirmiyim size; ben 34 yaşındayım 3 ay sonra 35 olacak. Hiç gebelik geçirmedim aşıma da yaptırmadım direkt tüp bebekten başlıyorum tedaviye. İlk tedavi olacağı için tek mi koyarlar yoksa yaş 35 oldu diye çift embriyo şansım olur mu?Canım bugün de çok ısrar ettim ilk denemen yaşın 29 olmaz dedi . Başarısız denemeleri olanlara ve 35 yaşında olanlara yapıyoruz diyor. Ikiz çocuk istemiyoruz dedi
Canım geçmiş olsun Allah eşini sana bağışlasın. Embriyolar güzel olursa tek tek transfer edilmesi daha iyi olmazsa tekrar şansın olur geri kalanları atmıyorlarki donduruyorlar eğer dondurulacak kalitede değil ise 2 tane transfer ediyorlar hatta 3 taneKızlar bizim özel bir durumumuz var. Eşim kanser hastalığı geçirdiği için öncesinde spermlerini memorialde dondurmuş sadece onları kullanma şansımız var onun dışında başka sperm olmayacak bir ömür. 2 embriyo transferi yapmazlar mı bana? Yaş 28
Kızlar bizim özel bir durumumuz var. Eşim kanser hastalığı geçirdiği için öncesinde spermlerini memorialde dondurmuş sadece onları kullanma şansımız var onun dışında başka sperm olmayacak bir ömür. 2 embriyo transferi yapmazlar mı bana? Yaş 28
Merhaba birşey sorabilirmiyim size; ben 34 yaşındayım 3 ay sonra 35 olacak. Hiç gebelik geçirmedim aşıma da yaptırmadım direkt tüp bebekten başlıyorum tedaviye. İlk tedavi olacağı için tek mi koyarlar yoksa yaş 35 oldu diye çift embriyo şansım olur mu?
Canım inşallah hakkında hayırlısı olur, tedaviye başladın Di mi, ne durumdasın şu an?Teşekkürler kızlar. Evet söylediğiniz daha mantıklı
canim ben de pgt yaptirdim sonuc bekliyorum. aklima takildi bir hucrede tespit edilemezse 4-5 tanede tespit edilebilir demissin.peki bu 4-5 hucrede sorun yok geri hucrelerde sorun varsa.evet canım 5. güne ulaşanlar gönderildi diğer gelişimi yavaş olanlar biyopsiyi kaldırmaz dediler bir de 5. güne ulaşanlarda hücre sayısı fazla olduğu için biyopsi yapılırken hayati hücrelere dokunulmuyor ve 4 , 5 tane hücre incelemesi yapılarak bir hücrede olmayan bozukluğu başkasında tespit edebiliyorlar
Evet daha bugün tek embriyo için 1550 ödedim oda yüzde 15 indirimli 9 embriyom yaşasaydı napardım bilmemindirim yapılmıyor canım ama pgt yönteminde 9 kromozama bakılıyormuş normalde bana gönderilen raporda ngs yapıldığı yazıyor normalde başka merkezlerde 500 dolar gibi rakamlar dönüyor.
eşimde ve bende sorun yok normal yolla hamile de kaldım ama bebek belirli bir haftaya gelince gelişimi duruyor bu yüzden genetik tanı yapılması uygun görüldü
Canım senin 5. Güne kalan embriyon var mıydı çok sevindim neden pgt ye gönderdinizEvet daha bugün tek embriyo için 1550 ödedim oda yüzde 15 indirimli 9 embriyom yaşasaydı napardım bilmem
Canım Allah bir kerede nasip etsin sana evlatlarını Rabbim çok sevindirsin eşini sana seni ona avlatlarınızı size bağışlasın iyi olacak inşaAllah o güzel haberlerini alalım burdan sağlıkla hayırla amin amin aminKızlar bizim özel bir durumumuz var. Eşim kanser hastalığı geçirdiği için öncesinde spermlerini memorialde dondurmuş sadece onları kullanma şansımız var onun dışında başka sperm olmayacak bir ömür. 2 embriyo transferi yapmazlar mı bana? Yaş 28
canim ben de pgt yaptirdim sonuc bekliyorum. aklima takildi bir hucrede tespit edilemezse 4-5 tanede tespit edilebilir demissin.peki bu 4-5 hucrede sorun yok geri hucrelerde sorun varsa.
inşallah sağlıklı çıkar ve tutunur canımEvet daha bugün tek embriyo için 1550 ödedim oda yüzde 15 indirimli 9 embriyom yaşasaydı napardım bilmem
9 tane 3. Güne gitti 5 günde yumurtamın içinde toplazmik atık varmış 6. Güne boplast olur mu diye beklediler 1 tane gelişen olmuş onu gönderdiler bizde translasyon varCanım senin 5. Güne kalan embriyon var mıydı çok sevindim neden pgt ye gönderdiniz
Allah şifa versin canım Allah nasip etsin sağlıkla hayırla9 tane 3. Güne gitti 5 günde yumurtamın içinde toplazmik atık varmış 6. Güne boplast olur mu diye beklediler 1 tane gelişen olmuş onu gönderdiler bizde translasyon var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?