Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

CANIM zam geldi 7200dedi 6800e indi arkadaşlar 6400e yapmış hep indirim yapın dedim kabul etmedi zam gelmiş dedi tavrı da hiç hoş değildi

Ya yeni geldi o zaman çünkü ben hala tedavi görüyorum bugün de transferim var bizde baya konuştuk ondan sonra indirmişlerdi

Canım yumurtan çok iyiymiş neden sadece 3 tane dollendi? Sen ikinci ödemeyi ne zaman yaptın ? Bi de dondurulmuş neden olmadı senin?

2 . Ödemeyi yumurta toplama işleminde yaptık
Mayısta toplandı yumurtalar donduruldu geçen ay histeroskopi oldum bugün de transfer olucam inşallah bende çok fazla yumurta var ama eşimden kaynaklı döllenmiyor

2 . Ödemeyi yumurta toplama işleminde yaptık
Mayısta toplandı yumurtalar donduruldu geçen ay histeroskopi oldum bugün de transfer olucam inşallah bende çok fazla yumurta var ama eşimden kaynaklı döllenmiyor
Esindeki sorun ne canim ? Biz daha yeni başladık yarın yumurtalar toplanacak bende çikolata kisti varmış .eşiminde sayı hareket normal morfoloji 2 sorun değil dediler bakalım. Yumurta toplanacak yarın bir önerin var mı

Eşimin de hem morfolojik hemde genetik problemleri var
Yumurta toplamadan sonra hafif bi ağrı oluyo benden çok yumurta toplandığı için biraz fazla ağrı olmuştu ama dayanılabilir ben fazla dayanıklı değilim maalesef ağrıya
Eve geldiğinde ilk gün uzan iş falan yapma yat dinlen

Genetik problemler nasıl anlaşıldı canım düşünün mu vardı inşallAh bebisin sıkı tutunur sana

3.gün 2 orta kalitede embriyo var, 6-7 hücreli. Hakan beyle konuştum, pgt yapamayabiliriz dedi, o yüzden belki erken transfer olur ya da hiç transfer olmaz dedi.
Ne yapıcam bilmiyorum, transfer iptalinde ne kadar iade yapılıyor biliyor musunuz?

Canım dur bakalım gün doğmadan neler doğar Allah büyüktür inşaAllah herşey iyi olsun sağlıklı bebekler gelsin hayırla. Sonuçta donmuş transferi sadece 3000 tl diyorlarsa onu geri vermesi gerekmez mi öyle bir durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…