Lucrin baskilayici bir ilaç dedi hemşire ohssn riski olanlara vuruluyor. Dondurup dondurmamakla alakası yok dediOvitralle transfer olacak hastalara vuruluyor lucrin dondurulacak olanlara diye bize söyledi Yücel bey
Yarın mı senin opu yarın söylerler aYumurtaların dondurulacak dediler canım sadece iki buçuk kutu gonal f kullandım gerisini kullandirmadilar . Lucrini ohss riski olanlara vuruyorlarmis ... baştan beri transfer bu ay olmayacak dediler son anda değişir mi ki ?
O zaman sende baskılamaya gerek yoksa ohss riskin yoktur dondurulmuş neden oluyosun. Neyse bir bildikleri vardır sadece lucrin vurulanlar o ay transfer olamıyor canım ovitralle vurulması lazım ama ovitralle vurulanın embriyoları donabiliyorLucrin baskilayici bir ilaç dedi hemşire ohssn riski olanlara vuruluyor. Dondurup dondurmamakla alakası yok dedi
Anlatamadım ama neyse yarın söylerlerler hayırlısı olsun güzel haberlerini alalım inşallahhhYarın mı senin opu yarın söylerler a
O zaman sende baskılamaya gerek yoksa ohss riskin yoktur dondurulmuş neden oluyosun. Neyse bir bildikleri vardır sadece lucrin vurulanlar o ay transfer olamıyor canım ovitralle vurulması lazım ama ovitralle vurulanın embriyoları donabiliyor
Yarın değil pazar günü olacak. Yumurta sayın çok yumurta dinlensin tutma ihtimali daha yüksek bir çok hastaya uyguluyorlarmis . Uçak biletini aldık artık . Ilk geldiğimiz gün Semra hanım sizin dondurulmuş olur dedi. Artık son anda değişirse de ne olur bilmiyorum.uçak biletini erteleyebiliyor muyuz ki?Anlatamadım ama neyse yarın söylerlerler hayırlısı olsun güzel haberlerini alalım inşallahhh
Hayırlısı olsun paranın %75 ni geri alınabiliyor diye biliyorum . Ama öyle dediyse öyledir değişse sana söylerdiler ben ovitralle vurulunca transfer olacağını düşündüm çünkü olunabiliyor lucrin vurulsan kesin dondurulmuştuYarın değil pazar günü olacak. Yumurta sayın çok yumurta dinlensin tutma ihtimali daha yüksek bir çok hastaya uyguluyorlarmis . Uçak biletini aldık artık . Ilk geldiğimiz gün Semra hanım sizin dondurulmuş olur dedi. Artık son anda değişirse de ne olur bilmiyorum.uçak biletini erteleyebiliyor muyuz ki?
CANIM bugün muayene etti lucrini yazdı bana hatta eğitimini bile aldım. Ama ara toplantıda oviterel olmuş .hemşireye sordum aradım donmus olacaktı sonra yanlış olmasın diye sordu sonra döndü yok dedi e2 değeriniz korkulacak düzeyde değil oyuzden değiştirildi dedi. Bi de benim iki tane 16 mm yumurtam var olgunlaşması lazım lucrin vurulursan baskilanir dedi. Vardır bir bildikleri hayırlısı olsun çok kurcaliyorum .bende ama napiyimHayırlısı olsun paranın %75 ni geri alınabiliyor diye biliyorum . Ama öyle dediyse öyledir değişse sana söylerdiler ben ovitralle vurulunca transfer olacağını düşündüm çünkü olunabiliyor lucrin vurulsan kesin dondurulmuştu
Canım hareket halinde olmanın daha iyi olduğu söyleniyor Rahime kan gidiyormuş. Ben hiç yatmadim hast de bir saat yattim o kadar eve geldiğimde çok yatmadim. Ertesi günü akşam yemeğe gittik sonra ist u gezdik diğer gün akşam pikniğe gittik sonraki günde otobüsle döndük. Kendi evimdede çok yatmadim is yapmadım ama yemek yaptımTransfer sonrası sürekli yatmakmı iyi yoksa hareket halinde olmakmı
Bende tam ikisinin arasını yapıyorum evdeyim pek dışarı çıkmak istemiyorum evin içinde hareket halindeyim dışarı çıkmak için 4 kat merdiven inip çıkmak gerekiyo belki son iki gün dolaşırım diye düşünüyorum nasipse salı günü test yaptırıcamCanım hareket halinde olmanın daha iyi olduğu söyleniyor Rahime kan gidiyormuş. Ben hiç yatmadim hast de bir saat yattim o kadar eve geldiğimde çok yatmadim. Ertesi günü akşam yemeğe gittik sonra ist u gezdik diğer gün akşam pikniğe gittik sonraki günde otobüsle döndük. Kendi evimdede çok yatmadim is yapmadım ama yemek yaptım
bu konuda bir dosya vermişlerdi yumurta toplandığında dışarıdan takip edeceklerin izleyeceği yol diye.. onu okudum.. hastalığımın 1. Günü memorial arayıp derdimi anlattım.. onlar yarın muayene olup muayenede sağdaki en büyük yumurta boyutu ve kist var mı, soldaki en büyük yumurta boyutu ve kist var mı, ve endometriyum kalınlığını doktora yazdırıp bize fax veya mail yolu ile ulaştırın dedi..öyle yaptım.. ama baya bi gittimi maille faxla diye kaç kere aradım.. onlar akşam 5 gibi bana dönüp hangi ilaçları kullanmaya başlamamı ve ayın kaçında yine muayene ye gidip yine önceki bilgileri ve e2, progestaran ve lh kan tahlilini öğrenip göndermemi istediler.. yarın muayenem...Dondurulmuş embriyo transfer olup İstanbul dışında oturanlar nasıl oldu transferiniz sürekli kontrol olması gerekiyor mu nasıl yaptınız hiç bilgi verilmedi bize yarın hastaneyi arayacam
Sorun olmuyor dondurulacaksa bende sizin gibi yapmıştım..Kızlar yumurta toplama pazar günü olacak hemen ertesi günü yani pazartesine uçak bileti alsam sorun olmaz değil mi? Doktora soramadım böyle yapan var mı
Ne zaman içeceksin canım ilacı? Ben ilk aldığımda 300 lüğü yoktu, 150 lik almıştık ikişer tane içiyordum. Farklı mg larda bulma şansın olmaz mı?Kızlar lucrin değil rulid.. bu ilacı nasıl TEM'in edicem. Benim gibi bulunduğu ilde bulamayıp başka hangi muadili kullanan var mı?
Canım merak ettim seni ne yaptın dilerim güzel haberler vardır hayırlaNe zaman içeceksin canım ilacı? Ben ilk aldığımda 300 lüğü yoktu, 150 lik almıştık ikişer tane içiyordum. Farklı mg larda bulma şansın olmaz mı?
Yarın buradaki dr a bide muadilini sorayım zaten 4 gün kullanılacakmış anladığım bende 3 adet varmış..tşkler msjınıza..Ne zaman içeceksin canım ilacı? Ben ilk aldığımda 300 lüğü yoktu, 150 lik almıştık ikişer tane içiyordum. Farklı mg larda bulma şansın olmaz mı?
En son tedavimiz 2015 deydi o dönemde ben hiç böyle testler duymadım bizede bişey önermediler ben sonucumu söylemek için merkezi arardım dr bir süre sonra arar klasik konuşmayı yapardı neyse oradanda iyi sonuçlar alan kişiler var bize iyi gelmedi diyelimumut tupbebek bahcecıye bağlı bi yer deılmı neden arasdırma yapmadan 3 tedabıyıde normal yol izlemiş su an orda aktıf alan cd56 ve era testıymıs mustafa beyın hastaları ozellikle kaliteli olup neden tutunmamasıyla ilgili bide hıstereskopi falan işte rahıme kamerayla ıncelenıomus yöntem cokda hepsi maddiyatlı baya yüksek rakamlar goruşun bakalım onlar ne dicek size 4 negatiften sonra allah yardımcın olsun
Burasi senin icin hayirlisi olur umarim gorusmenden sonra bizide bilgilendir ne dicekler ve onericikler merak ediyorum canimEn son tedavimiz 2015 deydi o dönemde ben hiç böyle testler duymadım bizede bişey önermediler ben sonucumu söylemek için merkezi arardım dr bir süre sonra arar klasik konuşmayı yapardı neyse oradanda iyi sonuçlar alan kişiler var bize iyi gelmedi diyelim
zaten artık benim inancım dr bir vesile zamanı gelince olacak inşallah
Evet bizlerin yaşadıkları maddi manevi zorlu bir süreç rabbim yardımcımız olsun canım
Yeni sordum 7200 tüp bebek raporun varsa 5760 tl menekşe hnm a sordumMemorialde tup bebek fiyati nedir acaba ilaclar haricinde kizlar
Canım indirim yap deyince 6800e iniyorYeni sordum 7200 tüp bebek raporun varsa 5760 tl menekşe hnm a sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?