Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Onu bilirsem yeni tedavi olmayı tercih edebilirim belki iade edilecek tutara göre, o yüzden net bilen biri yazabilirse iyi olur. Bilmiyorum ya, böylesi nasip tabi ki ama her konuşanın yaşın da genç aslında böyle olmaması lazım demesinden de sıkıldım.
Bir sonraki tedavilerdeki ümidin azalıyor bugüne b ak ınca.
Moralim bozuk epeyce

Arkadaşım yüzde 20 sini geri iade ediyorlarmis bize öyle söylemişti. Sonuçta 3.güne gelmiş embriyo pgt yaptırmadan transfer isteseniz olmuyormu

Arkadaşım yüzde 20 sini geri iade ediyorlarmis bize öyle söylemişti. Sonuçta 3.güne gelmiş embriyo pgt yaptırmadan transfer isteseniz olmuyormu
Yarına kadar bekleyelim dedi hakan bey embriyolog. Sevinç h an ım hastanede olacakmış onunla da görüşüp karar veririz dedi. İki kaybım var iki kere kürtaj oldum, risk almaya cesaretim yok, negatif görmeye hazır değilim, işyerinden izin almam zor, işe de gitmem gerekecek.. Neyi nasıl değerlendirmeliyim bilemiyorum ki. İlk tedavide 4 kaliteli embriyo dan biri sağlıklı çıkmıştı sadece..

2 . Ödemeyi yumurta toplama işleminde yaptık
Mayısta toplandı yumurtalar donduruldu geçen ay histeroskopi oldum bugün de transfer olucam inşallah bende çok fazla yumurta var ama eşimden kaynaklı döllenmiyor
Canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin. Bugün adetinin kaçıncı günü transfer oluyorsun

Rabbim yardimcin olsun. Bol bol dua et dr larin dediklerine takılma sonuçta burda okuyoruz süper kalite denenlerin tutmadıği orta kalite denenlerin tuttuğunu.

Canım sakın erkenden umutsuzluğa düşme inşallah sonu güzel olucak. Düşüklerin sebebi neydi kan pıhtılaşması falan mı

Canım moral bozmamak elde değil evet ama çok şükür hamile kalabiliyorsun Maaşallah bence o söylenenlere takılma herşey Allah'ın takdiri ben güzel bir embriyo bulununca iyi olacağına inanıyorum hepimiz için. Allah bu yolda yardımcımız olsun inşaAllah iyi olur herşey lütfen üzülmemeye çalış iyi düşünelim iyi olsun

Canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin. Bugün adetinin kaçıncı günü transfer oluyorsun

Sağol canım Allah razı olsun
Canım benim transfer işlemi naturel devam ediyo. Rahmimin kendisinin hamileliğe hazırlanması sağlandı adetim bitti 15. Gün çatlatma iğnesi vuruldum bugün çatlatma iğnesinin üstünden 6 gün geçti transfer olucam

inşallah :)

Canım bende önceki transferimde Hakan beyle aynı şeyleri konuştum. Bana dediki 1-2 tane gününde embriyo var dedi 3. Gün belki transfer edebiliriz 5. Güne bekletmeyebiliriz dedi. Bende beklet o zamana kadar dururlarsa transfer edersin durmazlarsa etmessin dedim. Hatta eşimde niye öyle dedin belli olmaz belki tutardı dedi. Bende üzüleceksem baştan üzüleyim dedim. Sonra o 2 embriyo 5. Güne kadar geldi hatta bir tanesi iyiydi tuttu bile. Sonrasında kalp atımı olmadı ama ne olacağı belli olmaz. İçini karartma her şey olacağına varıyor. İnşallah her şey iyi olur senin için

Yani 21. Gün değil mi bend ilk adetimi oldum 2.adeti olunca uçak bileti alıcam her ihtimale karşı 18. Gün falan orda olurum

Yani 21. Gün değil mi bend ilk adetimi oldum 2.adeti olunca uçak bileti alıcam her ihtimale karşı 18. Gün falan orda olurum

Kişinin adet düZenine göre değişiyormuş canım tedavi süresi gönül hanım bana 15-20 gün arası oluyo demişti tabi yumurta gelişimi de önemli daha erkenden büyüyebiliyor
Ben 2 muayenede Yücel bey yumurta gelişmedi bu ay transfer olmaz demişti bi sonraki muayenede 2 katı kadar büyümüştü ne olacağı belli olmuyo yani

Canım sen pgt yaptırdın mı hiç acaba

Ben dün hemşireyi aradım gelmenize gerek yok muayeneleri orda olup bize sonuçları gönderin dedi. O ay yumurta gelişmezse transfer olmuyor demekki o yumurtanın durumuna göre mi transfer oluyor

Ben dün hemşireyi aradım gelmenize gerek yok muayeneleri orda olup bize sonuçları gönderin dedi. O ay yumurta gelişmezse transfer olmuyor demekki o yumurtanın durumuna göre mi transfer oluyor

Evet yumurtaların da büyümesi gerekiyor ona göre çatlatma iğnesi vurdurup daha sonradan transfer yapıyorlar

Evet yumurtaların da büyümesi gerekiyor ona göre çatlatma iğnesi vurdurup daha sonradan transfer yapıyorlar
Çatlatma iğnesi herkese uygulamıyorlar canım senin tedavin sanırım öyle çünkü Google dan okudum sadece estrofem kullanıp 15. Günden sonra progestan jel diyor 21. Gün gibi transfer yazıyor bakalım benimki nasıl olur

Çatlatma iğnesi herkese uygulamıyorlar canım senin tedavin sanırım öyle çünkü Google dan okudum sadece estrofem kullanıp 15. Günden sonra progestan jel diyor 21. Gün gibi transfer yazıyor bakalım benimki nasıl olur

Doğrudur canım ben jel kullanmadım sadece çatlatma iğnesi vuruldum naturel tedavi oluyomuş benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…