Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bugün çatlatma iğnesi de olabilirsin , normal iğnelere devam da edebilirsin dendi. Bu çatlatma iğnesi akşam saatlerinde mi oluyor? Bir yere gideceğiz program yapamıyorum bilmediğimden

Canım benim bildiğim yasak herhangi bir mikroba karşı zaten seni transfere hazırlıyorlar risk alma

Arkadaşlar ben de sizin gibi Şişli memorial da tedavi görüyorum.bu ya 8 ya 9. Tedavi sayısını hatırlayamıyorum artık.amh düşük ve büyütmeye çalıştığımız sadece 1 yumurta var.günlük 400 doz Gonal ve 75 doz menogon kullanıyorum.bugün ilaçlarda 8. Günüm ve hala ilaç kullanmam istendi.ilk olarak duanızıistiyorum.eğer elinizde açılmış yarım kalmış ilaçlarınız varsa benim için İnan'ın çok makbule geçecektir.

Canım senin için dua edecem inşallah çok tatlı bir bebekle sonuçlanır bu tedavin Allahın izniyle

Canım senin için dua edecem inşallah çok tatlı bir bebekle sonuçlanır bu tedavin Allahın izniyle

Allah muradını nasip etsin amin

Bu sabah yumurtalarim toplandi ogleden sonra hastaneden ciktiktan sonra kollarimda uyusma basladi 3_4saattir devam ediyor sizlerde boyle bisey yasadinizmi

Kızlar opu salı olacak inşallah. Çok korkuyorum daha önce hiç anestezi almadım. Bilinmezlik korkutuyor
Hiç korkma bende tedavide encok bu islemden korkuyordum hatta bana sakinlestirici verin dedim gerek duymadilar cok rahat gecti bos yere korkmusum rahat ol koldan bir igne vuruyorlar hemen uyuyorsun ortamda amelyat hane gibi degil

Kızlar opu salı olacak inşallah. Çok korkuyorum daha önce hiç anestezi almadım. Bilinmezlik korkutuyor

hiç korkma, ne olduğunu bile anlamadan kendini odanda bulacaksın. sakin olmaya çalış, her şey operasyon odasına gidip masaya yatana kadar, sonrasında da çok rahat olacaksın merak etme. bir saat kadar dinlenip kontrol sonrası evine gidebilirsin. pek ağrı sızı da olmuyor. inşallah güzel geçer, inşallah allah evladı sana bağışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…