Canım ilaçlı tedavide estrofem Rahmi kalınlaştirırken sanırım yumurtalarida büyütmuyor normalde adetin ikinci günü onuncu günü muayeneye gidiyorsun onuncu gün transfer günün belli oluyor ama benim bi yumurtam büyümüş onun için 12.ci ve 13.gün tekrar çağırdılar o gün belli oldu. Transfer tarihin belli oluncada prednol rulid birde jele basliyon ilaçları 4 gün kullanıyon jele devam ediyorsunÇatlatma iğnesi herkese uygulamıyorlar canım senin tedavin sanırım öyle çünkü Google dan okudum sadece estrofem kullanıp 15. Günden sonra progestan jel diyor 21. Gün gibi transfer yazıyor bakalım benimki nasıl olur
Sağol cnm bilgiler için sonra kaçıncı transfer oldunCanım ilaçlı tedavide estrofem Rahmi kalınlaştirırken sanırım yumurtalarida büyütmuyor normalde adetin ikinci günü onuncu günü muayeneye gidiyorsun onuncu gün transfer günün belli oluyor ama benim bi yumurtam büyümüş onun için 12.ci ve 13.gün tekrar çağırdılar o gün belli oldu. Transfer tarihin belli oluncada prednol rulid birde jele basliyon ilaçları 4 gün kullanıyon jele devam ediyorsun
Dualarım seninle canım bu gün bebişine kavuşuyorsun inşallah ömür boyu hiç ayrılmazsınızKızlar ben gidiyorum bana dua edin lütfen
Yaptırmadım birdahaki sefere kesinlikle 1 tane bile olsa yapalım dedi drCanım sen pgt yaptırdın mı hiç acaba
Hadi ya bana yumurta felan YÖK deri doktor bugün kontrolde döndürülmüş transferi olacaktım edtrofem kullanıyordum 10 gün olmuştu. Ama buradaki doktor herşey normal olursun dedi şaşırdım..bakalım bugün memorialden ne haber gelirBen dün hemşireyi aradım gelmenize gerek yok muayeneleri orda olup bize sonuçları gönderin dedi. O ay yumurta gelişmezse transfer olmuyor demekki o yumurtanın durumuna göre mi transfer oluyor
Rica ederim:) benim 18.gün olduSağol cnm bilgiler için sonra kaçıncı transfer oldun
Canım istanbulda fulya bahceci maslak acibadem ve Şişli memorial en iyileriKızlar kadıköyde oturuyorum iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum lütfen yardımcı olun cok ihtiyacım var
Inşallah müjde verirsin burdan .Kızlar transfer günüm 8 ağustos hadi hayırlısı..
Canım sadece yüzde yirmili veriliyor belki tutar bunlar bazen orta kalite dedikleri tutabiliyor.Allah duysun sesini insallahOnu bilirsem yeni tedavi olmayı tercih edebilirim belki iade edilecek tutara göre, o yüzden net bilen biri yazabilirse iyi olur. Bilmiyorum ya, böylesi nasip tabi ki ama her konuşanın yaşın da genç aslında böyle olmaması lazım demesinden de sıkıldım.
Bir sonraki tedavilerdeki ümidin azalıyor bugüne b ak ınca.
Moralim bozuk epeyce
Tesekkur ederim bahceciden randevu aldım guvenc beyden smdi. Diğerleriyle de görüssem mi? Rica etsem doktor ismi de alabilir miyimCanım istanbulda fulya bahceci maslak acibadem ve Şişli memorial en iyileri
CANIM Şişli memorialden de al mutlaka Semra kahraman ve yanında gönül ya da sevinç hanımı seç buradakiler ve ben Şişli memoriala gidiyoruzTesekkur ederim bahceciden randevu aldım guvenc beyden smdi. Diğerleriyle de görüssem mi? Rica etsem doktor ismi de alabilir miyim
Bence iyiKasığımın say tarafında ağrım oluyo birde akıntım da var su gibi bu iyimi kötü mü bilemedim
Pgt yapılacaktı, çünkü ilk tedavide kromozom bozukluğu çıkmıştı, o yüzden cesaret edemiyorum transfere. 3.kürtajı göze alamıyorum devam ederse ve kalbi atmazsa..Canım sadece yüzde yirmili veriliyor belki tutar bunlar bazen orta kalite dedikleri tutabiliyor.Allah duysun sesini insallah
Bugün nasıldı canım embriyoların durumu iyidir inşallahPgt yapılacaktı, çünkü ilk tedavide kromozom bozukluğu çıkmıştı, o yüzden cesaret edemiyorum transfere. 3.kürtajı göze alamıyorum devam ederse ve kalbi atmazsa..
Cok tesekkur ederim bir de burayla görüseyim. Tüp bebek mi sizin? Ben 1 olumsuz aşılama var tüpe gecmek istiyorumCANIM Şişli memorialden de al mutlaka Semra kahraman ve yanında gönül ya da sevinç hanımı seç buradakiler ve ben Şişli memoriala gidiyoruz
Evet tüp bizim de iyice araştır aklında soru kalmasinCok tesekkur ederim bir de burayla görüseyim. Tüp bebek mi sizin? Ben 1 olumsuz aşılama var tüpe gecmek istiyorum
Haklısın canım riski var sonuctaPgt yapılacaktı, çünkü ilk tedavide kromozom bozukluğu çıkmıştı, o yüzden cesaret edemiyorum transfere. 3.kürtajı göze alamıyorum devam ederse ve kalbi atmazsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?