Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm transferin ne zamn gerceklescek bilgin varmi? Yani bi sonraki adet döneminin kacinci gunu olur transfer?

Teşekkürler kızlar. Allah hepinizden razı olsun. Gönlünüzdeki dilekler gerçek olsun hayırlısıyla

Bu sabah yumurtalarim toplandi ogleden sonra hastaneden ciktiktan sonra kollarimda uyusma basladi 3_4saattir devam ediyor sizlerde boyle bisey yasadinizmi
Benimde bugün yumurtalar toplandı karşılaştık mi acAba :) Melih bey yaptı benimkini ben de uyuşma olmadı ama ohss riski oluştu 5 tane cetrodite yazdılar rulid yazdılar sana da yazdılar mi

Canım naptın yumurta toplama işlemin gerçekleşti mi nasıl geçti yarın dönüyor musun yaşadığın şehire ?
Evet canım rahat geçti uyanınca ağrım vardı ağrı kesici iğne yaptılar geçti . 3gün sonraya kontrol amaçlı randevu verdiler. Gönül hanimla konuştuk kabul etti orda git doktora mutlaka sorun çıkarsa haberdar et dedi gidiyoruz yani yarın

Hadi geçmiş olsun canım hayırlı sonuçlara vesile olsun inşallah çok çabuk oldu dimi maşallah bu kadar kısa süreceğini düşünmemiştm darısı başıma inşallah

Hadi geçmiş olsun canım hayırlı sonuçlara vesile olsun inşallah çok çabuk oldu dimi maşallah bu kadar kısa süreceğini düşünmemiştm darısı başıma inşallah
Canım adetimden birkaç gün önce geldim gorusmemii öyle ayarlamistim 17 gün kaldık yarın donuyoruz. Yumurta toplama rahat hatta doktor iğneyi vururken iyi uykular dedi hepsi güler yuzluydu çok tatlı bir uykuydu korkacak bisey yokmuş bende korkmuştum ama merak etme

Çok sağol canım transfer ne zaman süreç nasıl ilerlicek şimdi

Çok sağol canım transfer ne zaman süreç nasıl ilerlicek şimdi
Bi hafta on gün içinde adet olacakmışım
. Ondan sonraki adetimde ilk gün arayıp bilgi sahibi olacağım ikinci günü orda bi doktora gidip kist varmi rahim boyutu ne kadar gibi bilgileri email fax yada telefonla bildireceğim ne yapacağım diye hemşireye sordum bana reçete ve form verdi birkaç sayfalık.onlar sonuçlara göre senin transferini belirliyor 5 gün falan önceden haber veriyor

Anldım canım hadi hayırlısı dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum

Canm tedavin uzun surmus sanki adetin kacinci gunu yumurtalarin toplandi? 17 gun nerde kaldiniz?

Hayırlı akşamlar jeli yaptıktan sonra kasığımda çok ağrım oldu bugün sekizinci günüm hayırlısıyla teste az kaldı korkuyorum da herkez gibi çok endişeliyim bugün biraz ağlama kırizine girdim süreç çok zor allah hepimizi muradına erdirsin

Canım o aşamalara henüz gelmediğim için bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa hepimizin oluyor ağlama krizleri :) Şunu hiç unutma yalnız değilsin. Güzel günler gelecek umut et sabret. İyi geceler

Kızlar normal şartlarda ohss olmassa eğer yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer oluyor? Hiç bu şekilde ertelenmeden transfer olan var mı aranızda ?

Kızlar normal şartlarda ohss olmassa eğer yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer oluyor? Hiç bu şekilde ertelenmeden transfer olan var mı aranızda ?
Toplamadan sonraki 5.gün transfer oluyor. Yani embriyonun 5.günü,eğer dondurulmuş olmayacaksa. Benim ilk transferim bu şekilde olmuştu.

MERHABA KIZLAR HAFTASONU YÜCEL BEYLE ÖN GÖRÜŞMEM VARDA NASIL BİR DOKTORDUR BİRDE MUAYNE EDİYOMU ÖN GÖRÜŞME AMA GİTMEDEN BİR SÜRÜ TEST İSTEDİLER HANİ ALT TARAFTAN MUAYENE EDİYOMU MEREK ETTİM

Yücel beyi tam bilmiyorum nasıl biri ama hangi doktor olursa olsun memorialin ön görüşmesinde alttan muayene ediyorlar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…