Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ön görüşmede ucret talep edıolarmı muayane olmasanda

merhaba, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
evet ön görüşme ücretli, 350 lira. Semra Hanımla görüşme olacaksa 450 lira. ama tedavi başladığında toplam ücretten düşüyorlar bu parayı. aslında ücretli olması bana göre mantıklı, sonuçta zaman harcıyorlar, ilgileniyorlar. yüzlerce hastaya ücretsiz görüşme yapsalar başa çıkamazlar. ayrıca mutlaka muayene yapıyorlar, muayenesiz görüşme yapmıyorlar. ön görüşme diye bir kavram aslında yok diyebilirim. standart bir tedavi yöntemleri olmadığından her tedavinin kişiye özel uygulaması yapıldığından genel bilgi verme gibi bir durum söz konusu değil

tesekurler bilgilendirdiğin için genelde evet ana paradan düşüyorlar benım diğer tedavılerımde ole olmusdu bazı yerler öngörüşme yapıyo muayane etmıyolar hanı araştırılmak bilgi almak için gidenler için muayane olmadığı içi ucrete tabı olmuyomus ama tabı o anda zorla muayane etmek ısteyenlerde oluyomuş tabi bahçecide muayane olursa verıomussun ucret olmuyasan verilmiyomuş örneğin 2 negatıf denemen den sonra merkeze karar vermek cok zor gerçekden

CANIM iğne tedavim 9 gün sürdü ben adetimden 6 gün önce geldim başka meekezlere de giderim arastiririm diye otel de kaldım
Canım aradınız mı embriyoyi durum ne inşallah hepsi döşenmiştir en heyecanlı zamanlardasın şimdii biz 5 gün sabahları heycandan baya ter attık

sizi anlayabiliyorum, normalde doktor ve hastane önermek doğru değildir biliyorum ama memorial şişli sahiden iyi, ben hiç olumsuzluk yaşamadım. gerçi hiç transfer olmadım ama yine de memnun kaldım inşallah allah emeklerimizin karşılığı sevinçlerimizi hepimize yaşatır.
söylediğim gibi muayene zorla gibi değil de durumu değerlendirip doğru bilgi verebilmek için mutlaka muayene yapıyorlar.

ben ön grüşme diye aldım yücel beyi verdiler sonra heralde semra hanımlada görüşme oluyor demi bu doktor devam etmiyo birde gittiğim gün adat olma ihtimalim var alltan muayene ediyormu ne biliyim bayan olsa daha iyi değilmi yanında yardımcı bayan oluyormu

merhaba,
özellikle Semra Hanım'la görüşmek istiyorum diye belirtip ona göre randevu almamışsanız Semra Hanım olmaz. ama inanın hiç önemli değil, zaten Semra Hanım bütün hastaları yüz yüze görmese de takip ediyor, tedaviye asıl o karar veriyor, ilaç dozunu belirliyor. o yüzden illa semra hanım da olsun demeye gerek yok çok önemli farklı bir durum yoksa.

her doktorun yanında bir hemşire oluyor ve hepsi sahiden çok tatlı kızlar. onlar yardımcı oluyor, rahatlatıyor. ben de ilk erkek dr istememiştim ama sonra çekinmemin anlamsız olduğunu anladım. adet de olsanız muayene edip ultrasonla bakıyorlar. zaten tedavi adetin 2. günü başladığından mutlaka en az 1 kez reglken muayene olmamız gerekiyor. çekinmenize hiç gerek yok, ne kadar rahat olursanız muayene o kadar rahat geçiyor.

Benimde bugün yumurtalar toplandı karşılaştık mi acAba :) Melih bey yaptı benimkini ben de uyuşma olmadı ama ohss riski oluştu 5 tane cetrodite yazdılar rulid yazdılar sana da yazdılar mi
Evet sanirim bekleme salonunda sizinle konusmustuk bana agri kesici ve antibiyotik verdiler cetrotide vermediler ama birkac gun ohss ihtimaline karsi bilgilendirdiler bol su ic dediler

daha iyisi demek bzm için daha mantıklı bizde kuyruk ve basş yapılarındada sıkıntılar vardı spremın bu yöntem daha mantıklıymış
merhaba , eğer embriyolarınız döllenmiş 5. güne kadar gitmişse daha öncekı merkezde en iyi spermı seçmiş yane başarılı sperm seçimi gerçekleşmiş. Tutunamamasının sebebı yaaa sperm dna hasarı yane sperm dnasında bozukluk varsa yaaa tutunmuyır yada düşük oluyor. Bunu anlamak için eşinize sperm dna hasar testi yaptırmanız gerekıyor . Eğer spermon genetiğinde bir sıkıntı varsa embriyolarınızın pgt yöntemıyle transferi gerçekleşmesi gerekıyor. Yada tutunamamasını diğer sebebi rahimden kaynaklanan bir problem olması, eğer böyle bir sorun varsa histeroskopi ile tanı koyulabılır. Semra hocaya muhakkak muane olun. Ben çok memmmun kaldım Hakkınızda hayırlısı olsun

cnm semra hanım senı muhakkak görür eğer farklı bir durum olursa senı bilgilendirirler merak etme... yücel beyden memmun kalan arkadaşlar var sana daha sağlıklı yorum yaparlar. Ben gönül hanımdan çok memmun kaldım. Emre beyde opuya girmişti ondan da memmun kaldım

cnm bu defter kapanmaz Rabbim nasip ederse olucak inş belkı o bir yılda minik mucizen gelır sen rahat oll

cok tesekur ederım bilgilendirdiğiniz için artık zaten araştırma için embryolar gıder genetiğe bu seferkı tedavımde semra hanımada randevu alcam zaten oda zaten o şekilde düşünür 2 negatiften sonra. Dns hasar testi hiç yaptırmadık ama yaptırmak gerekir buyuk ıhtımalle o testıde isterler önceki doktormuz bulent tıraş acıbadem maslak yanı hersey okdr iyi diolardakı hiç bi sıkıntı yokdu ama gelin görunku olmayınca olmuyo bide histereskopıde isticem rahımi incelensin die filmde bisey yokda onla daha ayrıntılı bakılıyomuş

Canım benim 2600 yumurta sayım ondan fazla ama e2 çok yüksek değil dr önce lukrin al dedi sonra 2600. Çıkınca ovitrelle al dediler. Bende ohss olmaz o zaman . Ağrım var ama biletimi alayım mi sence
cnm ovirette aynı ayda transfer olanlara veriliyor sen iyice bir sor ona göre hareket ett

cnm pgt ve diğer yöntemler zahmetlı yöntemler hemen ilk denemede hiçbir merkez uygulamıyor 2 negatiften sonra daha ayrıntılı incelenıyor. Bülent hocaya tedavi olan iki tanıdığım var ve ikiside pozitif sonucu aldılar . Bülent hocada çok iyidir. Ben bülent hocayada gideceltım ama memorial içime çok sinice gerek duymadım benım dondurulmuşlarım var etlülde transfer olacagım inş

cnm merhaba bende 1 kutu gonal-f var istanbuldamısın nasıl ulaştıracagım sana

benımde etrafımda var bulent hocaya gıden onlarda pozitif aldı ama bıze bu kadar iyiyken negatıf olmasına o bıle açıklama yapamamısdı hoca ıyı bırı ama çalışanlarını cok sevmıodum kendısıde bı görüşmeye bı transfere girmişdi dier hepsını yardımcı doktorlar takıp ediyordu ilki için katılıorum sana ama 2.tedavı için öneri yapabilirdi 2.ciside benım ilki gibi aynı işleyıs oldu farklı bisey yapmadılar hakkımızda hayırlısı işalah buraya için sindiyse süper sizdeki prblem neydı kaçıncı denemeniz

Canım aradınız mı embriyoyi durum ne inşallah hepsi döşenmiştir en heyecanlı zamanlardasın şimdii biz 5 gün sabahları heycandan baya ter attık
Evet canım 16 yumurta toplandı 15i olgun çıktı 12 tane döllenmiş . Sizin ilk gün kaç tane dollenmisti? Bunlardan kaç tanesi 5.güne gider bilmiyorum tabi

Evet sanirim bekleme salonunda sizinle konusmustuk bana agri kesici ve antibiyotik verdiler cetrotide vermediler ama birkac gun ohss ihtimaline karsi bilgilendirdiler bol su ic dediler
Senin 15 yumurtan yok muydu ? Sana neden vermediler acaba benim ohss riski varmış oyuzden iğne verdiler perşembe gününe de randevu verdiler ama memlekette gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…