- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
İlgililer mi semra hanımla görüsebiliyormusun, bir de fiyatlar nasıl acaba? :)Evet tüp bizim de iyice araştır aklında soru kalmasin
Ilk görüşmede Semra hanımı istersen gorusursun dosyaları her gün inceleyip o karar veriyor 6800+ilaç masrafiİlgililer mi semra hanımla görüsebiliyormusun, bir de fiyatlar nasıl acaba? :)
Kızlar afedersiniz ama transfer gününe kadar cinsel ilişki yasak mıdır serbest mi?
Opuya kadar yasak olduğunu biliyorum ama transferden önce yasak olmayabilir bence hemşireyi ara sor. Hormonal açıdan iyi bile olabilir belki de ara sor ve bize de söyle lütfen canımKızlar afedersiniz ama transfer gününe kadar cinsel ilişki yasak mıdır serbest mi?
Genelde akşam yapılıyor canım, toplama sabah saatlerinde oluyor çünkü. İğneni aldın mı?Kızlar bugün çatlatma iğnesi de olabilirsin , normal iğnelere devam da edebilirsin dendi. Bu çatlatma iğnesi akşam saatlerinde mi oluyor? Bir yere gideceğiz program yapamıyorum bilmediğimden
Genelde akşam yapılıyor canım, toplama sabah saatlerinde oluyor çünkü. İğneni aldın mı?
Prezervatif ile oneriliyormus . Ama doğal yoldan da yapan varmış transfer sonrası ilk günler onerilmiyormusKızlar afedersiniz ama transfer gününe kadar cinsel ilişki yasak mıdır serbest mi?
Ben akşam 9,30 da vurundum mesaj geliyor zaten.kaç yumurtan varEvet canım cumadan aldık. Pazar bulamayız diye
Ben akşam 9,30 da vurundum mesaj geliyor zaten.kaç yumurtan var
Canım senin için dua edecem inşallah çok tatlı bir bebekle sonuçlanır bu tedavin Allahın izniyleArkadaşlar ben de sizin gibi Şişli memorial da tedavi görüyorum.bu ya 8 ya 9. Tedavi sayısını hatırlayamıyorum artık.amh düşük ve büyütmeye çalıştığımız sadece 1 yumurta var.günlük 400 doz Gonal ve 75 doz menogon kullanıyorum.bugün ilaçlarda 8. Günüm ve hala ilaç kullanmam istendi.ilk olarak duanızıistiyorum.eğer elinizde açılmış yarım kalmış ilaçlarınız varsa benim için İnan'ın çok makbule geçecektir.
Canım senin için dua edecem inşallah çok tatlı bir bebekle sonuçlanır bu tedavin Allahın izniyleArkadaşlar ben de sizin gibi Şişli memorial da tedavi görüyorum.bu ya 8 ya 9. Tedavi sayısını hatırlayamıyorum artık.amh düşük ve büyütmeye çalıştığımız sadece 1 yumurta var.günlük 400 doz Gonal ve 75 doz menogon kullanıyorum.bugün ilaçlarda 8. Günüm ve hala ilaç kullanmam istendi.ilk olarak duanızıistiyorum.eğer elinizde açılmış yarım kalmış ilaçlarınız varsa benim için İnan'ın çok makbule geçecektir.
Allah muradını nasip etsin aminArkadaşlar ben de sizin gibi Şişli memorial da tedavi görüyorum.bu ya 8 ya 9. Tedavi sayısını hatırlayamıyorum artık.amh düşük ve büyütmeye çalıştığımız sadece 1 yumurta var.günlük 400 doz Gonal ve 75 doz menogon kullanıyorum.bugün ilaçlarda 8. Günüm ve hala ilaç kullanmam istendi.ilk olarak duanızıistiyorum.eğer elinizde açılmış yarım kalmış ilaçlarınız varsa benim için İnan'ın çok makbule geçecektir.
Hiç korkma bende tedavide encok bu islemden korkuyordum hatta bana sakinlestirici verin dedim gerek duymadilar cok rahat gecti bos yere korkmusum rahat ol koldan bir igne vuruyorlar hemen uyuyorsun ortamda amelyat hane gibi degilKızlar opu salı olacak inşallah. Çok korkuyorum daha önce hiç anestezi almadım. Bilinmezlik korkutuyor
Kızlar opu salı olacak inşallah. Çok korkuyorum daha önce hiç anestezi almadım. Bilinmezlik korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?