Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hayırlı olsun 10 haftada bıraktık 12.haftadada jeli bıraktık sen hangi ilaçları kullanıyorsun?
Bende estrofem progestan iğne hibor iğne coraspin ve folio kullanıyorum canım Burda gittiğim iki doktor da estrofem kalp atışından sonra bırakılır dedi tüp bebek merkezi 10.hafta dedi ben bırdaki doktorları dinleyip azaltarak bıraktım yani 9.hafta sonunda bırakmış oldum ama 3 gün önce Ağrılar oldu acile gittim kanama alanları oluşmuş dediler estrofemdenmi kaynaklı acaba diye merak ettim merkeze soruyorum biz 10.haftaya kadar kullanmayı tavsiye ediyoruz diyorlar başka bişey demiyorlar ilacı bırakınca ağrı oldumu sende de

Bence istersen iki embriyo konulur

Kızlar yumurta toplama pazar günü olacak hemen ertesi günü yani pazartesine uçak bileti alsam sorun olmaz değil mi? Doktora soramadım böyle yapan var mı

Canım keşke tüp bebek merkezini dinleyip 10.haftada dolunca biraksaydin erken bırakmıştım kanama nedeni neymiş bende 6ve9.haftalarda kanama oldu sonra şükür olmadı ama bebeğin eşi aşağıda olduğu için riskli durumum kanama kesede değilse korkma yinede kendini yorma fazla

Kızlar yumurta toplama pazar günü olacak hemen ertesi günü yani pazartesine uçak bileti alsam sorun olmaz değil mi? Doktora soramadım böyle yapan var mı

canım ben de çok yumurta gelişti ohss riski olduğu için iki gün istanbuldan ayrılma dedi doktor şükür bir sorun yaşanmadı ekstra bir durum olsaydı doktor belirtirdi bana özellikle söyledi

Bende 14 yumurta toplandı ohss riski diyip 4 gün sonraya randevu verdiler sonra cetrodite başladım

Canım benim 2600 yumurta sayım ondan fazla ama e2 çok yüksek değil dr önce lukrin al dedi sonra 2600. Çıkınca ovitrelle al dediler. Bende ohss olmaz o zaman . Ağrım var ama biletimi alayım mi sence
Ben 36 saat önce Lucrin opudan 1 saat önce ovitralle vuruldum. Sana ovitralle vurul dediyseler bu ay transfer olabilirsin. Ovitralle transfer olacak olan hastalara vuruluyor

Kızlar benim elimde lucrin var 40 ml kullandım 20 gün süresi var galiba ihtiyaçı olana ücretsiz verebilirim

Ben 36 saat önce Lucrin opudan 1 saat önce ovitralle vuruldum. Sana ovitralle vurul dediyseler bu ay transfer olabilirsin. Ovitralle transfer olacak olan hastalara vuruluyor
Yumurtaların dondurulacak dediler canım sadece iki buçuk kutu gonal f kullandım gerisini kullandirmadilar . Lucrini ohss riski olanlara vuruyorlarmis ... baştan beri transfer bu ay olmayacak dediler son anda değişir mi ki ?

Yumurtaların dondurulacak dediler canım sadece iki buçuk kutu gonal f kullandım gerisini kullandirmadilar . Lucrini ohss riski olanlara vuruyorlarmis ... baştan beri transfer bu ay olmayacak dediler son anda değişir mi ki ?
Ovitralle transfer olacak hastalara vuruluyor lucrin dondurulacak olanlara diye bize söyledi Yücel bey

Kimse kanama nedeniyle ilgili birşey demedi buradaki doktor estrofemi bırakmamdan kaynaklanmadığını söyledi sadece. 1 hafta erken bırakmış oldum aslında bu kadar etkilermi bilemedim kimi merkez hiç vermiyormuş kimi kese görününce bıraktırıyormuş. Kanama alanları oluşmuş dediler ama yerini söylemediler Çarşamba'dan beri yatıyorum hep pazartesi kontrol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…