cnm benım ilk denemem 3 yıldır evlıyım ve birkez bile gebelık gerçekleşmedıı bizim sebebsiz infertilite . Eşimin memorialdeki sperm testinde morfoloji %1 çıktı ama sayı ve hareketlılık iyi. Gönül hanım sorun yok önemlı değil dedi. Birde bende amh biraz yüksek çıktı doktor hafif pko dedi . ama adetlerım düzenlıdır ve yumurtlama problemım yok. Görünürde doğal yollarla hamıle kalmak için bir sebeb yok. Semra hanımda dedı önemlı sorun görünmüyor ama bazen yumurtada döşşenme sorunu olabılır bunuda tüp bebekle aşabılırız dedı ve tüp bebek yaptırdık bızde. Allaha şükür 15 yumutta toplandı hepsi döllendi, 11 tanesının kalitesi çok iyi 5.ve 6. günde donduruldular.Eylülde de transfer olacagım ınşbenımde etrafımda var bulent hocaya gıden onlarda pozitif aldı ama bıze bu kadar iyiyken negatıf olmasına o bıle açıklama yapamamısdı hoca ıyı bırı ama çalışanlarını cok sevmıodum kendısıde bı görüşmeye bı transfere girmişdi dier hepsını yardımcı doktorlar takıp ediyordu ilki için katılıorum sana ama 2.tedavı için öneri yapabilirdi 2.ciside benım ilki gibi aynı işleyıs oldu farklı bisey yapmadılar hakkımızda hayırlısı işalah buraya için sindiyse süper sizdeki prblem neydı kaçıncı denemeniz
Canım sizde sorun neydi ki ?benımde etrafımda var bulent hocaya gıden onlarda pozitif aldı ama bıze bu kadar iyiyken negatıf olmasına o bıle açıklama yapamamısdı hoca ıyı bırı ama çalışanlarını cok sevmıodum kendısıde bı görüşmeye bı transfere girmişdi dier hepsını yardımcı doktorlar takıp ediyordu ilki için katılıorum sana ama 2.tedavı için öneri yapabilirdi 2.ciside benım ilki gibi aynı işleyıs oldu farklı bisey yapmadılar hakkımızda hayırlısı işalah buraya için sindiyse süper sizdeki prblem neydı kaçıncı denemeniz
cnm demekkı sende bırçok sayıda küçük yumurta oluştu tabi onlar opu sırasında alınmıyor . Gelişmesinler diye takip altında olman gerekıyor. Benım bütün yumurtalarımı almışlardı hepsi olgundu ohss riskı olmadı.Senin 15 yumurtan yok muydu ? Sana neden vermediler acaba benim ohss riski varmış oyuzden iğne verdiler perşembe gününe de randevu verdiler ama memlekette gidecegim
benımde etrafımda var bulent hocaya gıden onlarda pozitif aldı ama bıze bu kadar iyiyken negatıf olmasına o bıle açıklama yapamamısdı hoca ıyı bırı ama çalışanlarını cok sevmıodum kendısıde bı görüşmeye bı transfere girmişdi dier hepsını yardımcı doktorlar takıp ediyordu ilki için katılıorum sana ama 2.tedavı için öneri yapabilirdi 2.ciside benım ilki gibi aynı işleyıs oldu farklı bisey yapmadılar hakkımızda hayırlısı işalah buraya için sindiyse süper sizdeki prblem neydı kaçıncı denemeniz
eşimde sprem sayısı azlııgı morfoloji yüzde 1 falan hareketli hareketsiz sıkıntlıydı eşimden kaynaklıydı problememız yaniCanım sizde sorun neydi ki ?
Bende 14 yumurta toplanmıştı 10 tanesi olgundu sadece 5 tanesi döllenmiş ama Allaha Şükür ki 3 tane blastosist olup dondurulduEvet canım 16 yumurta toplandı 15i olgun çıktı 12 tane döllenmiş . Sizin ilk gün kaç tane dollenmisti? Bunlardan kaç tanesi 5.güne gider bilmiyorum tabi
cnm bence 8-9 tanesi 5. güne gider . çarşamda günü daha net bellı oluyor. Benım 15 yumurtamın hepsi olgun çıktı, hepsi döllendı 3. güne hiç fire vermedım . 4. günde aradılar 4 tane embriyonuz gelısımı yavaşladı dedıler. 5. gün aradılar 9 tane embriyonun kalitesi gayet iyi dondurduk dediler diğerleri ne olacak dedım onları birgün daha inceleyecegız ona göre karar verecegız dedıller.6. GÜN ARADILAR TEKRAR 2 embriyonuz gayet iyi onlarıda donduruyoruz 4 tanesı ise orta kalitede birçok embriyonuz olduğu için onları dondurmayacağız dediler.Evet canım 16 yumurta toplandı 15i olgun çıktı 12 tane döllenmiş . Sizin ilk gün kaç tane dollenmisti? Bunlardan kaç tanesi 5.güne gider bilmiyorum tabi
supermış herşey normaldeyken de kalamayan cok insan tanıyıorum bolesı hayırlısıdır işsalah senın adına cok sevındım işalah pozitifi alırsın dondurulmuş olarak nıe yapıcaklar rahmımı dınlendırıolar benmde biri dondurulmusdu 1,5 ay sonra konulmusdu ilkinde ıkıncısıde taze transfer oldu amh kaçdı senın benım amh 3,40 cıkmısdı normal sanırım benım.Zaten pkoda duzenlı adet goruyosan sorun yok demısdı bı doktor bana cok fazla yumurta gormusdu normal bı kadın doğum uzmanıydıcnm benım ilk denemem 3 yıldır evlıyım ve birkez bile gebelık gerçekleşmedıı bizim sebebsiz infertilite . Eşimin memorialdeki sperm testinde morfoloji %1 çıktı ama sayı ve hareketlılık iyi. Gönül hanım sorun yok önemlı değil dedi. Birde bende amh biraz yüksek çıktı doktor hafif pko dedi . ama adetlerım düzenlıdır ve yumurtlama problemım yok. Görünürde doğal yollarla hamıle kalmak için bir sebeb yok. Semra hanımda dedı önemlı sorun görünmüyor ama bazen yumurtada döşşenme sorunu olabılır bunuda tüp bebekle aşabılırız dedı ve tüp bebek yaptırdık bızde. Allaha şükür 15 yumutta toplandı hepsi döllendi, 11 tanesının kalitesi çok iyi 5.ve 6. günde donduruldular.Eylülde de transfer olacagım ınş
Inşallah çok fire vermem bende cAnım.dollenmeyen o 3 yumurta neden söylenmemiş hiç acaba heyecandan soramadımcnm bence 8-9 tanesi 5. güne gider . çarşamda günü daha net bellı oluyor. Benım 15 yumurtamın hepsi olgun çıktı, hepsi döllendı 3. güne hiç fire vermedım . 4. günde aradılar 4 tane embriyonuz gelısımı yavaşladı dedıler. 5. gün aradılar 9 tane embriyonun kalitesi gayet iyi dondurduk dediler diğerleri ne olacak dedım onları birgün daha inceleyecegız ona göre karar verecegız dedıller.6. GÜN ARADILAR TEKRAR 2 embriyonuz gayet iyi onlarıda donduruyoruz 4 tanesı ise orta kalitede birçok embriyonuz olduğu için onları dondurmayacağız dediler.
cnm benım amh 5.67 idi . evet adetlıen düzenlıyse pko çokta sorun değil. Sanırım benımde rahmımı dinlendirecekler e2 yüksek çıktı ama şükür ohss olmadım. Rabbim hayırlısını nasip etsin cnm sorunu olmayanda hamıle kalamıyor hersey Rabbıme bağlı. İnş hepimiz anne oluruzsupermış herşey normaldeyken de kalamayan cok insan tanıyıorum bolesı hayırlısıdır işsalah senın adına cok sevındım işalah pozitifi alırsın dondurulmuş olarak nıe yapıcaklar rahmımı dınlendırıolar benmde biri dondurulmusdu 1,5 ay sonra konulmusdu ilkinde ıkıncısıde taze transfer oldu amh kaçdı senın benım amh 3,40 cıkmısdı normal sanırım benım.Zaten pkoda duzenlı adet goruyosan sorun yok demısdı bı doktor bana cok fazla yumurta gormusdu normal bı kadın doğum uzmanıydı
Canım ben izmitteyim.yarın memorial da olucam 4. Kontrole gelicem sabahtan.sen nerdesincnm merhaba bende 1 kutu gonal-f var istanbuldamısın nasıl ulaştıracagım sana
Canım benim de 28 çıkıyor hep memoriala prolaktin testimle gittim hep böyle çıkıyor dedim normal kabul ettiler .kağıtta 35 ve üzeri prolaktin varsa dostinex çalışılacak yaziyorduKızlar merhaba; hastanenin istediği tahlilleri bugün yaptırdım. Prolaktinim nisan aynında 42 iken şimdi 27 referans aralığı 23 koyu renge alınmış ve yüksek diye işaret konulmuş. Bildiğim kadarı ile 25 sınır. Tedavideye başlamada bu değer sıkıntı olur mu acaba? Daha önce dostinex kullanmıştım randevuma kadar acaba alıp kullansam mı diye düşünüyorum. Yada hiç dr ların kararına mı bırakayım???
Bende 3 yıllık evliyim geçen bu ay tüp bebek tedavim vardı doktorum Yücel Bey ve Semra Hanımdı. Önce öngörüşmeye gideceksin yapılacak testlerin listesi verilecek orda yaptırmak zorunda değilsin. Devlet hastanesinde yaptırırsın. Hepsi tamamlanınca adetin 2. Günü tedavi başlıyorArkadaslar merhaba
Bende 3 yildir evliyim ve hiç gebelik olmadi. Artik tup bebek icin arastirma yapiyorum. Memorial hastanesinde surec nasıl? Hangi doktoru önerirsiniz?
Bende 3 yıllık evliyim geçen bu ay tüp bebek tedavim vardı doktorum Yücel Bey ve Semra Hanımdı. Önce öngörüşmeye gideceksin yapılacak testlerin listesi verilecek orda yaptırmak zorunda değilsin. Devlet hastanesinde yaptırırsın. Hepsi tamamlanınca adetin 2. Günü tedavi başlıyor
Evet canım kalitesi iyi olan sadece pgtye gönderiliyorKızlar selam, ctesi günü yazdıklarımın aksine çok şükür güzel haberler aldık dün, günüyle uyumlu 2 tane var demişlerdi. Bu sabah birine biyopsi yapıp dondurdular. Akşam da arayıp birini daha biyopsi yapıp dondurduk dediler. Çok şükür iki tanesi pgt ye gönderilecek. Eldeki yumurtalara ve 3.gün durumlarına bakınca bu mucize gibi oldu bizim için. Şimdi kalana da sabah bakıcaz tekrar dediler.
Şimdi bilenlere bir sorum olacak, sormayı unuttum telefonda çünkü. Sabah aradığında hepsi blast duruma geldi ama biyopsi için daha fazlası gerekiyor demişti. Bu dondurduklarının kalitesi vs aynı mıdır? Sadece kalitesi iyi olanları pgt ye gönderiyorlar dır heralde değil mi?
Sevgili arkadaşım aklım sende idi. Ne kadar sevindim anlatamam. Çok mutlu oldum. Önemli olan nasıl başladığın değil nasıl sonucu olduğu. İnşallah hepsi sağlıklı gelir.Kızlar selam, ctesi günü yazdıklarımın aksine çok şükür güzel haberler aldık dün, günüyle uyumlu 2 tane var demişlerdi. Bu sabah birine biyopsi yapıp dondurdular. Akşam da arayıp birini daha biyopsi yapıp dondurduk dediler. Çok şükür iki tanesi pgt ye gönderilecek. Eldeki yumurtalara ve 3.gün durumlarına bakınca bu mucize gibi oldu bizim için. Şimdi kalana da sabah bakıcaz tekrar dediler.
Şimdi bilenlere bir sorum olacak, sormayı unuttum telefonda çünkü. Sabah aradığında hepsi blast duruma geldi ama biyopsi için daha fazlası gerekiyor demişti. Bu dondurduklarının kalitesi vs aynı mıdır? Sadece kalitesi iyi olanları pgt ye gönderiyorlar dır heralde değil mi?
Anladım canım, o zaman gerçekten güzel bir haber bugün aldığımız çok şükür. Allah razı olsun senden de yine geldin ve yine içimi r ahatlatan bir mesaj daha yazdın :)Sevgili arkadaşım aklım sende idi. Ne kadar sevindim anlatamam. Çok mutlu oldum. Önemli olan nasıl başladığın değil nasıl sonucu olduğu. İnşallah hepsi sağlıklı gelir.
Diğer konuyu da sormuştum 5.güne gelen her embriyo gidebiliyor mu genetiğe diye. 7 den sadece 2si blast olduğu için benim. Sadece blast olan gider dediler. Son görüşmede de Semra hanım embriyolarimin fotoğraflarına baktı bunlar biopsiye uygun dedi. Sanırım tomurcuk atmasını bekliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?