Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam az önce kasığımda çok şiddetli batma ve ağrı oldu doktorumada ulaşamadım kanama lekelenme yok neye yorcağımı da şaşırdım kısa sürdü ama çok canımı yaktı

Canım ben izmitteyim.yarın memorial da olucam 4. Kontrole gelicem sabahtan.sen nerdesin
CNN ben silivrideyim çalışıyorum sabah erken gelme şansım yok. Kargo ile göndersem bozulur mu acaba. Benim tedavim bitti transferl bekliyorum hastaneye en erken Ağustos ortası gibi gelebilirim. Adetim o zamana denk geliyor

Çok şükür Allah'a canım sen yazmadıkça ben korktum çok şükür inşaAllah ikisi de sağlıkla evlat olsun sana amin

Anladım canım, o zaman gerçekten güzel bir haber bugün aldığımız çok şükür. Allah razı olsun senden de yine geldin ve yine içimi r ahatlatan bir mesaj daha yazdın :)
Bi süredir şehir dışında idim takip ettim ama yazamadım. Dua ettim yine ediyorum edeceğim inşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsün:)

Arkadaşlar yarın hsg çwkimim var echomarda sonra memoriale amh testi eşimde spermiyogram testi için gidicez
Size bişey soracam acaba histereskopi fiyatı nedir bilen arkadaşlar cevaplayabilirmi ben yaptırmak istiyorumda
Kasım ayında 1350 ödemiştim. Tanısal histereskopi için. 1500 civarı bişeyler yazmışlardı en son sanırım.Yalnız şu var ki Semra Hanım gerek görürse yapar ama rahim filmini de yeterli görebilir. Yani sen istediğin için yapacaklarını zannetmiyorum sorarsın görüşmede.

Mesela ben istedim ama ilk tüp denemen gerek yok dedi histeroskopiye ama isterdim bi sorun varsa en baştan baksın diye

Arkadaşlar yarın hsg çwkimim var echomarda sonra memoriale amh testi eşimde spermiyogram testi için gidicez
Size bişey soracam acaba histereskopi fiyatı nedir bilen arkadaşlar cevaplayabilirmi ben yaptırmak istiyorumda

ben iki hafta sonra laparoskopi ile his. birlikte olacağım. bana söyledikleri yapılırsa 6500 lira, ama burada bir arkadaş sadece his. 1500 liraya yaptırdığını söylemişti galiba. neden o kadar fark var ben de anlamadım. sonuçta ikisinde de benzer operasyon yapılıyor. hatta lap. ile başlayıp his. ile devam ettikleri de oluyormuş.

Daha detayli bakiliyoya rahime prblem varmi yokmu gibi benimde smdiki aklim olsaydi bilincli olsaydim ilkinde isterdim ilk zamanlar insan acemi oluyo herseye tamsm diyor ama elimiz mahkum benden ikisinden de istemediler artik 3 tedavide isterler ben demeden herhaldr:) fiyati neydi acaba histereskopinin ne kdara yaptirmistiniz siz

Kızlar ben nisan ayında amh -fsh yaptırmıştım yeniden amh yaptırmaya gerek varmıdır sizce? 4. Aydaki testlerim geçerli olur herhalde dimi randevum haftaya.

Kızlar ben nisan ayında amh -fsh yaptırmıştım yeniden amh yaptırmaya gerek varmıdır sizce? 4. Aydaki testlerim geçerli olur herhalde dimi randevum haftaya.
Son 6 ay içinde ise sorun olmaz. Ama fsh tsh prolaktin gibi degerlerde sorun varsa tedaviye başlarken tekrar kontrol ettiriyorlar.

Cevabın için teşekkürler canım daha önce biri doçent biri Prof iki dr da biri miyomların çok açık ameliyat dedi Prof olan polibin var histereskopi gerekli miyomlarıda temizlerim dedi kafam karışık semra Hn bir muayene etsin bakalım o ne diyecek oda buna benzer şeyler söylerse gerekliyse histereskopi yapalım diyecem artık 5. tedavim olacak ne önlem alınacaksa almak istiyorum rabbim bu yolda olan tüm herkesi hayırlısıyla evlatlarına kavuştursun inşallah

Sevgili arkadaşım seninle bir çok benzer yönümüz var. Yaş miyomlar rezerv erkek faktörü falan vs. Ama senin mücadelen biraz daha uzun Allah yardımcımız olsun. Rahim filminde polip görünürse zaten onu histereskopi ile alıyorlar diye biliyorum. Benim miyomlar rahim filminde görünmüyor yani duvarda ve dışarda. Semra hoca onları daha iyi değerlendirmek için yapmış histereskopiyi. Küçük bi septum vardı onun için demişti ama son görüşmede onun önemli bişey olmadığını söyledi. Tanısal ile operatıfte de fiyat değişiyor. Era ve cd56 gibi testler bilimsel olarak geçerliliği ispatlanmış uygulamalar değil. Genetiğine bakılmış embriyolarla tekrarlayan negatifler olsa o zaman yüzde 3-5 de olsa bunu da deneyeyim dersin. Semra Hanım la görüştüğünde o seni tatmin edecek açıklamalar yapacaktır eminim. Yücel beyle ilgili de hep güzel yorumlar okudum. İnşallah burdan arka arkaya güzel haberler veririz her birimiz.:)

Son 6 ay içinde ise sorun olmaz. Ama fsh tsh prolaktin gibi degerlerde sorun varsa tedaviye başlarken tekrar kontrol ettiriyorlar.
prolaktin yüksekti bir öncekinde şimdi biraz düşmüş. Tsh a yeniden baktırıyorum sadece amh ı yenilemedim. Umarım sıkıntı olmaz

prolaktin yüksekti bir öncekinde şimdi biraz düşmüş. Tsh a yeniden baktırıyorum sadece amh ı yenilemedim. Umarım sıkıntı olmaz
amh sürekli takip edilmesi gereken bir değer değil fazla değişken olmadığı için. Ben geçen yıl ağustosta batırmıştım. Tekrar istemediler.

Teşekkür ederim cevabın için. Prolaktinim 42 den 27 ye düşmüş umarım tedaviye başlamada sorun olmaz
Prolaktin çok agresif bir hormon. Çok şeyden etkileniyor. Benimki de bi bakiyosun 50 3 gün sonra 20. İlaç falan kullanmadığım halde.bi kaç defa yüksek değer görülürse makroprolaktin istiyorlar. Hipofiz adenomu ihtimaline karşı. Gerekirse de mr işte sonrasında. Ama söyledigin değerler çok endişe verici değil. Yine doktorun seni bu konuda bilgilendirir. Kafana çok takıp sıkıntı edersen de oynar yani.

Cnm ben histeroskooi oldum da ne oldu gerek Yok diyorsa semra hoca bosver
CANIM sende sorun yoktu tahmin biraz dar dedi yaptı Mustafa hoca ama çok gerek yoktu demekki . Semra hoca Yapisiklik olabilir dedi ben oyuzden istedim tüp bebeği engellemez dedi . Tuplerinde genişleme veya sıvı birikmesi olsa yapardım ama rahim filmi temiz çıkmış.iyi bi yerde cekmemissin diye böyle çıkmış olabilir. Ben hatta bazı doktorlar en başta histeroskopi yapıyor dedim. Gerek görmüyorum ben dedi. Başarısız tüp bebek denemen yoksa dusuklerin yoksa gereksizdir dedi.ben de sustum kadın prof sonucta

cnm her doktorun bakış açısı farklı mustafa acette histeroskopisiz tüp bebek yapmıyor. Semra hoca gerek yok diyorsa bir bildiği vardır tecrübelı bir doktor sonuçta kaç bin hasta ile karşılaşıyor kime gerek var kime gerek yok daha iyi bilir . Biz içimizi ferah tutalım ve dua edelım ...

Günaydın kızlar; anti hbs hakkında fikri olan var mı? Benim sonucum 0 negatif çıktı. Eşimin 1.000 çıktı. Sanırım eşimin bağışıklığı var benim yok. Tedaviye başlamada engel olur mu bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…