Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ilaçlı tedavide estrofem Rahmi kalınlaştirırken sanırım yumurtalarida büyütmuyor normalde adetin ikinci günü onuncu günü muayeneye gidiyorsun onuncu gün transfer günün belli oluyor ama benim bi yumurtam büyümüş onun için 12.ci ve 13.gün tekrar çağırdılar o gün belli oldu. Transfer tarihin belli oluncada prednol rulid birde jele basliyon ilaçları 4 gün kullanıyon jele devam ediyorsun

Sağol cnm bilgiler için sonra kaçıncı transfer oldun

Ben dün hemşireyi aradım gelmenize gerek yok muayeneleri orda olup bize sonuçları gönderin dedi. O ay yumurta gelişmezse transfer olmuyor demekki o yumurtanın durumuna göre mi transfer oluyor
Hadi ya bana yumurta felan YÖK deri doktor bugün kontrolde döndürülmüş transferi olacaktım edtrofem kullanıyordum 10 gün olmuştu. Ama buradaki doktor herşey normal olursun dedi şaşırdım..bakalım bugün memorialden ne haber gelir

Canım sadece yüzde yirmili veriliyor belki tutar bunlar bazen orta kalite dedikleri tutabiliyor.Allah duysun sesini insallah

Canım sadece yüzde yirmili veriliyor belki tutar bunlar bazen orta kalite dedikleri tutabiliyor.Allah duysun sesini insallah
Pgt yapılacaktı, çünkü ilk tedavide kromozom bozukluğu çıkmıştı, o yüzden cesaret edemiyorum transfere. 3.kürtajı göze alamıyorum devam ederse ve kalbi atmazsa..

CANIM Şişli memorialden de al mutlaka Semra kahraman ve yanında gönül ya da sevinç hanımı seç buradakiler ve ben Şişli memoriala gidiyoruz
Cok tesekkur ederim bir de burayla görüseyim. Tüp bebek mi sizin? Ben 1 olumsuz aşılama var tüpe gecmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…